Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted
1 minute ago, Green23 said:

I to sa većim paketom nego ranije

Koliko cesto ce da pustaju utakmice? Mogli su sada bar da stave Fortitudo-Trento, sigruno ce da bude interesantniji mec nego Virtus-Cremona. Kapiram ja da je zbog nasih, ali fuking Cremona. :classic_smile:

Posted
4 minutes ago, MrTripleDouble said:

Koliko cesto ce da pustaju utakmice? Mogli su sada bar da stave Fortitudo-Trento, sigruno ce da bude interesantniji mec nego Virtus-Cremona. Kapiram ja da je zbog nasih, ali fuking Cremona. :classic_smile:

Imaš na Nova sport ...

• Thanks 1
Posted

Ja sam prebacivao na Virtus u zavrsnici, izgubili su iako su dobili 18 razlike poslednju cetvrtinu. Unistio ih je Poeta sa 28 poena, cini mi se 7/8 trojke.

Trojku kojom je overio pobedu je ubacio bez preterivanja sa 10 metara, usla je kao kap.

Posted

ma bjezi.. 

nedelju dana kosarke.. cedeviti se mec registruje 0-20, himki igra sa 8 igraca.. gde je tu regularnost i legitimitet takmicenja?

il baluni il nek prekinu sa sportom dok se ne resi ovaj vestacki virus...

:default_coffee:

Posted
1 hour ago, Del Piero said:

Ja sam prebacivao na Virtus u zavrsnici, izgubili su iako su dobili 18 razlike poslednju cetvrtinu. Unistio ih je Poeta sa 28 poena, cini mi se 7/8 trojke.

Trojku kojom je overio pobedu je ubacio bez preterivanja sa 10 metara, usla je kao kap.

Đuzepe Poeta? Pa to je da se odmah kolektivno poubijaju.

Posted

Poeta je nešto najsliičnije Filipu Čoviću u evropskim okvirima što sam ja do sad video, mali i slab, ali zato nedovoljno brz. Možda je u međuvremenu neviđeno napredovao, nisam ga dugo gledao, ali kad god jesam bio je prosto nemoćan na parketu.

Posted
33 minutes ago, Chaos Is Me said:

Poeta je nešto najsliičnije Filipu Čoviću u evropskim okvirima što sam ja do sad video, mali i slab, ali zato nedovoljno brz. Možda je u međuvremenu neviđeno napredovao, nisam ga dugo gledao, ali kad god jesam bio je prosto nemoćan na parketu.

poeta je stokton za fc3..:default_coffee:

Posted
5 hours ago, n4l1m said:

zlobnici bi rekli da je grcima bio dovoljan jedan trening sa radicevicem, pa doveli posle dva dana i mantzarisa:default_coffee:

Odlučili su da igraju na kos manje 🙂