Boujee Posted December 14, 2019 Share Posted December 14, 2019 2 hours ago, Markoss said: Mango mu se desio. Ko sam ja da mu sudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 On 12/14/2019 at 12:42 AM, Boujee said: Šta se sa tim dečkom desilo, strmoglav pad, a nije se visoko ni popeo. 13 hours ago, Markoss said: Mango mu se desio. Rumor ... on i jedan njegov saigrac iz Mege su se malo igrali Maradone i Kanidje... i to ne tako sto su izvodili slobodnjake... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 A ko je saigrac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 Pa Kaniđa 😬 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 3 hours ago, Tamburinjo said: Rumor ... on i jedan njegov saigrac iz Mege su se malo igrali Maradone i Kanidje... i to ne tako sto su izvodili slobodnjake... Hah, to moze da se shvati na dva nacina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 (edited) 16 hours ago, ranzo said: cini mi se da su napadi na gurovica pre svega iz politickih pa i ideoloskih razloga o klupskim i da ne pricam a ovo porodicno nasilje je samo bio povod da se sve to izbaci iz sebe Iz kojeg god da su razloga,treba ga maksimalno napadati.Da se to nije desilo,pa i da tražiš razloge,ovako je bespotrebno i degutantno. Uostalom,ubeđen sam da najveći broj napada i jeste zbog samog događaja. Edited December 15, 2019 by MilošVB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 13 hours ago, laki pepe said: A ko je saigrac? A1 - Saigrac Musidija iz Mege A2 - Andjus A3 - Nauka o imenima A4 - Kolumbija Resenje kolone A je...? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 hajde @Tamburinjo govori, hocu da spavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 @SunZero Resenje kolone A je Mokoka. Mozes spavas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 moKoka hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 5 minutes ago, Sprivel said: moKoka hehe Jbg nategao sam foru 😄 Mada za moje standarde jos je i dobra 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Vidim da je Baskonia povukla dres Rakocevicu kao i Vidalu. Svaka cast, odlicne 3 godine, ali malo mi je bezveze da njima povuku dresove pre nego Tiagu Spliteru koji je sigurno legenda kluba. Osam odlicnih sezona tamo, all Euroleague team, MVP spanskog prvenstva, 2 prvenstva, 3 kupa, itd itd... Skoli takodje. Mozda su to vec i uradili a da mi je promaklo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 Preminuo Milovan Stepandić. Neka počiva u miru. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 https://www.kurir.rs/crna-hronika/3405745/milan-gurovic-broji-dane-do-isteka-kazne-bivsi-kosarkas-u-kucnom-pritvoru-vidno-smrsao-ali-sve-muke-stoicki-podnosi Pre dve-tri nedelje sam ga video na pumpi u NS kako sipa gorivo u svog džipa marke Mercedes .Govno jedno Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Necu da im klikcem na link - ali vidim da dobri Gurke sve muke stoicki podnosi, pa mi je malo lakse sada 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 On 12/14/2019 at 10:47 PM, Markoss said: Mango mu se desio. On 12/15/2019 at 11:55 AM, Tamburinjo said: Rumor ... on i jedan njegov saigrac iz Mege su se malo igrali Maradone i Kanidje... i to ne tako sto su izvodili slobodnjake... čisto da definišemo, pošto očigledno postoji greška u prevodu Mango i Maradona nisu povezani entiteti, kao Maradona i Kanidja, Maradona i Belo i slično. Mango je za nas braću crnce lekovita biljka, koja se koristi inhalacijom i povezuje se sa Bobom Marlijem, ostrvsko zemljom Jamajkom, uljem koje služi za olakšavanje simptoma hemioterapije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Da ne trolujemo temu reprezentacije. Sale je opet uspio ne biti prvi. https://sportando.basketball/en/tenerife-virtus-bologna-fiba-intercontinental-cup/?amp=1&__twitter_impression=true 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Dve vesti su mi promakle: -Nikola Peković i Blagota Sekulić će biti u stručnom štabu CG reprezentacije u predstojećim kvalifikacijama -Branko Jorović je pre izvesnog vremena postao trener Železničara iz Čačka, igraju B ligu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjau5 Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 Stauskas dobio otkaz. Kapiram da je Duskov repic jos uvijek nervozan nakon onog Stauskasovog pomracenja uma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 1 hour ago, nemanjau5 said: Stauskas dobio otkaz. Kapiram da je Duskov repic jos uvijek nervozan nakon onog Stauskasovog pomracenja uma. Pre će biti zbog odgovaranja na TO od strane Stauskasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 Ni jedno ni drugo, već nemanja kvaliteta za Euroligu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 U BG su trenutno: -delegacija Kine na čelu sa Jao Mingom -ženska seniorska selekcija Kine -muška juniorska selekcija Kine -delegacija EL -CSKA -Gruzija -juniori PAO, Makabija, Gdinje, COL i Pariza -brojni skauti Kinezi su u BG još od kvalifikacionog OI turnira, verujem da se ne vraćaju kući zbog virusa. Do pre 7-10 dana su u BG trenirale i 3x3 selekcije Kanade (jedan od igrača je i Kajl Lendri), Mongolije... 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 U BG su trenutno: -delegacija Kine na čelu sa Jao Mingom -ženska seniorska selekcija Kine -muška juniorska selekcija Kine -delegacija EL -CSKA -Gruzija -juniori PAO, Makabija, Gdinje, COL i Pariza -brojni skauti Kinezi su u BG još od kvalifikacionog OI turnira, verujem da se ne vraćaju kući zbog virusa. Do pre 7-10 dana su u BG trenirale i 3x3 selekcije Kanade (jedan od igrača je i Kajl Lendri), Mongolije... I svi spavaju kod Dragane Torbice u garsonjeri 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 1 hour ago, Luchifer89 said: 2 hours ago, bekrinjo said: U BG su trenutno: -delegacija Kine na čelu sa Jao Mingom -ženska seniorska selekcija Kine -muška juniorska selekcija Kine -delegacija EL -CSKA -Gruzija -juniori PAO, Makabija, Gdinje, COL i Pariza -brojni skauti Kinezi su u BG još od kvalifikacionog OI turnira, verujem da se ne vraćaju kući zbog virusa. Do pre 7-10 dana su u BG trenirale i 3x3 selekcije Kanade (jedan od igrača je i Kajl Lendri), Mongolije... I svi spavaju kod Dragane Torbice u garsonjeri Moram priznati da ne kontam foru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts