Leonard Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Od 4. decembra u SBB ponudu stiže novi kanal - Nova Sport, televizijski kanal specijalizovan za prenose najvažnijih sportskih događaja koji će gledaocima ponuditi raznovrstan premium sportski sadržaj - svakoga dana - 24 sata dnevno. Samo u prvoj nedelji emitovanja, Nova Sport ekskluzivno donosi 19 direktnih prenosa vrhunskih sportskih događaja, među kojima su fudbalski mečevi Premier lige: Mančester junajted - Totenhem, kao i gradski derbi Mančester siti - Mančester junajted. Gledaoce u ovoj sedmici očekuju uzbudljive košarkaške utakmice Evrolige, a u centru pažnje biće susret Armani - Crvena zvezda, kao i onaj između najljućih rivala Panatinaikosa i Olimpijakosa.Kanal Nova Sport za sve korisnike D3 i EON platforme je dostupan na poziciji 110. Total TV korisnici Extra i Premium paketa mogu da ga prate na poziciji 150, dok je za D3i korisnike kanal dostupan na poziciji 260. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Kakav slepac, povredio coveku vilicu i jagodicnu kost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 (edited) 2012, Ljubljana, Luka sa roditeljima prije odlaska u R.Madrid izvor Edited December 4, 2019 by Asterion 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 (edited) Zvanično najluđa tehnika skok šuta koju sam u životu video. Edited December 9, 2019 by Laki_ft 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Ime ko starleta, sut ko Rade Zagorac a likom podsjeca na Rami Maleka, deadly combo. 3 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Liči i meni na Maleka, ali me bilo strah da napišem da ne budem optužen za političko-košarkaško nekorektno nacionalno profiliranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 (edited) 8 hours ago, Laki_ft said: Liči i meni na Maleka, ali me bilo strah da napišem da ne budem optužen za političko-košarkaško nekorektno nacionalno profiliranje. Op op vidis sta se dogadja.. Nismo vishe laki na obarachu. Meni se ovo redovno desava 🙂🙂 Edit: Bas si lepo sklepao potencijalnu dijagnozu zbog koje je usledio potenc ban 🙂🙂 0️⃣ Edited December 9, 2019 by Squabbit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Sve sami Chris Paul lvl snitches :)Dajte vala i taj ban ako se ko našao uvrijedjen, ionako ne pišem ko ranije. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 19 hours ago, MrTwister said: Ime ko starleta, sut ko Rade Zagorac a likom podsjeca na Rami Maleka, deadly combo. I Karmelo stajling...može i meni ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 (edited) Niste vi ocigledno gledali puno zenske kosarke (pogotovo u mladjim kategorijama, kad nemaju snage da dobace do kosa) ako vam je ovo najludja tehnika 😄 Edited December 10, 2019 by Laki Marvini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 22 minutes ago, Laki Marvini said: Niste vi ocigledno gledali puno zenske kosarke (pogotovo u mladjim kategorijama, kad nemaju snage da dobace do kosa) ako vam je ovo najludja tehnika 😄 Ti gled'o puno zenske kosarke, pogotovo u mladjim kategorijama?🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 😄 Pa jebiga, kad imas klub koji je u to vreme u zemskoj kosarsci drug-treci klub u zemlji, a plus imas treninge pre ili posle njih... Plus, vodio sam kasnije statistiku za prvi tim. Nagledao sam se svega i svacega 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Jeste brate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 48 minutes ago, Laki Marvini said: 😄 Pa jebiga, kad imas klub koji je u to vreme u zemskoj kosarsci drug-treci klub u zemlji, a plus imas treninge pre ili posle njih... Plus, vodio sam kasnije statistiku za prvi tim. Nagledao sam se svega i svacega 😄 Ooooo, pa mi imamo zajedničke poznanice... Čuj, drugi-treći, bile su i prve u državU, koliko se sećam. Ali niko ne bije kao žene na basketu. Rukometaše ne računam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Izaslo je iz tog kluba dosta dobrih igracica, neke su kasnije i reprezentativke postale (Miljana Bojovic ex Musovic, Nevena Jovanovic itd..). Bilo je tu dosta kvalitetnog rada a i ruku na srce talenata posto je klub dugo godina prakticno bio B tim Hemofarma. Najveci uspeh kluba je bio osvojen Kup Jugoslavije sezone 1999-2000. kao i drugo mesto u lizi iste sezone (naravno iza Hemofarma :D) A da biju, ubijaju. Mi smo gubili prijateljske utakmice od njih jer jbg ubise te a glupo ti da vratis 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 A jes', kup je u pitanju, sećam se slike u ružnalu. Isto se i meni desilo. Kreneš na ulaz i završiš na urgentnom. Posle samo prangijaš spolja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 https://sport.blic.rs/kosarka/milan-gurovic-pretukao-zenu-i-cerku/yvgwc0r Ko se ovome mogao nadati od lika kao što je ova budaletina.... Kakva kretenčina krv ti jebem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 On 12/4/2019 at 7:33 PM, Asterion said: 2012, Ljubljana, Luka sa roditeljima prije odlaska u R.Madrid izvor Otkud Srđan Đoković sa Dončićima? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 (edited) 1 hour ago, NMX said: https://sport.blic.rs/kosarka/milan-gurovic-pretukao-zenu-i-cerku/yvgwc0r Ko se ovome mogao nadati od lika kao što je ova budaletina.... Kakva kretenčina krv ti jebem Već vidim kako su one njega šibale jer ih Đitler naterao, a bivši reprezentativac se branio bejzbolkom EDIT : "Ne želim da pravdam sebe, ali žena me je napala. Vratio sam se iz Novog Sada, bio sam kod majke. Žena je odmah počela da histeriše, da me pljuje, odgurnula me je. Tada sam je uhvatio za vilicu i odgurnuo", priča proslavljeni košarkaš. Edited December 11, 2019 by Luchifer89 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 bednik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Ne znam šta da mislim...da li mi je veći utisak ovaj jadnik što je, naravno, slagao MIrotića za školarinu ili Mirotić kome je to ok i da mu keš.... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Ovaj Mirotić je stvarno ljudina. Verovatno pretpostavlja da je to zajeb i da ovaj laže ko pas, ali veruje i da postoji delić mogućnosti da je istina, pa mu je draže da žrtvuje 200€ zbog te verovatnoće nego da "nasedne" na prevaru. Svaka mu čast. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 U šoku sam da je ovo ugledalo svjetlo dana. Znam za ovo od dana kad se desilo. U pitanju je jedan moj poznanik, iz istog smo grada, a i studiramo u NS obojica. Jadan potez, naravno da je slagao. Još je genijalac očigledno slao screenshotove kome je stigao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Južni Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Bljak, treba javiti Miroti da je lik lažov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts