Dracarys Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Samo se vi sprdajte, ima Bajden da konkurise za izbore i 2024. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Just now, Drakaris said: Samo se vi sprdajte, ima Bajden da konkurise za izbore i 2024. Odlucili smo pak da ako prodje ova izborna kradja, Melanija bude el presidente u 2024. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 (edited) @Drakaris tad ce biti kao Hector Salamanka Edited November 4, 2020 by Dropkick Murphys 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Sve izvesnija pobeda Džo Bajdena je dokaz mudre spoljne politike Aleksandra Vučića i pokazatelj sve većeg uticaja Srbije u svetu. To se posebno vidi po pitanju rešavanja problema Kosova i Metohije. 🙂 🙂 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 2 minutes ago, Vamos Laki said: Odlucili smo pak da ako prodje ova izborna kradja, Melanija bude el presidente u 2024. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Biden ima harizmu jednog Kostunice 😞 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 1 minute ago, Sunshine State said: Biden ima harizmu jednog Kostunice 😞 Ajde,ajde..nema potrebe (toliko) da mu laskash 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Tramp ce traziti recount u WI, al ce ga to kostati 3 miliona dolara. Kad je Dojce banka bila cicija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 8 minutes ago, Klotzen said: Gledao sam ja na prebacivanje. Dobra emisija ali fali im mnogo vise statistike i davanja konteksta rezultatima. Neko ko ne prati izbore na SAD medijima tesko da moze da shvati sta se dogadalo u ohaju ili u micigenu. Ne znam da li je neko naleteo sinoc na emisiju o izborima na Kurir TV. Ja saltao kanale pa se zaustavio bas da vidim kako oni to rade. Majko Isusova! Kao izbor za Zvezde Granda! A najjace je sto im je gost bio onaj Kovacevic iz Zavoda za statistiku, a neke dve curke "voditeljke" pola sata ubedjene da je on neko iz Vlade i da je savetnik u nekom ministarstvu! I meni bi neprijatno, kako li je bilo coveku... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 ko su ovi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnsonJ Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Sumnjam, sanse minimalne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 3 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted November 4, 2020 Author Share Posted November 4, 2020 3 minutes ago, NMX said: ko su ovi? Oni su iz Arizone. Ali ne mogu nista vise da kazem o njima. Nailazio sam na njihove polove, ali ih ne pratim i ne mogu sad da se setim kakvi su. Mislim da su prorepublikanski ali ne mogu da tvrdim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Prema betu365 Biden u Pennu favorit, kvota 1.44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Ako bi kojim slucajem Tramp ukrao Arizonu, Tramp bi se potpuno vratio u borbu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Off (a šta bi drugo 😄) Zašto imam osjećaj da je Grof privatno jedan sasvim simpa i kul lik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 (edited) U svom ovom pracenju sam potpuno smetnuo s uma bitku za senat....ima li promena ili sve po starom? edit...da...video sam jedino za Martu Mek Seli, ona što je Tramp šejmovao na reliju u Arizoni...da je pukla...ostali? Edited November 4, 2020 by NMX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 33 minutes ago, Sunshine State said: Biden ima harizmu jednog Kostunice 😞 Bajden je rekao da nema poverenje u Kostunicu onomad 2000-tih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 2 minutes ago, Zvezdinho said: Bajden je rekao da nema poverenje u Kostunicu onomad 2000-tih. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 26 minutes ago, JohnsonJ said: Sumnjam, sanse minimalne. Na NYT još uvek na oko 80.000? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted November 4, 2020 Author Share Posted November 4, 2020 1 minute ago, NMX said: U svom ovom pracenju sam potpuno smetnuo s uma bitku za senat....ima li promena ili sve po starom? Demsi uzeli Kolorado i Arizonu. Republikanci Alabamu. Cini mi se da sam negde video pr desetak minuta da je Suzan Kolins proglasila pobedu u Mejnu. Vodi sve vreme, ali iz nekog razloga brojanje u Mejnu ide jako sporo i nije jos uvek prebrojano ni 80%. Ne mogu da garantujem za ovo. Dzejms i Peters imaju bukvalno isti broj glasova na preko 90% prebrojanih u Micigenu. Perdju je pobedio u Dzordziji, a za drugo mesto se ide u drugi krug. Tilis vodi za 100 hiljada glasova u Severnoj Karolini. Ernst je pobedila u Ajovi i Dejns u Montani. Za sada su demsi smanjili razliku za jedno mesto, jos par mesta su u igri ali ja ne ocekujem promene. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Medo, stručnjak za tranziciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 (edited) Sad kad im dodje Radule da im ceslja po zapisnicima najebali su Edited November 4, 2020 by Zvezdinho 1 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Bukvalno najveći i najgluplji debil na tviteru. To sa viskonsinom je proverljivo za fazon pola minuta guglovanja ali on i Radule i slični imbecili lagano puše tu priču. https://elections.wi.gov/node/7220 U viskonsinu do sada glasalo nekih 3.3 miliona ljudi. Ukupno registrovanih birača zalkjučno sa 01.11.2020 ima 3.68m Kakva jebena gluperda 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts