Dracarys Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Samo se vi sprdajte, ima Bajden da konkurise za izbore i 2024. 1
Losmi17 Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Just now, Drakaris said: Samo se vi sprdajte, ima Bajden da konkurise za izbore i 2024. Odlucili smo pak da ako prodje ova izborna kradja, Melanija bude el presidente u 2024.
Dropkick Murphys Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 (edited) @Drakaris tad ce biti kao Hector Salamanka Edited November 4, 2020 by Dropkick Murphys 2
urosg3 Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Sve izvesnija pobeda Džo Bajdena je dokaz mudre spoljne politike Aleksandra Vučića i pokazatelj sve većeg uticaja Srbije u svetu. To se posebno vidi po pitanju rešavanja problema Kosova i Metohije. 🙂 🙂 2 1 3
Kronostime Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 2 minutes ago, Vamos Laki said: Odlucili smo pak da ako prodje ova izborna kradja, Melanija bude el presidente u 2024.
Sunshine State Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Biden ima harizmu jednog Kostunice 😞 3
Drug Crni Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 1 minute ago, Sunshine State said: Biden ima harizmu jednog Kostunice 😞 Ajde,ajde..nema potrebe (toliko) da mu laskash 2 2
deez nuts. Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Tramp ce traziti recount u WI, al ce ga to kostati 3 miliona dolara. Kad je Dojce banka bila cicija?
Prijatelj Mitar Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 8 minutes ago, Klotzen said: Gledao sam ja na prebacivanje. Dobra emisija ali fali im mnogo vise statistike i davanja konteksta rezultatima. Neko ko ne prati izbore na SAD medijima tesko da moze da shvati sta se dogadalo u ohaju ili u micigenu. Ne znam da li je neko naleteo sinoc na emisiju o izborima na Kurir TV. Ja saltao kanale pa se zaustavio bas da vidim kako oni to rade. Majko Isusova! Kao izbor za Zvezde Granda! A najjace je sto im je gost bio onaj Kovacevic iz Zavoda za statistiku, a neke dve curke "voditeljke" pola sata ubedjene da je on neko iz Vlade i da je savetnik u nekom ministarstvu! I meni bi neprijatno, kako li je bilo coveku... 1 2
A sad Posted November 4, 2020 Author Posted November 4, 2020 3 minutes ago, NMX said: ko su ovi? Oni su iz Arizone. Ali ne mogu nista vise da kazem o njima. Nailazio sam na njihove polove, ali ih ne pratim i ne mogu sad da se setim kakvi su. Mislim da su prorepublikanski ali ne mogu da tvrdim.
Sharp Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Prema betu365 Biden u Pennu favorit, kvota 1.44
Dracarys Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Ako bi kojim slucajem Tramp ukrao Arizonu, Tramp bi se potpuno vratio u borbu. 1
neko me sabotira Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Off (a šta bi drugo 😄) Zašto imam osjećaj da je Grof privatno jedan sasvim simpa i kul lik 1
NMX Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 (edited) U svom ovom pracenju sam potpuno smetnuo s uma bitku za senat....ima li promena ili sve po starom? edit...da...video sam jedino za Martu Mek Seli, ona što je Tramp šejmovao na reliju u Arizoni...da je pukla...ostali? Edited November 4, 2020 by NMX
Zvezdinho Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 33 minutes ago, Sunshine State said: Biden ima harizmu jednog Kostunice 😞 Bajden je rekao da nema poverenje u Kostunicu onomad 2000-tih.
neko me sabotira Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 2 minutes ago, Zvezdinho said: Bajden je rekao da nema poverenje u Kostunicu onomad 2000-tih. Spoiler
nemanjaol Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 26 minutes ago, JohnsonJ said: Sumnjam, sanse minimalne. Na NYT još uvek na oko 80.000?
A sad Posted November 4, 2020 Author Posted November 4, 2020 1 minute ago, NMX said: U svom ovom pracenju sam potpuno smetnuo s uma bitku za senat....ima li promena ili sve po starom? Demsi uzeli Kolorado i Arizonu. Republikanci Alabamu. Cini mi se da sam negde video pr desetak minuta da je Suzan Kolins proglasila pobedu u Mejnu. Vodi sve vreme, ali iz nekog razloga brojanje u Mejnu ide jako sporo i nije jos uvek prebrojano ni 80%. Ne mogu da garantujem za ovo. Dzejms i Peters imaju bukvalno isti broj glasova na preko 90% prebrojanih u Micigenu. Perdju je pobedio u Dzordziji, a za drugo mesto se ide u drugi krug. Tilis vodi za 100 hiljada glasova u Severnoj Karolini. Ernst je pobedila u Ajovi i Dejns u Montani. Za sada su demsi smanjili razliku za jedno mesto, jos par mesta su u igri ali ja ne ocekujem promene. 1
Zvezdinho Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 (edited) Sad kad im dodje Radule da im ceslja po zapisnicima najebali su Edited November 4, 2020 by Zvezdinho 1 8 2
NMX Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Bukvalno najveći i najgluplji debil na tviteru. To sa viskonsinom je proverljivo za fazon pola minuta guglovanja ali on i Radule i slični imbecili lagano puše tu priču. https://elections.wi.gov/node/7220 U viskonsinu do sada glasalo nekih 3.3 miliona ljudi. Ukupno registrovanih birača zalkjučno sa 01.11.2020 ima 3.68m Kakva jebena gluperda 2 1 1
Recommended Posts