neko me sabotira Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 10 minutes ago, NMX said: NEMOJ SAD DA MI SJEBETE TIKET Izjednačenje u 90., na Marakani, igra se sudačka nadoknada (imamo VAR) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Pa ovo je spektakl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Iscitah temu i nista mi nije jasno Jel Narandzasti dobio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 3 minutes ago, Abudžaba Dabila said: Izjednačenje u 90., na Marakani, igra se sudačka nadoknada (imamo VAR) Fudbaleri Bordoa trče u kontranapad, srećom tu su Maksimović i Bajković i da vidimo ishod...... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Milvoki potrosen...idemooo ajde!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 U lajvu kvota na Trampa 1.72...Hamiltone, udri! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Iscitah temu i nista mi nije jasno Jel Narandzasti dobio?Ne jos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Topi se polako ovaj mali visak u viskonsinu...ajdee Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Zajebavanje na stranu, ovo sa Viskonsinom je (verovatno) skok jer je ceo Milvoki potrosen. Kada dodju ruralni delovi, vratice se narandžasti ludak ispred Bajdena. I dalje to ne znači ništa. Micigen, Dzordzija i Pensi su ocigledno prestali da broje (ili sam ja nesto promasio). Rekao bih da je ovo sa viskonsinom samo vestacko disanje Bajdenu ali da mu je sudbina zapecacena sa Micigenom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Mislim da nema nista od toga da Tramp sacuva sve 4 preostale drzave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Koliko vidim,PA je ubedljivo dobio Trump. Kako je onda uopste moguce da Biden ima sansu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnsonJ Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Sve vreme malo jace od 8k je razlika, WI lako moze da ode Bidenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 1 minute ago, Crni Bombarder said: Koliko vidim,PA je ubedljivo dobio Trump. Kako je onda uopste moguce da Biden ima sansu? Ne, jer se broje mail-in votes koji su verovatno vecinsko plavi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 U viskonsinu ce ovo ici u 200-300 glasova razlike jbt. Grin bej ce odluciti kontam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 2 minutes ago, AgroLaki said: Mislim da nema nista od toga da Tramp sacuva sve 4 preostale drzave. Pa ne mora sve 4 da sacuva. 3 su mu dovoljne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Nista nije zvrseno dok se moj mail in ballot ne uracuna (i until the fat lady sings, naravno!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Viskonsin nakon glasova iz Milvokija 10k razlike, al ako se odrzi trend u drugim okruzima Tramp dobija, samo je fora sto oni imaju i provisional ballots koje mogu da broje do petka Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 1 minute ago, AgroLaki said: Mislim da nema nista od toga da Tramp sacuva sve 4 preostale drzave. Na koje 4 tu misliš? Viskonsin, Mičigen, Pensilvanija, Džordžija? Ni ne trebaju mu sve četiri, tri su dovoljne ako računamo da je uzeo Severnu Karolinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 4 minutes ago, NMX said: Zajebavanje na stranu, ovo sa Viskonsinom je (verovatno) skok jer je ceo Milvoki potrosen. Kada dodju ruralni delovi, vratice se narandžasti ludak ispred Bajdena. I dalje to ne znači ništa. Micigen, Dzordzija i Pensi su ocigledno prestali da broje (ili sam ja nesto promasio). Rekao bih da je ovo sa viskonsinom samo vestacko disanje Bajdenu ali da mu je sudbina zapecacena sa Micigenom. Ima još i Green Bay u WI da se prebroji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 (edited) btw ako Bajden okrene Viskonsin i Severnu Karolinu (mala do nikakva šansa, znam), onda je nerešeno Edited November 4, 2020 by djole Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Reid Epstein, in Madison, Wis. 9m ago The absentee ballot results in Green Bay, Wis., are delayed because one of the vote-counting machines ran out of ink. An elections official had to return to City Hall to get more. Selendra bila i ostala. 😄 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Aaron Rodgers odlucuje ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 1 hour ago, djole said: Na koje 4 tu misliš? Viskonsin, Mičigen, Pensilvanija, Džordžija? Ni ne trebaju mu sve četiri, tri su dovoljne ako računamo da je uzeo Severnu Karolinu. Da pogresio sam, ako izgubi Vinskonsin, mora sve ostalo da uzme. Ispod 90% prebrojanih ostali su jos Dunn, Brown, Kenosha, Richland i Washington, svuda tramp vodi, tako da mooozda ima sanse da obrne Vinskonsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 7 minutes ago, AgroLaki said: Da pogresio sam, ako izgubi Vinskonsin, mora sve ostalo da uzme. Ispod 90% prebrojanih ostali su jos Dunn, Brown, Kenosha, Richland i Washington, svuda tramp vodi, tako da mooozda ima sanse da obrne Vinskonsin. Poenta je koji glasovi fale. I tu je priča da nedostaju mail in votes, koji će čak i u crvenim distriktima biti relativno više u korist Bajdena. Biće jako blizu svakako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Uzima Biden ovo. Po zadnjim rezultatima Trumpova prednost u Michiganu je skoro pa nestala, a šansa da se Trump vrati u vodstvo u Wisconsinu je mala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts