Majak Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 OBrajant se osvetio i Lakiju i Lošmiju 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Svaki od ovih momaka zasluzuje respect za ovaj kup, bas lavovska borba i pored svih problema. Naravno i strucni stab💪💪💪 Svaka cast momci 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 2 minutes ago, 12Laki said: Niko da kaze da je Lazic isto odlican? Nije popularno. Ali gledajte kakva je mrcina ovaj JOB, meni nikako nije jasno da neko sa ovolikom telesinom ima takav poriv da uzima suteve koji su obicno za beka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Jesu heroji DeDa i MJK, ali ovo je tipicna Radonjina pobeda, unistili smo ih odbranom i kontrolom skoka u drugom 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 То је то. ДеДа МВП, уз херојски допринос Стробери-Диксона, али и Џонија, Лазе и Џордана. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Bravo momci, tako to rade sampioni! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 (edited) Boriša se oduševio majčicom... Edited February 14, 2021 by Wingwalker 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Gde je Radonja, tu su trofeji 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 5 minutes ago, Wingwalker said: Boriša se oduševio majčicom... Realno mnogo dobra 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 (edited) Kako DeDa resava ove clutch momente, pocnu muda da se vuku po podu a faca mu i dalje ista 🙂 Hvatam se za glavu kao Bercek u sceni kad u bioskupu izneveruje i kaze "kako montira" 😄 Edited February 14, 2021 by Kooineeperk edit: pih nisam video da sam na live temi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 16 hours ago, Ridji said: Realno mnogo dobra 😄 Kragna je perverzija. Čini mi se da je i kvalitet dobar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Koliko vidim, imamo 9 igrača u rosteru protiv Borca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Jbga nije nam trebalo ovo sada sa JOBom kada smo osakaceni i prakticno nemamo s kim da igramo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Ovo za sa JOBom je mobing i zaj....nje igraca i javnosti.Volim Zvezdu vise od bilo kod pojedinca ali mi se ne svidja ovakvo ponasanje.Ili je zeni ili je ostavi na miru sto bi rekao bili piton.Ovo je cista zaj.....cija. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Koliko vidim, imamo 9 igrača u rosteru protiv Borca.... jedan pao s kreveta ostalo nas devet. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 DeDa izgleda prepušio posle kupa, a možda ga još drži alkohol 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Ova ekipa ne bi trebalo da osvoji ABA ligu. Mislim na Zvezdu i slučaj O'Brajant, naravno. Usrali su mi i ovu sezonu. Još samo Kolom i Hol da izbace Uskoka i Radanova iz rotacije i cirkus sezona do kraja. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 (edited) 12 minutes ago, Majak said: Ova ekipa ne bi trebalo da osvoji ABA ligu. Mislim na Zvezdu i slučaj O'Brajant, naravno. Usrali su mi i ovu sezonu. Još samo Kolom i Hol da izbace Uskoka i Radanova iz rotacije i cirkus sezona do kraja. Radonjic je tu. Osvojice 🏆 Zasto skupljamo dole kada se zna da Borac uglavnom pripaljuje za 3 nejasno totalno. Inace morace Radanov i Uskok jos dosta da se dokazuju. Tanko je ovo sto pokazuju. Edited February 17, 2021 by DijametralnoSuprotan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Bez obzira na to što mi se JOB-ova igra dugo vremena nije dopadala a trud još manje ali za ovo sam potpuno na njegovoj strani. Bio je dobar kada nam je trebao, trudio se i pošteno učestvovao u osvajanju trofeja i sada kada je to prošlo šutnuti ga kao krpu. Krajnje jadno i bedno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Bolja utakmica Nigerija - Južni Sudan na SK-1 ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 3 minutes ago, Martin Mystere said: Bez obzira na to što mi se JOB-ova igra dugo vremena nije dopadala a trud još manje ali za ovo sam potpuno na njegovoj strani. Bio je dobar kada nam je trebao, trudio se i pošteno učestvovao u osvajanju trofeja i sada kada je to prošlo šutnuti ga kao krpu. Krajnje jadno i bedno. Zar ne kazu da je on trazio raskid ugovora? Sta je tu jadno i bedno? Pre toga je sklonjen, sa razlogom ili bez to je odluka trenera i to se svuda desava. Cim je vracen za kup ocigledno se racunalo na njega ali on takvu ulogu ne zeli i to je to. I ja bih voleo da ostane, da se razumemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 17 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Radonjic je tu. Osvojice 🏆 Ne kažem da neće, nego mi se sve ovo zgadilo. Najviše bih voleo kada bih mogao da vremenski skočim na početak sledeće sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 (edited) 51 minutes ago, quentin said: Koliko vidim, imamo 9 igrača u rosteru protiv Borca. Zar za tekmu nije minimum 10 prijavljenih? PS Sad vidim da je zbog korone smanjeno na 8. Edited February 17, 2021 by Laki21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 1 minute ago, Majak said: Ne kažem da neće, nego mi se sve ovo zgadilo. Najviše bih voleo kada bih mogao da vremenski skočim na početak sledeće sezone. Javi mi samo igramo li EL, da se ne sekiram bzvz...😃 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Just now, Manoly said: Javi mi samo igramo li EL, da se ne sekiram bzvz...😃 Javljam preko Milana tarota 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts