Jump to content

Recommended Posts

Posted

Khhmm, Lazić pun samopouzdanja :classic_smile: Mislio sam da će se libiti da šutne posle onog prvog šuta i airball-a ali trpa besomučno. Čak se i na prodor ka košu odlučio na 5-6s do isteka napada i rešio nekim polu-flouterom za 2+1.

• Like 1
Posted

Још смо успорили последњих пар минута. Кузма у нападу и даље у моду "шта остаде од оноликог човека", али лупа дандаре, па то изгледа боље. Волим да видим кад смо овако разиграни против ма ког противника. Наравно, у суботу очекујем клање и знатно скраћеније руке.

Posted
5 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Kuzmic dve ozbiljne banane

Nije ni ova Simanićeva za baciti 😎 

Nego Lojd nikako da se vrati u šutu za 3 poena posle pauze.

• Like 1
Posted

Kuzmić ofanzivno slab ali defanziva je tu.

Ovi su baš loši, da ne poveruješ. Mislim da smo mogli na plus 40 da smo hteli.

Posted
4 minutes ago, Del Piero said:

Svidja mi se sto se ovaj mali Vujicic ne usteze da potegne kad mu pustaju sut.

Preteruje.

Posted
3 minutes ago, Knipex said:

Nije ni ova Simanićeva za baciti 😎 

Nego Lojd nikako da se vrati u šutu za 3 poena posle pauze.

Meni je Lojdov sut za 3 ispodprosecan cele sezone. Vrlo nekonstantan, brdo promasenih otvorenih trojki...

Nemam onog osecaja kao kada Bili poteze, kada kazes u sebi "evo je". 

Posted (edited)

pored činjenice da radnički ima kratku rotaciju, trenutno je čujemo i u veoma lošoj formi ...(6 od 7 zadnjih su izgubili).

dodatno su svi sem Popovića i Katića fascinirani tekmom i Zvezdom...gube lopte kao juniori.

Radanovu treba pružiti veću minutažu u nastavku sezone jer valja nagraditi taj srčani stav koji prezentuje od dolaska Radonje. Za ovih 5-6 tekmi koje je odigrao demonstrirao je ubedljivo najveći asortiman za poentiranje i to odmah nakon Lojda. Ništa od toga nije izgledalo usiljeno ili trapavo izvedeno...nasuprot.

ali jedno je fakat... kada Laza u prodoru nabaci levom ovaj signature half-flouter, half polaganje preko centra onda je KRK-anje već rešeno.

Edited by Wingwalker
  • Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...