Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Miki28 said:

Bio je, bas glupav faul. Sad Uskokovic da nas ukenja a odlicno smo igrali

Kad je Volden napravio faul taj prvi kontak sudije nisu svirale, tek kada je Lojd izbio loptu, a pri tome udario i po ruci, tek tad su svirali faul

Posted
2 minutes ago, NMX said:

Lojd će umreti do kraja sa ovom potrošnjom. Mora neko još da se uključi

Umreće jer je dozvoljena odbrana rukama na njemu.

• Like 4
Posted

Dobro je, s obzirom na % suta. Spasli nas skokovi Nnoko-a. Ocigledno ne smemo visok intenzitet odbrane jer bi nas to sa ovakvim sudjenjem uvelo u problem sa licnim greskama. Voldena kao i da nemamo dostupnog za sada. 

• Like 1
Posted

I ja sam očekivao bolji šut. Trebalo bi mnogo opuštenije da igramo. Oni su stegnuti bili sve vreme. Ispada da nam je  žabar najveća pretnja, ostali sem Luke baš mlitavo... Ne treba im dati da se razmašu, ali teško je kad nam sviraju sve...

Posted
5 minutes ago, drakon1 said:

Svirao je Simonovicu faul kad ga je Nikolic odgurnuo. Bilo je drzanje pre toga od Simona.

Faul Dobricu je svirao Radovic ispod kosa.

Pa sta nije svirao dog ga ovaj nije odgurnuo?

Posted

Sudjenje je domacinsko ali imali smo mnogo gorih. Mada nije iskljuceno pa prebace u petu u nastavku. 

Ipak za sad nas sut za 3 kosta rezultata. 

• Like 5
Posted
Just now, SunZero said:

dobice Futura ovo, mada da Loyd moze da ubaci trojku sam bi ih dobio veceras, nemamo neki pritisak a on se bas igra

ako dobiju, onda ce 4. dobiti laganije nego veceras. Dobice malo na samopouzdanju. Danas se bas vidi da im se ukocila ruka.

• Like 2
Posted

bukvalno nam treba jedna serija trojki sad u trojcoj i nasi su.. 

jebeno niko nista ne moze da pogodi spolja.. 

nnoko pokazuje da ulazi u formu..

ajmo!!

Posted
Just now, Antizemljaš koji lebdi said:

Oni nisu nistaposebno ni veceras, ocekivao sam da kao ekipa na kojoj je pritisak i koja je domacin igra znatno visim intenzitetom. Resavamo ovo veceras.

Trebalo bi.

Ali da vidimo kako cemo poceti 2. poluvreme. Ako se useremo, onda da prebacimo na Evroviziju.