Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Simke u napadu u funkciji zida...baciš loptu u njega i ona ti se vrati u istoj sekundi.

Kakvo crno zatezanje praćke...završena priča skroz. 

Edited by Wingwalker
  • Like 1
  • Ha-ha 5
  • Tuzno 1
Posted

Ova utakmica je takva da nista ne mozes da izvuces iz nje. Vec za dva sata niko je se nece ni secati. No dobro pobeda mora da se upise, otaljavanje, busom put, zgusnut raspored...ne treba ovde traziti nikakve zamerke. Ja i dalje motam onaj Bajern, Zalgiros, Himki...

Posted
Just now, Crni said:

Ova utakmica je takva da nista ne mozes da izvuces iz nje. Vec za dva sata niko je se nece ni secati. No dobro pobeda mora da se upise, otaljavanje, busom put, zgusnut raspored...ne treba ovde traziti nikakve zamerke. Ja i dalje motam onaj Bajern, Zalgiros, Himki...

Ova utakmica je bila idealna da daš priliku Radanovu, Ritu, Simaniću i Uskokoviću. Jedino je Uskoković dobio minutažu i pokazao nešto.
Kuridža je mogao da odmori večeras, imamo duplo kolo sledeće nedelje, Simonović i Lazić ne zaslužuju da budu u 12.

Posted
Just now, Boaće said:

Ova utakmica je bila idealna da daš priliku Radanovu, Ritu, Simaniću i Uskokoviću. Jedino je Uskoković dobio minutažu i pokazao nešto.
Kuridža je mogao da odmori večeras, imamo duplo kolo sledeće nedelje, Simonović i Lazić ne zaslužuju da budu u 12.

To trener zna, ja mu se ne mesam u odabir igraca, pokusavam da shvatim da pravi sistem, pa cu za oko 2 meseca videti od cega smo.

Posted (edited)

Jel to spiker rekao "srećan početak dana, dobra igra"? 

Edited by Čvarkov
Rit prvi put na 4 čini mi se, da vidimo kako će to izgledati.
Posted

Nije ovo bas lako za gledanje.

Sad nam se odbrana raspala.

Iskreno, ne znam sto se toliko skuplja oko fala na 6 metara od kosa.

Linija za 3 poena prazna.

Pustite fala da poentira a nece moci tako lako