Chaos Is Me Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: MJK odlicno odigrao u 1/4. Za ostale se slazem. Ne pišem ja ovo u afektu kao raznorazni veprovi, jednostavno ovo je duel evroligaške i evrokup ekipe. Mi nemamo taj luksuz da igramo vez učinka srpskih ugrača. I Lazić i Dobrić i Kuridža i Simonović su jezivo tanki tehnički. Igraćemo mi ove sezone dobru odbranu ali u napadu baš mučenje. Reath je isto jako naivan i sirov. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 1 minute ago, quentin said: Treba platiti pucača da izvrši atentat na De Kooa. Da barem "zasluzi" faul, kad se vec tako svaki put zakobelja kad ga se samo pogleda a kamoli dodirne. Ovo je klasik. Odemo bez neke velike nade ili ocekivanja, pocnemo dobro, malo se napalimo i onda nas poklope. Za 7 minuta 2 poena dati je...malo. Uz to kad ne ide pojave se za sitnim zajebima nekakvi Latisevsi i Nedovici da te dotuku u pojam. Otaljati ovo pa nazad kuci. Bez jos dva jaca igraca nema tu 'leba. A ni u ABA verovatno... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Ja sam zadovoljan. Prvi mec u sezoni. Nije to toliko lose, a moze i bolje. Tu je jos drugo poluvreme. Ako se nastavlja tradicija od Radonje i trece cetvrtine ja sam spokojan 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Polako s pljuvanje, tek je pocetak sezone. Dobro Simona aka Dzordz Pola mozete da pljujete. U napadu stekamo, ali nije ovo bilo uopste lose toliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 3 minutes ago, pavijan2 said: Zašto Tomić nije hteo Simonovića? Nadam se da niko nikad više neće postaviti to pitanje. Bolje da smo Dangubu vratili ako Simon nastavi ovako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 IDangubic se pokazao 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 2 minutes ago, drakon1 said: Bolje da smo Dangubu vratili ako Simon nastavi ovako. Jeste Simon očajan, ali ne toliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Cigani s foruma klasika 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Uzeleo sam se pick and rolla postenog, kontam tek veceras. Mi od Radonje nismo imali krstenu PnR kombinaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Simon treba da udje na minut-dva po četvrtini. Ništa više od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Odlican pocetak drugog poluvremena - Kuzmanovicu utisan mikrofon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Nije loše i ja se slažem. Sudije su nas isekle sa ona dva faula u napadu, i nisu nam dali čistih 2+1 Voldena. Trojke su ih usrale, to moramo bolje da branimo. Simonović njihov šesti igrač, bolje nek igra Radanov. Dobrić nikad neće biti igrač, jednu odigra odlično pa ga nema nigde 5 utakmica. Nastavlja izgleda i ove sezone tako. Fener je vruć teren i za jače od nas, ne treba ovde očekivati ne znam šta... Ja sam umereni optimista, bar u smislu da ćemo videti neku smislenu igru i akcije. Prošle sezone sem divljanja, ništa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 MJK🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Ne mogu da svarim ove Ulanovase nikako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Gotovo. Razbiše nas. Ajde neka bude da se prve utakmice u vodu bacaju. Sutra na treningu samo trčanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Just now, Issey said: Ne mogu da svarim ove Ulanovase nikako... Zasto? Bas zahvalan igrac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Meni ovo izgleda baš loše. Napad totalno impotentan, nema timskih akcija. Loyd djeluje kao klasični divljak. Nadam se samo da su "prvi mačići", nek ih voda odnese... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Jednostavno nema ljigavijeg, odvratnijeg, antipatičnijeg igrača evropske košarke od francuskog belog medveda! Niti će ga biti u skorije vreme! A smradovi u narandžastom su posebna priča! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Meni ovo ne izgleda toliko loše. Ako se po jutru dan poznaje, mi smo odlična EC ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Čudi me da mu i sad nisu svirali faul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Nando kosarkaski Nejmar. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Kuz je vrlo solidan, napada ofanzivni skok, gradi defanzivni, skida lopte, na nogama jako solidan za takvu mrcinu. Bice on dobar, samo prilagoditi ocekivanja. Deki zna sta radi, a i Sale zna sta ce s njim. Kuridza super rezervna cetvorka, jak na skoku i na postu, iako jako ogranicen. Ostali domaci su minus, Sima i Dobri bez suta su neupotrebljivi. Od stranaca - Volden zujalica komr predstoji muka da nadje ofanzivnu ulogu u EL kontekstu. Lojda sacekati. Hol nece ubadati ove 'Djenke' uvek, ali zna sta moze i kako, pametan momak, dug, odlicna defanziva. Rit je jos stena koju treba klesati. Korak napred, dva nazad, Fali Pangos. Sale ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Jasno je sve bilo iz posljednjeg predsjednikovog obracanja i price o "lomljenju nogu". Trio Djilas, Šolak i Zoki Radović nam rade o glavi. Nikad losiji Fener nas rastavi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Hall jedini moze nesto da pogodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Nije da smo ikad bili mnogo bolji protiv Fenera na Bosforu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts