Princeton Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 On 12/10/2020 at 4:40 AM, Kankkunen said: Braun mi se isto dopada, dobra energija, odbrana Brown III je bas igrac po mom ukusu. Ima malo rahitican sut, ali ostali segmenti su mu bas dobri. Brze noge, atletican, puno energije.. Bas me zanima gdje ce dalje. Valjda nece u neku ekipu gdje se ocekuje da ima post igru, poluhorog i da cuva teske centre 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 @Princeton Kako ti se čini Kevin Hervey iz Lokomotive? da ga menjamo za Džonija dogodine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 4 hours ago, Kankkunen said: @Princeton Kako ti se čini Kevin Hervey iz Lokomotive? da ga menjamo za Džonija dogodine Odlican, ali mislim i da je prilicno skup! Kad bi nam bio platezno dostupan, definitivno obe ruke za. Izgleda mi malo neukrocen za Euro kosarku, ali vjerujem kad bi ostao i drugu godinu u Evropi da bi adaptacija ka kontrolisanoj, disciplinovanoj kosarci bila vec prevazidjena. Kod njega mi je najveci upitnik motivacija - cini mi se jedan od onih Amera kod kojih postoji samo NBA u glavi. Inace, nismo nikad imali peticu sa takvim elitnim predispozicijama, da ima takvu kotrolu lopte da moze poslije skoka sam da povuce tranziciju, a uz to i veoma dobar sut. To bi bila neka nova dimenzija u nasoj kosarci. Samo jos da krvari koljena, poradi na post igri, i naravno iq, inace tesko da ce proci ostre, ali fer kriterijume nase publike :) 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 17, 2020 Author Share Posted December 17, 2020 Hervey trazi neviđenu slobodu ustvari pre bi rekao da je uzima bez pitanja 🙂 Brutalno je snažan igrac I ako ostane u Evropi sledeće sezone će u EL 100%. Meni ne izgleda da on igra na 5,vec kao pravi krilni centar sa dosta suta spolja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Zna li se ukrstanje grupa za narednu fazu, ili ce biti odredjeno zrebom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 3 minutes ago, Oštricom brijača said: Zna li se ukrstanje grupa za narednu fazu, ili ce biti odredjeno zrebom? Zna se sve do kraja: https://www.eurocupbasketball.com/eurocup/competition/format 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Chalmers o bivsem nam selektoru... Q: How was Sasha Djordjevic as a coach in Bologna? A: We were just talking about it with the guys of AEK. He definitely knows a few things, but he has a complex against American basketball players or the ones that have played in the NBA. I had a very short time with Sasha. We were successful and we won. That’s the main thing. Q: How did he treat you? A: I didn’t have any interactions with him. I played there for two months in the end of the season. Q: So, how did you get that impression? A: Just by the way he talks. He made some slick comments here and there about the NBA game; and then, the treatment that he gave me. It was a couple of little things that I know. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Nanterre - Bursaspor 90-91 Prvenac Alimpija, i to sa pet igrača Pogodio je sa ovim malim Petersom, Malik Newman isto jako zanimljiv igrač, treba to ispratiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Danas ponovo igrali ... Bursaspor 102-92 Nanterre Munford i Peters dobri. Obe utakmice igrane u Bursi u dva dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 (edited) I u jednom i u drugom mecu su igrali 9 na 9, toliko o ozbiljnosti. Od toga po jedan igrac u obe ekipe nije ni ulazio u igru. Nanterre je vec prosao, Bursa ispala, a sto se tice francuske ekipe, najbolji kod njih bili su njihov Lorenzo Brown sa 20 poena, Warren i Stone su imali svoj doprinos, tu je i iskusni Conklin koji je vec dugo u klubu, pa suter Fevrier i nama dobro poznati Alpha Kaba. Edited December 29, 2020 by goldberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Interesantno... 39. strelac takmičenja i 23. po indeksu. Doduše 10-0 Bolonje u prvom delu, mada se retko tako gledalo prethodnih godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 I ja mislim da je ova nagradu dobio više na neku overall reputaciju nego što je overall bio najbolji ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Wiliams je bio ubjedljivo najdominantniji igrač, ali povreda je sjebala sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Jel ovo Budućnost ubacila 108 moćnom Burgu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 (edited) Bas su ih "zgazili", doduse njima se povredio Omic pa su potpisali Buvu koji je dosao direktno u Podgoricu gde se prikljucio novim saigracima i odigrao znacajnu minutazu na poziciji 5 sinoc. Isto, plej Alen se nije vratio iz Amerike gde je otisao valjda sa dozvolom kluba pa su sa njim raskinuli ugovor. Edited January 13, 2021 by Borca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Bice zabavno gledati Belinelija kako skoluje ec nejac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Belineli ubacio sve sto je mogao, nekih 17 poena za 10 minuta, Virtus unistio Cedevita-Olimpiju u drugoj cetvrtini i otisao sa dvocifrenim plusom na poluvreme iako su bili i na -8 tokom prve cetvrtine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Posle Partizana i Mornar odlican veceras, 2 minuta pre kraja vode u gostima protiv Gran Kanarije vode 100:90. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Baš tako. Nisam nešto pratio Mornar ove sezone, sad vidim ovaj tim, petorka sve crnci, a imaju bar još jednu dobru petorku na klupu i u fazonu sam: Okle ovol'ko para, Mornaru iz Bara? P.S. Sad je 100-100 posle 2 izgubljene lopte, baš si ih izbaskuzirao 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 4 minutes ago, Borca said: Posle Partizana i Mornar odlican veceras, 2 minuta pre kraja vode u gostima protiv Gran Kanarije vode 100:90. Дивљачка екипа, изнервирах се. Невјероватна количина глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Just now, Majak said: Baš tako. Nisam nešto pratio Mornar ove sezone, sad vidim ovaj tim, petorka sve crnci, a imaju bar još jednu dobru petorku na klupu i u fazonu sam: Okle ovol'ko para, Mornaru iz Bara? P.S. Sad je 100-100 posle 2 izgubljene lopte, baš si ih izbaskuzirao 😄 Pomracenje uma u zadnjem minutu, izgubljene lopte i preran zavrsetak napada Pulena na +3, krenuli su u taj napad na nekih 26 sekundi do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 (edited) 3 minutes ago, Borca said: Pomracenje uma u zadnjem minutu, izgubljene lopte i preran zavrsetak napada Pulena na +3, krenuli su u taj napad na nekih 26 sekundi do kraja. Videh. Evo sad je i blokadu popio, valjda će oba bacanja da ubaci... P.S. Vala, ako ga Pavićević ne izbaci iz defanzivne petorke, sam je kriv za popijenu trojku Edited January 13, 2021 by Majak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts