Jump to content

KK Partizan 20/21 - ŽIVA SVIRKA

Recommended Posts

Posted

Nemojte nikako protiv sebe, zdravlje je najbitnije. Odite vec jednom pa da se malo rascisti topik.
To sto ste navikli da Dule ulazi u teren i da ga Tosa zadrzava su prosla vremena. Ovo veceras nije nista losije nego sto je do sada bilo. Malo smo zakazali u kontroli skoka, malo su suci pustili vise kontakta i to je trenutna razlika. Treba igrati agresivno u odbrani, na ivici faula, drugacije ne moze.

• Like 1
Posted

Drugi problem je što sportski direktor kaže ne treba nam pojačanje na poziciji 4 pa sad nema ko da zameni Tomasa kad nas sam vodi na dvocifrenu razliku.

Posted
Drugi problem je što sportski direktor kaže ne treba nam pojačanje na poziciji 4 pa sad nema ko da zameni Tomasa kad nas sam vodi na dvocifrenu razliku.
Apsolutno netacno. Rekao je da trenutno nema igraca koji bi povecali kvalitet i da se nece dovesti neko tek da se dovede.
Posted

Ne samo da će da nas odvale, nego će napraviti i razliku koju nema šanse da stignemo u Beogradu za neki krug.

Još nekih nedelju-dve dok nas i Lokomotiva ne rasturi pa od kraja januara do kraja sezone da igramo rekreativno.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Alek The Great said:
6 minutes ago, mfmilan said:

Apsolutno netacno. Rekao je da trenutno nema igraca koji bi povecali kvalitet i da se nece dovesti neko tek da se dovede.

Znaci sve ide po planu? Tu smo gde treba da budemo? Nema razloga za nervozu?

• Like 2
Posted
3 minutes ago, Alek The Great said:
7 minutes ago, mfmilan said:

Pošto sada imamo kvalitet.

17 minutes ago, Xpert said:

Jos kad bi znao posao.

Možemo mi da promenimo još tri trenera ove sezone, nešto nisam siguran da bi to pomoglo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...