diego Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Ja najvise igram 2+1 na Lichessu, ali dolaze u obzir i ostali formati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Može subota uveče, samo ostavite lozinku ovde. Odavno nisam igrao, ali ako se pojavim, sigurno neću kibicovati (mada mi je prebrzo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 (edited) Sa 26 godina zivota jedina stvar koje mi je jako zao je sto se sahom nisam bavio ozbiljno. Krenuo sam kao klinac dosta kasno, mozda sa 10 godina i za 2 godine ostvario neverovatan napredak (bar za mene). I onda klasika kako su isle godine nekako sam izgubio interesovanje, jer mi je bilo mrsko sam da radim jer otac nije hteo da mi pomogne i da prebrodim taj period u kom kao i svaki klinac pronadjes jos milion drugih stvari koje te interesuju i nikad nista nisam postigao. A prilicno sam ubedjen da sam imao kapacitet da budem neki fide majstor, a sad sam nista do obican trubadur. Highlight moje kratke karijere su bili mecevi protiv Nikole Radovanovica i Urosa Cvetanovica na turniru u Svilajncu u poljoprivrednoj skoli sa 11 godina mislim. Nikola tad nogama nije mogao pod dohvatiti dok je sedeo na stolici 😁 On je postao IM, a Uros valjda CM. Nikola je valjda iz KG-a, a Uros iz Cuprije. Te dve godine kada sam se i bavio sahom, opstina je organizovala besplatne casove kod pokojnog velemajstora Slobodana Martinovica iz Smederevske Palanke. Bilo neko lepo vreme u koje bih se veoma rado vratio. 🙂 Uglavnom, svoje dete jednog dana kada ga budem imao cu zaista terati da igra sah jer za decu je to neverovatno pozitivno u mladim godinama, a pogotovo sad kada su klinci svakakvi. Edited January 27, 2022 by greenenvy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Ja cu biti u ulozi posmatraca. Bice dobrog saha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Ja ću rado igrati neki turnir ali ne mogu garantovati za ovaj vikend, em zbog bebe em smo svi pod koronom trenutno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted January 28, 2022 Author Share Posted January 28, 2022 Eh sad ste me baš zeznuli, ja se oslobodio svih obaveza u nedelju kako bih mogao da učestvujem na turniru, i vi ga prebacite na subotu kad ne mogu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Eh sad ste me baš zeznuli, ja se oslobodio svih obaveza u nedelju kako bih mogao da učestvujem na turniru, i vi ga prebacite na subotu kad ne mogu... Kako si se oslobodio obaveza kad je NFL Championship week? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 11 hours ago, greenenvy said: Uglavnom, svoje dete jednog dana kada ga budem imao cu zaista terati da igra sah jer za decu je to neverovatno pozitivno u mladim godinama, a pogotovo sad kada su klinci svakakvi. 3 minutes ago, deez nuts. said: Kako si se oslobodio obaveza kad je NFL Championship week? Zna čovek da će ona prva utakmica biti potpuno rezultatski nezanimljiva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted January 28, 2022 Author Share Posted January 28, 2022 18 minutes ago, deez nuts. said: Kako si se oslobodio obaveza kad je NFL Championship week? Mogu da igram šah i gledam NFL, ali ne mogu da igram šah u gostima na proslavi rođendana (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Aa to jeste. Bices dopingovan, koncentracija na max :D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Ništa, nedelja it is 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Subota, nedelja, blic, rapid, bulet, chess960, horde, king of the hill, puzzle rush battle..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 ne vidim zasto se ne bi moglo igrati i subotom i nedeljom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Napravio sam za nedelju - pass: napisitesifruovde! https://lichess.org/tournament/wTwjuDtD A evo za subotu, pa da vidimo ko kad može 😄 pass: iovdenapisisifru! https://lichess.org/tournament/Kj2dCPtP Valjda radi, nikad nisam pravio ovo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Ja ću probati stići u subotu, u nedelju ne vjerujem da ću moći. Uglavnom da se opustim i igram random poteze, jer svakako očekujem pranje guzova od jače rangiranih kolega.😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 @dulematic@Borkosu takodje ok. Xpert je bolji od mene igrali smo pre neki dan, rekao bih ne mnogo ali sasvim dovoljno da ja budem najgori ovde. Ako treba da se popuni broj i dokon sam igracu, ali bih voleo da bolji igraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Mozemo da se delimo u ekipe takodje, da bi bilo zanimljivije za ucesnike svih rejtinga. Kako se npr. igraju sub battles na twitchu. Ali prvenstveno, ucesnici sa nizim rejtingom ne treba da propustaju ovakve prilike. Ne kapiram kako neko ko ima rejting 1800, 1200 ili 800 moze uopste da razmislja o blamu. svi ti rejtinzi podrazumevaju nepotpuno razumevanje pozicije, ucestale previde i povlacenje inferiornih poteza. To je normalno stanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Ma nije stvar u blamu ja zapravo i ne igram sah. Jednostavno je bez poente da se igra kad se unapred zna ishod, a opet mi nije sah bitan pa da sad to koristim da vezbam i napredujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 18 minutes ago, McLeod said: Ma nije stvar u blamu ja zapravo i ne igram sah. Jednostavno je bez poente da se igra kad se unapred zna ishod, a opet mi nije sah bitan pa da sad to koristim da vezbam i napredujem. Ima da igras, ako ja stignem veceras. Nisam odigrao nijednu online partiju. Cak, sah sam poceo da igrao skoro sa burazerom, odigramo partiju jednom nedeljno over the board. To budu zivi pis pozicije i potezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Ako budem mogao ok, mnogo mi je ocajan raspored trenutno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 (edited) Ja ne znam koliki mi je realni rejting, pošto sam odigrao tek nekoliko partija online, uglsvnom sam igrao uživo i to ranije, malo igram u poslednje vreme. Ali ako bude neki turnir ili liga, rad sam da učestvujem, da se aktiviram ponovo, pošto volim šah 🙂 Edited January 29, 2022 by dulematic Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 (edited) Inače večeras ne mogu, idem na neki rodjendan ali sutra predveče bi mogao malo da se pridružim ako bude akcije Edited January 29, 2022 by dulematic Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Ja sam tu. i dont give a fuck. Nema basketa, svejedno mi je da i je neko na 800 ili na 2800. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 On 1/28/2022 at 3:27 PM, Nicklord said: A evo za subotu, pa da vidimo ko kad može 😄 pass: iovdenapisisifru! https://lichess.org/tournament/Kj2dCPtP Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Uslo i topovsko meso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts