Jump to content

EUROLEAGUE 2020/21, devotion in the time of covid

Recommended Posts

Posted

Larentzakis rešio Makabi, čisto da ne bude da je samo nas kecao. Wilbekin tragičar, promašio je bitna bacanja i u finišu regularnog dela i pred kraj produžetka. 

Posted

Ja sam baš fan Slukasa, jebeno inteligentan igrač, čak sam bio razočaran kako je igrao početkom sezone ali sada je preuzeo komande i to izgleda odlično u poslednje vreme.

• Like 6
Posted

Slukas, pre toga Dijamantidis i licni favorit Teo Papalukas. Kako da ne budes fan takvih igraca.

Ili sto bi rekli, ko ne voli karanfile ovakve igrace, ne voli kosarku :classic_biggrin:

• Like 3
Posted (edited)

Posle jutrosnjih najava da ce Musa u Fenerbahce i demantija Varlasa sa Eurohoops-a izgleda de ce Musa ipak u Istanbul ali u Efes, Misko Twitt-ovao nesto o Njujorku i pivu u Evropi.

Edit.

Musa i zvanicno u Efesu na 2 i po godine (do leta 2023-ce).

Edited by Borca
Posted

Imaju oni para pa ce se pojacati dodatno ako se Musa ne pokaze, svakako Kruno puni 36 ove godine, a Anderson 32 pa moraju da "osveze" tu poziciju.

• Like 1
Posted
51 minutes ago, MilošVB said:

Ovogodišnji CSKA mi je prototip idealne EL ekipe.

Fali im Larkin pa da imaju svih 5 najjačih igraca u EL na svojim pozicijama. 

Posted
2 hours ago, propolis said:

Fali im Larkin pa da imaju svih 5 najjačih igraca u EL na svojim pozicijama. 

A ko je najbolji SG u EL? Toko ipak debelo iza Mirotića na PF.

• Like 1
Posted (edited)

Toko je nosio torbe u NBA, dok je Mirotić redovno bio na dvocifrenom prosjeku poena. U Pelikanima je posebno dobro igrao. Mirotić komotno ima kvalitet za startnog PF-a u barem 10 ekipa u NBA. 

Edited by Shunsuke Nakamura
  • Like 2
Posted

Po mom mišljenju Tavares. Enormno je uticajan na igru Reala. Kod CSKA ipaj James vozi traktor a ostali otvaraju kapiju, uključujući i Milutinova koji je odličan zaista u svojoj ulozi. Kad smo kod bukvi, Papajanis igra odlično za PAO ove sezone, uz Nedovića i Papapetrua jedini na nekom solidnom EL nivou tamo.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...