Green23 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 5 hours ago, Marvin said: Nije, ali je mogao sigurno jedan mini bubble, za 2-3 kola za plasman na osmo mesto i onda F8 eliminacija. Znaci bukvalno 20-ak dana bi bilo dovoljno. Verovatno je da cemo i u ovoj sezoni gledali neke bablove u EL 1 hour ago, mfmilan said: Nije moralo kad je Evropa bila najviše pogođena, ali je moglo u julu, avgustu. Prosto, Đordija je mrzelo da se cima i zato mu je otkazivanje bilo najbolje rešenje. Interesi košarke - koga briga. Do kraja jula nije bilo teoretske mogućnosti da se bilo gde napravi tako nešto, prevashodno zbog putovanja. To nije 20 utakmica, računaj minimum tri nedelje nekih mini priprema, pa tih 20 dana, a i koja ekipa bi se cimala zbog 2-3 kola da bi se posle spakovali i otišli, nije isplativo. Problem su i ugovori sa igračima, gde onom kome ističe ugovor, on je posle 30. juna slobodan igrač. I da je sve idealno, nije humano očekivati da posle tolike pauze, igrači odigraju skoro 2 meseca kraj sezone, i onda za mesec dana da se spreme za novu sezonu. Sada je najavio da ukoliko ne bude moglo da se igra, imaju plan B, a to je taj famozni babl. Ja nemam predstavu gde bi tako nešto moglo da se odradi u Evropi, da igrači imaju bilo kakvu slobodu, da ne budu mesec ili dva samo na relaciji hotel-hala. NBA je sasvim druga stvar, i ne može se porediti sa njom. Oni mogu da počnu sezonu za uskrs, mogu i sredinom januara, zavisi od njih samih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Pa moze u diznilendu u Parizu ako imaju neku sportsku halu . [emoji2]Sent from my MI 10 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Realno se bord EL obrukao. Dokazali su i u praksi da nisu ozbiljna organizacija. I ne treba poredjenje sa NBA, LS je pokazala kako se to radi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 7 minutes ago, Cooper said: Realno se bord EL obrukao. Dokazali su i u praksi da nisu ozbiljna organizacija. I ne treba poredjenje sa NBA, LS je pokazala kako se to radi. Šta je LŠ pokazala? U Lisabonu je odigrano 7 utakmica, ukupno 11 dana od prvog do poslednjeg meča, 4 ekipe su otišli kući već posle 3 dana, još dve 3 i 4 dana kasnije. Neuporedivo manja logistika je bila potrebna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 20 minutes ago, Green23 said: Oni mogu da počnu sezonu za uskrs, mogu i sredinom januara, zavisi od njih samih. I jedino je takmicenje koje klubovi igraju. Kako tu razliku ne mogu da vide ljudi, meni nije jasno. Kako da pravis bubble ako imas nekoliko takmicenja. Recimo mi igramo aba i evroligu, pa ce onda kup, aba i evroliga, pa onda domace prvenstvo. To su razliciti timovi koji putuju na razlicita gostovanja. Jedini nacin da se napravi bubble je skupiti bukvalno sve klubove koji igraju domaca i strana takmicenja na jednom mestu. Izvodljivo? NE. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 5 minutes ago, Green23 said: Šta je LŠ pokazala? U Lisabonu je odigrano 7 utakmica, ukupno 11 dana od prvog do poslednjeg meča, 4 ekipe su otišli kući već posle 3 dana, još dve 3 i 4 dana kasnije. Neuporedivo manja logistika je bila potrebna. Mozda misli na LS u kosarci 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Mogli su, ali nisu hteli da se cimaju.Preče im je da šire tržište po VB i uzumaju mito, nego da organizuju takmičenje. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 14 minutes ago, Dropkick Murphys said: Mozda misli na LS u kosarci 🙂 Pa oni nisu ništa radili, nastavili su pre dve nedelje, i sad se igraju četvrtfinala tek 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 44 minutes ago, Green23 said: Pa oni nisu ništa radili, nastavili su pre dve nedelje, i sad se igraju četvrtfinala tek 😁 Pa eto, završiće sezonu 😄 u smislu takmičenja, bolje nego prekid 😛 Bartomeu da se postidi! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Počelo je..."ULEB, the association of the 11 major basketball leagues in Europe, has filed a competition complaint against Euroleague Commercial Assets (ECA), the organizer of EuroLeague which is the most prestigious basketball club competition in Europe. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 On 9/28/2020 at 9:41 PM, MrTripleDouble said: Ne znam sta si gledao, ja gledao ovu i protiv Milana u pripremama...blagi uzas Gledao sam ih protiv Panathinaikosa. Njih su dobili 81:74. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Sajze, sutra ne igraju Milutinov I Strelnieks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 1, 2020 Author Share Posted October 1, 2020 Priča se da se Marc Gasol vraća u Barselonu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 12 hours ago, propolis said: Sajze, sutra ne igraju Milutinov I Strelnieks. Zna li se sta za Vasu?Negde sam procitao da je povredio koleno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 3 minutes ago, Uti said: Zna li se sta za Vasu?Negde sam procitao da je povredio koleno. Gledao sam ja tu tekmu u prvenstvu, sudar kolenima je bio u pitanju i nije se vraćao u igru. Verovatno nije ozbiljno jer da jeste sigurno bi napisali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 1, 2020 Author Share Posted October 1, 2020 Idemo! Baš sam se uželeo evropske košarke. Večeras derbi Barsa - CSKA, a zanimljivo će biti i u Pireju. Ovo ostalo bi Efes, Valensija i Makabi trebalo da reše, ali nikad se ne zna. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Garino will not play Thursday against Olympiacos due to an undisclosed injury, according to euroleague.net. Garino nastavio i u novom klubu gde je stao, nema vise leba od njega. Ne moze da spoji mesec dana bez povrede. Pored njega u prvom kolu ne igraju i Larking, Llull, Strelnieks, Milutinov, Jeffrey Taylor, Westerman, Kuric, Aaron White, Casspi, Micov, Jovic, Shved, McCollum, Pierre Jackson... bas je duga lista Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Tanak početak Evrolige, baš se muče Efes i Zenit. NEgo, gledam nešto Makabi, šta je sa Avdijom, čeka draft? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Ja gledam Oly i Zalgiris, solidna utakmica mada ove prazne tribine ce biti bas mucno gledati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 1 minute ago, Sector said: Ja gledam Oly i Zalgiris, solidna utakmica mada ove prazne tribine ce biti bas mucno gledati. Dobro me podseti da ima i to. Mnogo bolji ritam nego na onoj tekmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Martin jako dobar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 (edited) Uključio sam se na Makabi ALba 19-29, sada je 43 - 33 za Makabi. Edited October 1, 2020 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Jel ovo dobi Zenit? 😮 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 1 hour ago, realno *w said: NEgo, gledam nešto Makabi, šta je sa Avdijom, čeka draft? Oprostio se on od Makabija još krajem jula. Nema razloga da išta rizikuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 2 minutes ago, Sector said: Jel ovo dobi Zenit? 😮 Dobio Bogami, ozbiljnu ekipu su napravili...Pangos kao nekad😒😒😒😪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts