Gudura Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Cenim da ce Itudis da odlepi na pola sezone, i da ce da pokaze da je Robijin djak, znaci jedan ce morati iz kluba, nakon davljenja i pravljenja kragne🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 14, 2021 Author Share Posted July 14, 2021 Himki je uvek bio i koncipiran tako da je Shved integralan u Hardenovskoj ulozi, a pored njega fizikalci i finišeri. CSKA ima itekako kreatorskih opcija i pored njega tako da čisto sumnjam da ćemo gledati usage rate kao u Himkiju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Svedjo ima vec 33 godine, cenim da mu je i cena znacajno pala jer osim CSKA vise i nema toliko plateznih ruskih klubova (ne mogu da ga zamislim kod Cavija 🙂 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 uf , Troy Daniels, uz Shabaza najbolji potpis za sada u EL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 14, 2021 Author Share Posted July 14, 2021 Zenit će da bude baš ozbiljan ove sezone, lagano mogu da napadnu F4. Grčki blizanci sa druge strane baš mršavo, naročito PAO. Ne bih se začudio da budu i na samom začelju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 6 minutes ago, John Dies at the End said: uf , Troy Daniels, uz Shabaza najbolji potpis za sada u EL Teško da nešto može da nadmaši Efesov produžetak Micića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Okaro White potpisao ugovor sa Panatinaikosom. Paris Lee potpisao ugovor sa Monakom. Evgeny Valiev potpisao ugovor sa Uniksom. Darrun Hilliard navodno potpisao ugovor sa Bajernom i uskoro bi trebalo da se ozvanici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Dylan Osetkowski potpisao ugovor na 2 sezone sa Asvelom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Oz Blayzer produzio ugovor sa Makabijem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 3 hours ago, Borca said: Dylan Osetkowski potpisao ugovor na 2 sezone sa Asvelom. Dobro pojacanje, vidjecemo kako ce se snaci u EL. On i Morgan na 5, solidno popunjena pozicija za low budget ekipu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 13 hours ago, Sector said: Dobro pojacanje, vidjecemo kako ce se snaci u EL. On i Morgan na 5, solidno popunjena pozicija za low budget ekipu. Dve lagane petice ne znam koliko su kompatibilne. Kad naidje snažniji centar ima da ih unosi u koš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 3 minutes ago, propolis said: Dve lagane petice ne znam koliko su kompatibilne. Kad naidje snažniji centar ima da ih unosi u koš. Srećom nema previše pravih petica, ali svejedno će im biti teže nego prošle godine, kada je Mustafa znao da bude baš ozbiljan faktor u reketu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 7 minutes ago, realno *w said: Srećom nema previše pravih petica, ali svejedno će im biti teže nego prošle godine, kada je Mustafa znao da bude baš ozbiljan faktor u reketu. Da da zato me i cudi sto ga nisu zamenili recimo Jaitehom ili slicnim tipom centra vec se opredelise za dve lagane petice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Žaiteh... Spominje li se on negde? Prava petica, prejak lik, imao odličnu sezonu iza sebe + 27 godina. Uveren sam da može da igra EL na sasvim dobrom nivou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 20 minutes ago, realno *w said: Žaiteh... Spominje li se on negde? Prava petica, prejak lik, imao odličnu sezonu iza sebe + 27 godina. Uveren sam da može da igra EL na sasvim dobrom nivou. Spominjem ja za Zvezdu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 15, 2021 Author Share Posted July 15, 2021 Will Thomas je prešao iz Zenita u Unics. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 8 minutes ago, Chaos Is Me said: Will Thomas je prešao iz Zenita u Unics. Borca se uspavao. 😁 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Olako se Zenit odrekao jednog od bitnijih igraca iz prosle sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Alexey Shved potpisao ugovor sa CSKA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Giorgos Printezis produzio ugovor sa Olimpijakosom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Kostas Antetokounmpo potpisao ugovor sa Asvelom, Olimpijakos jedno vreme bio najblizi da ga potpise. Adam Hanga zvanicno napustio Barselonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 36 minutes ago, Borca said: Adam Hanga zvanicno napustio Barselonu. Ocekujem da uskoro potpise za neku EL (ili jacu EC 🙂 ) ekipu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Just now, Marvin said: Ocekujem da uskoro potpise za neku EL (ili jacu EC 🙂 ) ekipu Pominje se Real. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Informacije koje su se mogle procitati su bile da je Real prvi u redu za njega cim zavrsi "papirologiju" sa Barselonom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Darun Hiliard potpisao za Bajern. Jako zanimljivu ekipu sklapa Trinkijeri. Ostaje da se vidi ko ce im biti centar, odnosno zamena za Rejnoldsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts