Jump to content

EUROLEAGUE 2020/21, devotion in the time of covid

Recommended Posts

Posted

Ja sam baš fan Slukasa, jebeno inteligentan igrač, čak sam bio razočaran kako je igrao početkom sezone ali sada je preuzeo komande i to izgleda odlično u poslednje vreme.

• Like 6
Posted

Slukas, pre toga Dijamantidis i licni favorit Teo Papalukas. Kako da ne budes fan takvih igraca.

Ili sto bi rekli, ko ne voli karanfile ovakve igrace, ne voli kosarku :classic_biggrin:

• Like 3
Posted (edited)

Posle jutrosnjih najava da ce Musa u Fenerbahce i demantija Varlasa sa Eurohoops-a izgleda de ce Musa ipak u Istanbul ali u Efes, Misko Twitt-ovao nesto o Njujorku i pivu u Evropi.

Edit.

Musa i zvanicno u Efesu na 2 i po godine (do leta 2023-ce).

Edited by Borca
Posted

Imaju oni para pa ce se pojacati dodatno ako se Musa ne pokaze, svakako Kruno puni 36 ove godine, a Anderson 32 pa moraju da "osveze" tu poziciju.

• Like 1
Posted
51 minutes ago, MilošVB said:

Ovogodišnji CSKA mi je prototip idealne EL ekipe.

Fali im Larkin pa da imaju svih 5 najjačih igraca u EL na svojim pozicijama. 

Posted
2 hours ago, propolis said:

Fali im Larkin pa da imaju svih 5 najjačih igraca u EL na svojim pozicijama. 

A ko je najbolji SG u EL? Toko ipak debelo iza Mirotića na PF.

• Like 1
Posted (edited)

Toko je nosio torbe u NBA, dok je Mirotić redovno bio na dvocifrenom prosjeku poena. U Pelikanima je posebno dobro igrao. Mirotić komotno ima kvalitet za startnog PF-a u barem 10 ekipa u NBA. 

Edited by Shunsuke Nakamura
  • Like 2
Posted

Po mom mišljenju Tavares. Enormno je uticajan na igru Reala. Kod CSKA ipaj James vozi traktor a ostali otvaraju kapiju, uključujući i Milutinova koji je odličan zaista u svojoj ulozi. Kad smo kod bukvi, Papajanis igra odlično za PAO ove sezone, uz Nedovića i Papapetrua jedini na nekom solidnom EL nivou tamo.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...