Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kakvi su to idioti... prosto da ne poveruje covek da su to profesionalne sudije.

Sve dok se iste te sudije ne budu suspendovale i kaznjavale novcano zbog ovakvih gluposti nista se promeniti nece.

• Like 1
Posted

Ajoj kakav haos u nadoknadi. VAR dosudio penal za Fulham, i Lookman izveo Panenku u 98. minutu, koja je jedva dosla do gola.  Neverovatno.

Posted

Procenili da nije uticao na igru, valjda....Ja sam mislio da će da ponište.

I penal je prestrogo dosuđen, u skladu sa već usvojenim kriterijumom da se penali dosuđuju na umetnički dojam prilikom pada u 16 nakon i najblažih dodira. 

• Like 1
Posted
  On 11/7/2020 at 10:33 PM, We lose every week said:

Procenili da nije uticao na igru, valjda....Ja sam mislio da će da ponište.

I penal je prestrogo dosuđen, u skladu sa već usvojenim kriterijumom da se penali dosuđuju na umetnički dojam prilikom pada u 16 nakon i najblažih dodira. 

Expand  

Jesi se grizao kad su potvrdili penal? :D

A onda posle toga padnes sa stolice zbog penala sto promasi igrac Fulama? :D

Posted

Šteta što nije Gojko prenosio Fulam, taman da ponovi ono od pre 15 godina 'on nije Toti i nikada mislim neće biti kao Toti'
Stvarno neozbiljno izvedeno.

Posted

Mane zvezda poluvremena... sve dobro i lose je on uradio.

Zaradio penal, kod njihovog prvog gola cese muda na centru i ne pokriva stranu a kad je Gini krenuo da pokrpi ne vraca se u sredinu i KdB ostaje sam za asistenciju.

Kod njihovog penala, igra petom na centru nakon cega oni odmah upucuju centarsut za penal i na kraju zakomplikova onu kontru kada je malo falilo da Jota umuva gol.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...