Jump to content

Recommended Posts

Posted

Znaci: Ako ja koristim Operu znaci, sta?

+ Pre ovih promena sam mogao da se login in/out preko telefona. Sad imam osecaj da treba para da ulozim u Hrom i Fox, iako to ne koristim?

SJAJNO!

Posted

@ Metal

Ja ne znam ko ze pozabavljuje ovim forumom, ali od mene napravise nepismenjakovica. Kucas "S" a ispadne "Z".

PS. @ Rados, Fensi, Bajic i Sinisa, Stiletto, Pavic: Hvala na podrsci.

Posted
2 hours ago, uncletima said:

@ Metal

Ja ne znam ko ze pozabavljuje ovim forumom, ali od mene napravise nepismenjakovica. Kucas "S" a ispadne "Z".

PS. @ Rados, Fensi, Bajic i Sinisa, Stiletto, Pavic: Hvala na podrsci.

Da nisu gremlini? 

image.png.2f1cce057083161e15d673f0acc907b4.png

Drugo objasnjenje nemam... jel ti se to samo na forumu desava ili i na ostalim sajtovima, aplikacijama gde pises... ?

Posted
3 hours ago, MrTripleDouble said:

Kod mene i dalje kada na fonu udjem na sajt nema opcija za login, notifikacije, pp...sreca pa sam ostao logovan jos od ranije. Chrome pretrazivac. 

Daj mi screenshot da vidim sta vidis please. 

• 10 months later...
Posted (edited)
On 9/11/2020 at 11:33 AM, MetalHead said:

Uradjen je upgrade software-a foruma na najnoviju verziju, sto se da primetiti i po izgledu. 

Ako primetite neke stvari da ne rade kako treba, prijavite ovde ili u temi https://vox92.net/forum/index.php?/topic/1378-bagovi-i-funkcionalnosti-foruma/ 

Nova verzija bi trebalo da nam omoguci i neke nove stvari ali prvo da ih testiramo pa cemo objaviti sta novo koristimo. 

Pozdrav!

.

Ne znam da li je zbog nove verzije, ali negde od jula 2020. ne mogu da udjem na forum...ERROR 1020...Verovatno neki firewall ili neka druga vrsta bezbednosnog servisa...

I sad kad sam usao preko VPN ne mogu da okacim screenshot..

Nesto moze da se uradi po tom pitanju?...mrzi me da uljucujem i iskljucujem VPN sve vreme, druge stvari su mi nedostupne kroz VPN..

.

Edited by attolini
  • 9 months later...
Posted

Presli smo na najnoviju verziju foruma (naravno, nije moglo bez cimanja - zveknuo mi windows dok su se uploadovali fajlovi, pa umesto da traje 5min trajalo je skoro 2 sata). 

Postoji gomila nekih novih funkcionalnosti a primeticete najpre bedzeve na profilima.

U narednim danima cu konfigurisati i pojasnjavati sta je sta u hodu. 

• Like 3
Posted

Kapiram da tek treba da podese ranking.

Inace se slazem sa @uini, negde tamo u statistici je ok da stoji, ali ako ne mora, ne vidim zasto bi to stajalo odmah ispod avatara. Broj upisa ne znaci broj korisnih upisa 😄

• Like 4
  • Thanks 1
Posted

savremeni boardovi, comment-threadovi i kako se već to sve zove, gledaju da stave fokus na single post, umesto da "veličaju" postera nekim ordenjima i podacima.

kao što rekoh na basketu, mislim da je to kontraproduktivno po više osnova a ne vidim niti jedan produktivan, tj berićet od toga

Posted
6 minutes ago, RatzenStadt said:

Meni se svidja novina sa bedzevima.

Nisam ovde godine proveo za klikere. Red je odlikovati, pocastiti, pokazati postovanje dugogodisnjim clanovima.

7O1o.gif

:classic_biggrin:

Posted
8 minutes ago, RatzenStadt said:

Red je odlikovati, pocastiti, pokazati postovanje

Igrati na ego forumasa...

Posted

Kakva crna reputacija. U reputaciju se računa smejanje, lol

Nisam ni za broj postova, zbog novih forumaša.

57 minutes ago, uini said:

još kada bi ukinuli i broj postova ispod avatara, gde bi nam bio kraj. ozbiljan sam.

Kako si dobio ovaj list?