uncletima Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Znaci: Ako ja koristim Operu znaci, sta? + Pre ovih promena sam mogao da se login in/out preko telefona. Sad imam osecaj da treba para da ulozim u Hrom i Fox, iako to ne koristim? SJAJNO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 29, 2020 Author Share Posted September 29, 2020 @uncletima znaci sta? Kakav problem sa Operom imas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Vodio je ribu u operu i ova ga ostavila zbog nekog hevimetalca [emoji3064]Sent from my phone using landline Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 1 hour ago, MetalHead said: @uncletima znaci sta? Kakav problem sa Operom imas? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 @ Metal Ja ne znam ko ze pozabavljuje ovim forumom, ali od mene napravise nepismenjakovica. Kucas "S" a ispadne "Z". PS. @ Rados, Fensi, Bajic i Sinisa, Stiletto, Pavic: Hvala na podrsci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Ja koristim operu i na kompu i na telefonu, normalno se logujem i sva slova mi normalno rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 29, 2020 Author Share Posted September 29, 2020 2 hours ago, uncletima said: @ Metal Ja ne znam ko ze pozabavljuje ovim forumom, ali od mene napravise nepismenjakovica. Kucas "S" a ispadne "Z". PS. @ Rados, Fensi, Bajic i Sinisa, Stiletto, Pavic: Hvala na podrsci. Da nisu gremlini? Drugo objasnjenje nemam... jel ti se to samo na forumu desava ili i na ostalim sajtovima, aplikacijama gde pises... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Kod mene i dalje kada na fonu udjem na sajt nema opcija za login, notifikacije, pp...sreca pa sam ostao logovan jos od ranije. Chrome pretrazivac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 29, 2020 Author Share Posted September 29, 2020 3 hours ago, MrTripleDouble said: Kod mene i dalje kada na fonu udjem na sajt nema opcija za login, notifikacije, pp...sreca pa sam ostao logovan jos od ranije. Chrome pretrazivac. Daj mi screenshot da vidim sta vidis please. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 4 hours ago, MrTripleDouble said: Kod mene... Da nisu gremlini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 (edited) 1 hour ago, MetalHead said: Daj mi screenshot da vidim sta vidis please. https://ibb.co/bQdfPC9 Ovako to izgleda. Edited September 29, 2020 by MrTripleDouble Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 1, 2020 Author Share Posted October 1, 2020 On 9/29/2020 at 8:52 PM, MrTripleDouble said: https://ibb.co/bQdfPC9 Ovako to izgleda. Vidis staru temu foruma... trebalo bi da sam svima prebacio na novu, idi na dno i ispod FB i Twitter ikonice imas "Theme" i padajuci meni, izaberi "VOX92 tema". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Pohvale za novo ruho našeg doma, ugodno je za oko i svaka čast! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attolini Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 (edited) On 9/11/2020 at 11:33 AM, MetalHead said: Uradjen je upgrade software-a foruma na najnoviju verziju, sto se da primetiti i po izgledu. Ako primetite neke stvari da ne rade kako treba, prijavite ovde ili u temi https://vox92.net/forum/index.php?/topic/1378-bagovi-i-funkcionalnosti-foruma/ Nova verzija bi trebalo da nam omoguci i neke nove stvari ali prvo da ih testiramo pa cemo objaviti sta novo koristimo. Pozdrav! . Ne znam da li je zbog nove verzije, ali negde od jula 2020. ne mogu da udjem na forum...ERROR 1020...Verovatno neki firewall ili neka druga vrsta bezbednosnog servisa... I sad kad sam usao preko VPN ne mogu da okacim screenshot.. Nesto moze da se uradi po tom pitanju?...mrzi me da uljucujem i iskljucujem VPN sve vreme, druge stvari su mi nedostupne kroz VPN.. . Edited August 23, 2021 by attolini Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted June 21, 2022 Author Share Posted June 21, 2022 Presli smo na najnoviju verziju foruma (naravno, nije moglo bez cimanja - zveknuo mi windows dok su se uploadovali fajlovi, pa umesto da traje 5min trajalo je skoro 2 sata). Postoji gomila nekih novih funkcionalnosti a primeticete najpre bedzeve na profilima. U narednim danima cu konfigurisati i pojasnjavati sta je sta u hodu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 još kada bi ukinuli i broj postova ispod avatara, gde bi nam bio kraj. ozbiljan sam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 I kako se napreduje kroz ove rankove? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Kapiram da tek treba da podese ranking. Inace se slazem sa @uini, negde tamo u statistici je ok da stoji, ali ako ne mora, ne vidim zasto bi to stajalo odmah ispod avatara. Broj upisa ne znaci broj korisnih upisa 😄 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 9 hours ago, MetalHead said: zveknuo mi windows Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 savremeni boardovi, comment-threadovi i kako se već to sve zove, gledaju da stave fokus na single post, umesto da "veličaju" postera nekim ordenjima i podacima. kao što rekoh na basketu, mislim da je to kontraproduktivno po više osnova a ne vidim niti jedan produktivan, tj berićet od toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 9 minutes ago, Don Radonja said: I kako se napreduje kroz ove rankove? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Meni se svidja novina sa bedzevima. Nisam ovde godine proveo za klikere. Red je odlikovati, pocastiti, pokazati postovanje dugogodisnjim clanovima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 6 minutes ago, RatzenStadt said: Meni se svidja novina sa bedzevima. Nisam ovde godine proveo za klikere. Red je odlikovati, pocastiti, pokazati postovanje dugogodisnjim clanovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 8 minutes ago, RatzenStadt said: Red je odlikovati, pocastiti, pokazati postovanje Igrati na ego forumasa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Kakva crna reputacija. U reputaciju se računa smejanje, lol Nisam ni za broj postova, zbog novih forumaša. 57 minutes ago, uini said: još kada bi ukinuli i broj postova ispod avatara, gde bi nam bio kraj. ozbiljan sam. Kako si dobio ovaj list? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts