Jump to content

Recommended Posts

Posted

Je li ovo test za monitor, koliko belu belu može da izvuče? 😆

Ili dajte dark mod ili smanjujte kontrast, otići će mi mi dioptrija u tri lepe šargarepe.

Posted

Tek sam poceo da se igram sa bojama ali ako vam znaci evo vam vec sada ublazen Tema za forum. 

Idite dole na samo dno stranice i tamo imate opciju "Theme" pa izaberite "Tamna tema". 

image.png.e1a2ef22f197e6b2aebc984379a4c84c.png

Ako vam iskoci nekada drecavo zelena to znaci da testiram koja je boja za koji element i radim na uskladjivanju. Na ovoj sam samo zamenio neke svetle boje tamnijim ali nije kontrast bas najbolji. 

Posted
2 minutes ago, uini said:

pomereno je sve u levo da bi sa desne strane na četvrtini ekrana čitali o još besmislenih podataka koje nikoga ne interesuju i random hajlajce posađenih fotki? pa imate li duše

Hmmmm nista se u strukturi foruma nije menjalo... ako mislis na widget-e na home stranici foruma, oduvek su tu. I ne vide se kada udjes u neku temu. 

Posted
1 minute ago, MetalHead said:

Hmmmm nista se u strukturi foruma nije menjalo... ako mislis na widget-e na home stranici foruma, oduvek su tu. I ne vide se kada udjes u neku temu. 

Kod mene ovako izgleda:

123.png

Posted
1 minute ago, MetalHead said:

Hmmmm nista se u strukturi foruma nije menjalo..

Kako nije?

Kad udjes na topik,mesto za pisanje je suzeno. A sa desne strane se pojavljuju informacije koje ranije nisu postojale kao sto su o najjaktivnijem danu na topiku,postu sa najvise reakcija na topiku,pa o kacenim slikama itd. 
Meni ne smeta,samo treba vremena da se covek navikne.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, MetalHead said:

6V9rF0d.jpg

2 minutes ago, MetalHead said:

To je novi feature 😄

ubij ga, života ti