Jump to content
Vox92.net Forum

momohyoideus

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  316
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

219 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Znaci "A Grain of Truth" je potvrdjena, ne znam koji djavo ce im ta prica kad je potpuno nebitna.
 2. TLC - Reality program Discovery - Reality program History - Reality program Ajde, Travel i ID mogu da prodju. Ne postoje vise kvalitetni kanali, televizija je postala veliko gubljenje vremena. SBB je sam kriv za svoju pokrivenost, ali ipak imaju satelitski paket koji je dostupan svakome, pa nema smisla govoriti da je njihov izbor programa koje emituju nekome nedostupan.
 3. Ako mogu sledece godine da ovu cetvrtinu igraju prvu, pa da posten svet moze da spava dok se zahebavaju.
 4. Festival promasenih kucanja i bacanja cigli sa deset metara. Mora da su tvrdi obruci.
 5. Ovi igraju tenis? Resetovali rezultat posle prve cetvrtine.
 6. Ima li vesti za Eskela i Vesemira?
 7. Ako odluce da se vracaju na price, to ce biti potpuno kretenski tajmlajn, mada im ne bi bio prvi put. Bold su neobradjene price: I The Voice of Reason The Witcher - (Striga) A Grain of Truth The Lesser Evil (Renfri) A Question of Price - (Paveta) The Edge of the World - (Silvan) The Last Wish - (Duh) II The Bounds of Reason - (Zmaj) A Shard of Ice Eternal Flame A Little Sacrifice The Sword of Destiny - (Za ovo su vec usrali pricu - Geralt je trebao da sretne Ciri u Brokilonu) Something More - (Geralt srece Ciri nakon pokolja u Cintri)
 8. Kukanje na sudije je glavna tema svakog moguceg derbija u svakom mogucem sportu, kako u javnosti tako i na ovom forumu. Ok, svako ima pravo da kaze sta zeli, ali treba da shvatite da takvo misljenje ne oslikava realnost, i deluje malo smesno.
 9. Onda nek menjaju pravila pa da smeju.
 10. Ja sam se ukljucio na 9min do kraja i odmah mi je sve bilo jasno. Govor tela igraca koji u tom trenutku imaju 10 poena prednosti je neshvatljiv. Sa druge strane takav momentum da nije bilo moguce da izgube.
 11. Na zalost, ovo izgleda kao pilotska greska i utoliko je tragedija veca jer je mogla biti izbegnuta. Sad gotovo.
 12. Velika tragedija. Ovako je izgledao let. https://www.flightradar24.com/data/aircraft/n72ex#23a8271e
 13. Potpuni promasaj. Price prepakovane tako da potpuno menjaju sustinu. Likovi promenjeni do neprepoznatljivosti. Triss babuskera, Foltest pijani krmak, petar pan vilenjaci... jezivo Najgora je Yen, koja uopste ni ne podseca na lik iz knjige, niti je nacin na koji je uveden karakter dobar. Potpuno druga osoba.
×
×
 • Create New...