Jump to content
Vox92.net Forum

momohyoideus

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  459
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

388 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja sam ti bio prijavio post, bez zelje da ulazim u diskusiju, ali posto si nastavio, dve stvari: 1. Nije lepo da dodjes na zurku i da pricas kako ce kod tebe za 2 sata biti bolja. Prosto nije pristojno. 2. F1 se prati iz razlicitih motiva, samo jedan od njih je trkanje, pa cak i ako trka ili sezona nije najbolja, sama cinjenica da je to tehnoloski vrhunac automobilske industrije je cini izuzetno zanimljivom i zivom.
 2. RBR je oterao Gaslya a ovaj Albon nista bolji nije trenutno. Isti auto kao VER, a 40 sekundi razlike.
 3. Sainza je bas mnogo kostao spor pit-stop.
 4. Lekler je pratio auto ispred, bio je pola duzine pored Vettela. Vettel mu je zatvorio apex, gurnuo mu prednji kraj i zarotirao ga tako da su im se zadnje gume dotakle u razlicitim osama kretanja, pa je Leklerov auto nastavio rotaciju i uleteo u krilo. Bas losa sreca, jbg, ovo se obicno zavrsi kontaktom gumu o gumu.
 5. Bas nisu imali srece da jedan auto naskoci na drugi. Ne vidim neki propust ferarija ili nekog od vozaca ovde.
 6. Prica bezveze, difuzija kiseonika zavisi od parcijalnog pritiska kiseonika koji je isti i sa maskom i bez nje.
 7. Postoji to dosta dugo, bar pet godina. Interesantno je da vozaci istog tima ponekad voze drugacije oblikovane vetrobrane. U pitanju je aerodinamicko resenje, ali nisam tacno siguran koji problem resava.
 8. Ja se samo nadam da im je ostalo malo vise pameti od sujete i da ako odluce da uvedu novi policijski cas, daju novom kriznom timu da to saopstava i vodi i da se ne pojavljuju javno dok ne prodje ovo sr**** jer ce u suprotnom samo napraviti kontraefekat.
 9. Naravno da nece. Samo sto sad imaju problem sto drmaju kavez ljudima koje politika ne zanima, a takvih je daleko vise od njihovih glasaca.
 10. Dzabe sad drze konferencije, mole i preklinju... Jedini nacin je da izadju i preuzmu svu odgovornost za trenutno stanje i da svi daju ostavke, i politicari i "struka". Sad slusam snimak Ane Brnabic koja kaze: "Da li sam ja uvek bila disciplonovana? Ne. Al', evo, ucite iz primera mojih kolega... i mene...", pa malo posle: "dosta mojih kolega je zavrsilo hospitalizovano".
 11. Jesu. Mnogo puta su se nasli u kadru, imaju prišivene grbove SAJa na uniformi. Bili su i sinoc. Sramota je da se na narod pušta anti-teroristicka jedinica.
 12. Ma bezveze, napravio se meme gde se debili u komentarima ispod njenih videoklipova takmice ko ce da napise vecu gadost.
×
×
 • Create New...