MetalHead Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Uradjen je upgrade software-a foruma na najnoviju verziju, sto se da primetiti i po izgledu. Ako primetite neke stvari da ne rade kako treba, prijavite ovde ili u temi https://vox92.net/forum/index.php?/topic/1378-bagovi-i-funkcionalnosti-foruma/ Nova verzija bi trebalo da nam omoguci i neke nove stvari ali prvo da ih testiramo pa cemo objaviti sta novo koristimo. Pozdrav! 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Znas kolko sam se iscimao da mi poludeo brauzer 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Op,op...osvezavajuce. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 @MetalHead mogao si jos belje.Ne prija mi ocima uopste.Nekako mi previse zraci ako razumes sta hocu da kazem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 1 minute ago, 12Laki said: @MetalHead mogao si jos belje.Ne prija mi ocima uopste.Nekako mi previse zraci ako razumes sta hocu da kazem. E,da. Ovo je i moja primedba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Belo, oko mene sve je belo, forum na kompjuteru, cipele , odelo... 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 11, 2020 Author Share Posted September 11, 2020 @12Laki jasno, nisi jedini 🙂 vreme je da se konacno uradi neki dark ili barem neki medium skin/tema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Je li ovo test za monitor, koliko belu belu može da izvuče? 😆 Ili dajte dark mod ili smanjujte kontrast, otići će mi mi dioptrija u tri lepe šargarepe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Vreme je inace cu morati da odmaram oci posle svake posete forumu. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Mnogo su suzeni prozori za postove na drugim temama, nije kao ovde sirok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Jedna reč: Tapatalk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 11, 2020 Author Share Posted September 11, 2020 Tek sam poceo da se igram sa bojama ali ako vam znaci evo vam vec sada ublazen Tema za forum. Idite dole na samo dno stranice i tamo imate opciju "Theme" pa izaberite "Tamna tema". Ako vam iskoci nekada drecavo zelena to znaci da testiram koja je boja za koji element i radim na uskladjivanju. Na ovoj sam samo zamenio neke svetle boje tamnijim ali nije kontrast bas najbolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 11 minutes ago, fancy said: Jedna reč: Tapatalk? Par reci, ja koristim desktop racunar kad koristim forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 11, 2020 Author Share Posted September 11, 2020 13 minutes ago, fancy said: Jedna reč: Tapatalk? Druga rec: Vox92.netMobileApp 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 pomereno je sve u levo da bi sa desne strane na četvrtini ekrana čitali o još besmislenih podataka koje nikoga ne interesuju i random hajlajce posađenih fotki? pa imate li duše Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Tamna tema mi momentalno relaksirala oci dusu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 11, 2020 Author Share Posted September 11, 2020 2 minutes ago, uini said: pomereno je sve u levo da bi sa desne strane na četvrtini ekrana čitali o još besmislenih podataka koje nikoga ne interesuju i random hajlajce posađenih fotki? pa imate li duše Hmmmm nista se u strukturi foruma nije menjalo... ako mislis na widget-e na home stranici foruma, oduvek su tu. I ne vide se kada udjes u neku temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 1 minute ago, MetalHead said: Hmmmm nista se u strukturi foruma nije menjalo... ako mislis na widget-e na home stranici foruma, oduvek su tu. I ne vide se kada udjes u neku temu. Kod mene ovako izgleda: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 1 minute ago, MetalHead said: Hmmmm nista se u strukturi foruma nije menjalo.. Kako nije? Kad udjes na topik,mesto za pisanje je suzeno. A sa desne strane se pojavljuju informacije koje ranije nisu postojale kao sto su o najjaktivnijem danu na topiku,postu sa najvise reakcija na topiku,pa o kacenim slikama itd. Meni ne smeta,samo treba vremena da se covek navikne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 11, 2020 Author Share Posted September 11, 2020 Da da sad i ja vidim... thanks @uini i @momohyoideus Sredicu! To je novi feature 😄 Ali nisam ga video na ovoj temi a na druge nisam zalazio pa i nisam znao da postoji 😄 @Crni Bombarder thanks 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Da ne bude da samo kukamo, linija koja razdvaja "unread replies" je odlicna. 👍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 5 minutes ago, MetalHead said: Hmmmm nista se u strukturi foruma nije menjalo... ako mislis na widget-e na home stranici foruma, oduvek su tu. I ne vide se kada udjes u neku temu. 2 minutes ago, MetalHead said: To je novi feature 😄 ubij ga, života ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Pa dobro meni to ne smeta.Cak mi je zanimljivo da vidim to(dobro slike mi jedino najmanje pasu ali ok). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 e vazda li vam nešto smeta 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 1 minute ago, Ne sam Safete said: e vazda li vam nešto smeta Kakvi li bi smo mi bili forumasi da nam nista ne smeta?A Safete? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts