Jump to content

Sampioni  

5 members have voted

1. 1. Osvaja titulu?

• Naomi Osaka
    • Viktorija Azarenka
  2. 2. Osvaja titulu?

• Aleksandar Zverev
    • Dominik Tim

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, wwww said:

bas me zanima da li ce da objave kolika je bila gledanost finala

Baš sam to mislila neki dan, za finale ne znam ali računam da su ženska polufinala sigurno bila gledanija od muških.

2 minutes ago, 12Laki said:

Ajde jos jednom to napisi :)) @alcesta

Ja napisala samo jednom, šta je forum uradio nemam pojma :classic_biggrin: ubi me danas i sa smajlijima i sa postovanjem, ko usporeni film.

Posted
Just now, alcesta said:

Baš sam to mislila neki dan, za finale ne znam ali računam da su ženska polufinala sigurno bila gledanija od muških.

Ja napisala samo jednom, šta je forum uradio nemam pojma :classic_biggrin: ubi me danas i sa smajlijima i sa postovanjem, ko usporeni film.

Znam, nego se malo salim. :))

Posted
1 minute ago, Boxy said:

Bas ste razmazeni, 3.set je bio sasvim ok tenis, sigurno nije vrhunski, ali nije ni raspad kako vi govorite.

Vise neizvesnost nego kvalitet, ali u odnosu na drugi je bomba. :classic_biggrin:

• Like 1
Posted

Cini mi se da fali publika bas za opsti utisak, cak i kad se nesto desi kratak efekat proizvodi. Da ih malo probudi.

Ali ovaj set je dobar, steta sto nije bilo ranije.

Posted

e pa ipak ce ovo da ode na drugu stranu ...................... Zverev ako ovo ne osvoji, prvu sledecu priliku ce imati za jedno 3-4 godine na Vimbldonu .......................

Posted

Tim počeo da igra posle dva seta, kao Zverev u polufinalu. Sad kad je on u istom položaju, da vidimo hoće li smoći snage da zaboravi koliku je prednost prosuo.

Posted

Gasim ovaj mulj od tenisa, loptice pogadjaju sredinu mreze ili pola metra aut. Koja zajebancija.
Evo ovaj poen na 15-15 jedino zasluzuje da se nadje u highlights-ima.

Posted

Kako god se okrene  meč što se kvaliteta tiče je za zaborav.

Mentalna borba igrača sa samim sobom  hajlajts. Nije ni njima lako u ovim uslovima u kojima su već više od dve nedelje