JPM Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 1 minute ago, Bugl Khan said: VAR nije mislio da je 50-50, inače bi mu javio da gleda. Meni djelovalo čisto. Mislim da sudija može da odbije da posluša savet iz var sobe. Tako je onaj majmun nama usrao utakmicu sa švicom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Zasce neefikasno poluvreme u ovom setu utakmica. Svega 3 gola, Bayern, Porto i Real. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 2 minutes ago, John Terry said: Mislim da sudija može da odbije da posluša savet iz var sobe. Tako je onaj majmun nama usrao utakmicu sa švicom. Ne može. Mislim, može ali ne bi smio. Zato Brich više nije sudio na SP nakon te utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Strajna dominira: Ovo je prvi zuti karton, a onda je Nadal nastavio". 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Meni s čini da je Varan sklonio loptu i da nije penal. Inače, bilo bi dobro da se bilo ko ko se ovako ponaša dobije ksrtone, a naročito mi je drago što je reč o govedu poput Vidala koji mi je postao jedan od odvratnijih igrača još kada je na prijateljskom meču Čile - Srbija jurio Raću Petrovića i namerno ga udario sa leđa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 9 minutes ago, Martin Mystere said: Meni s čini da je Varan sklonio loptu i da nije penal. Inače, bilo bi dobro da se bilo ko ko se ovako ponaša dobije ksrtone, a naročito mi je drago što je reč o govedu poput Vidala koji mi je postao jedan od odvratnijih igrača još kada je na prijateljskom meču Čile - Srbija jurio Raću Petrovića i namerno ga udario sa leđa! Svako ko ima više od 20 godina i takvu frizuru je teška budaletina. Bolje bi mu Chris Waddle fudbalerka stajala. Rodrygo ušao i imao neloš prvi dodir s loptom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Ocajan Inter sinoc, mada je preterao sudija sa ovim davanjem crvenog Vidalu, mada i ona budala stvarno nije morala da mu se unosi u facu nakon zutaca. Ne mogu da verujem kakav tretman Conte ima prema Eriksenu, vratite nam coveka (Spurs) da osvojimo PL 😛 Real mi nista posebno nije delovao juce, nisu stvarali ne znam koliko sansi obzirom koliko dugo su imali igraca vise, ali odradili su poslic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 18 hours ago, Bugl Khan said: Al ko je doveo Younga mi nije jasno. Na silu igraš 352 a nemaš lijevog bočnog već 3. sezonu. Mislim, imaš Younga. koji je desnjak. konteova cekalica daje rezultate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 Eh, kad bi Sahtjor igrao svaki put protiv Reala. Gde bi im bio kraj. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 Ovaj Real samo Inter moze da pobedi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 Odlična je ekipa Salzburg. Da su imali nešto više sreće prilikom žrijeba mogli su proći dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 Bice nikad jaca LE Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 20 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Odlična je ekipa Salzburg. Da su imali nešto više sreće prilikom žrijeba mogli su proći dalje. I dalje mogu proći dalje i mislim da bi i mogli. Očekujem da Bayern i sa šarenim sastavom ne izgubi u Madridu večeras a onda je u zadnjem kolu sve otvoreno, Salzburg pobjedom nad Atleticom ide dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 Čist penal za Porto nisu svirali. Jebo ih VAR. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 14 minutes ago, Don Juan said: Čist penal za Porto nisu svirali. Jebo ih VAR. Inace Porto igra dobro ove godine,ne bi senu ovoj utakmici kladio na gradjane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 Al' je ružna ova Interova garnitura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 Mogao bi se okladiti da Inter i Real prolaze skupinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 ako real i borusija odigraju prijateljsku u poslednjem kolu odose real i borusija dalje a mi na zvezdu u ligi evrope. pod uslovom da dobijemo sahtjor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 Pa Realu treba pobjeda, kako mogu igrati prijateljsku? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 5 minutes ago, Bugl Khan said: Pa Realu treba pobjeda, kako mogu igrati prijateljsku? Pa jedino da igraju nerešeno i Inter pobedi Šahtjor. Tada idu Borusija i Real. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 16 minutes ago, Don Juan said: Pa jedino da igraju nerešeno i Inter pobedi Šahtjor. Tada idu Borusija i Real. To znači da Realu nikako ne igra prijateljska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Prvi put ce utakmicu Lige sampiona suditi jedna dama. Francuskinja Stephanie Frapart ce veceras izvesti igrace Juvenrusa i kijevskog Dinama iz tunela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 (edited) Sto bi ja gepekovao sudiju. Edited December 2, 2020 by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Da li je Angelino iz Lajpciga tamo na pozajmici ili ga je Siti prodao njima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Pozajmljen do kraja sezone 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts