Jump to content

Recommended Posts

Posted

Au, kakvi penali... ali onaj ladno pogodio obe stative... i posle golman i onaj opet stativu... jebote, pa sutni je posred gola pa gde ode

Posted

Copenhagen se bas izblamirao.

Primiti onakav gol, prvo jedan igrac pada, pa se drugi saplice, pa treceg pogadja onako zbunjenog lopta od precke i na kraju slika tog Ankersena kako se zaplice u mrezu.

Hrvati dva tima u LE, ali oni imaju dosta kvalitetniju ligu od nase - Dinamo, Rijeka, Osijek, Hajduk, Lokomotiva, cak je i Gorica dobra. Kao kada bi mi imali Crvenu zvezdu, Vojvodinu, Radnicki iz Nisa sa velikim budzetima, pa Partizan i neku filijalu Crvene zvezde. Dobro, to sa filijalom bas baca senku na ligu, ali nije kao da drugi klubovi u nasoj ligi nisu bliski Terzi i drugovima.

Posted
29 minutes ago, goldberg said:

...pa Partizan i neku filijalu Crvene zvezde. Dobro, to sa filijalom bas baca senku na ligu, ali nije kao da drugi klubovi u nasoj ligi nisu bliski Terzi i drugovima.

😄 

• 3 weeks later...
Posted

Bez preterivanja Gacinovic najgori igrac Hofenhajma. Iskreno i mislio sam da moze biti tako, al ajde uvek se nesto kao ponadam kad su ti nasi igraci u pitanju, al mrka kapa to se tice njega. Mnogo prostora ima al nista ne uradi.

Posted
9 minutes ago, lajavi krelac said:

Bez preterivanja Gacinovic najgori igrac Hofenhajma. Iskreno i mislio sam da moze biti tako, al ajde uvek se nesto kao ponadam kad su ti nasi igraci u pitanju, al mrka kapa to se tice njega. Mnogo prostora ima al nista ne uradi.

Što baš je bio super 😄

• Ha-ha 1
Posted

Pa ja bih voleo da on mnogo bolje igra i da vidim jednu tekmu i da kazem pokidao ali...

Nije za dzabe zamenjen odmah na pocetku drugog poluvremena. Ajde, nov klub pa mu mozda treba vremena da se uigra i uklopi? Videcemo.

Posted

Derbi ovog kola je mec Real Sociedad - Napoli

Spanci tradicionalno pridaju veliki znacaj ovom takmicenju dok,s druge strane,Italijani,takodje tradicionalno,ne bas. Pitanje kojih 11 ce Rino Gatuzo poslati na teren.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...