alcesta Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 Po meni je Miloš bolje igrao onomad u Sinsinatiju kad su isto igrali 3 seta. U svakom slučaju, ako ne dođe do titule na USO, dupli karijerni masters nije loša utešna nagrada Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 (edited) Pojma nemaju ovi statisticari 😁 https://ibb.co/y5fKGr1 Edited August 29, 2020 by ZiS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 Kako se samo Novak resetovao posle prvog seta, potpuno razliciti igraci. Kakva glava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 Lako je sada reći, ali možda je taj set iskoristio da proba da nadje ritam i udarce za ostala dva. Sigurno mu je danasnja priprema pre meča bila vrlo kratka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 Ma jok bre, isfolirao. 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 Novak je fenomen i to ne kažem samo što je naš, nego jednostavno je tako. Njega pobediti je gotovo nemoguće i ne samo kada je u punoj formi, nego i kada se muči kao na dva zadnja meča. I to nije prvi put. Jednostavno kapa dole. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 Bukvalno da ti bude zao da osvojis Sinsi kad vidis ovaj pehar. Valjda Dijana ima neko suvo cvece da ubaci u ovaj uzas. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 (edited) 2 hours ago, NMX said: Bukvalno da ti bude zao da osvojis Sinsi kad vidis ovaj pehar. Valjda Dijana ima neko suvo cvece da ubaci u ovaj uzas. taman da stavi s obe strane kapije, kako prilici, da bude simetricno (ono kao gastosi kad nakace gipsane lavove kad sagrade kucetine u otadzbini). Edited August 29, 2020 by wwww 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 Ali, suvo cvece nije po feng suiju, Buda me oprosti 🤣 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 Careno Busta i De Minaur osvojiše dublove,a fino i što je J. Murray izgubio (ovo je ono iracionalno , jednostavno mi iritantan lik) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 5 minutes ago, NMX said: Bukvalno da ti bude zao da osvojis Sinsi kad vidis ovaj pehar. Valjda Dijana ima neko suvo cvece da ubaci u ovaj uzas. Meni je gotivan ćup iz Sinsija. Bar izgleda smesno. Ali zato rogovi iz Pariza... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 A tek madridski hard core dildo 🤪🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 Jos titula na USO i da se zabetonira prvo mesto do Vimbldona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 8 minutes ago, Borko said: Meni je gotivan ćup iz Sinsija. Bar izgleda smesno. Ali zato rogovi iz Pariza... 6 minutes ago, Barker said: A tek madridski hard core dildo 🤪🙃 Mrtva trka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 17 minutes ago, Barker said: A tek madridski hard core dildo 🤪🙃 taj je neprevazidjen (jos kad Rafa krene da ga zagrize...) 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 Izbirljivi, u stilu ima se može se Vaza je super, može da ima višestruku namenu. Meni su ovi novi u Šangaju a često ih čini mi se menjaju naročito što je turnir relativno nov, malo bzv. Nalepši su mi RIm I Monte Karlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 Meni Doha i Dubai, uz Vimbldon naravno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 Vrlo smo mi Novakovi navijači malodušni i nikako da se naučimo, i posle 100+ mečeva koji su izgledali sigurno izgubljeno... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 Mislila sam samo na masterse. A nema lepšeg od Wimbledonskog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 Zaboravila sam kako tačno izgleda trofej iz Šangaja, ali se sećam da mi je izgledao kao da je kupljen u kineskoj radnji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 2 hours ago, Boxy said: 4 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 Imaš kod Noleta u u temi. One neke šipke prazne aluminijumske, malo kao ukrštene i to . A recimo do 2012 trofej iz Šangaja mi je bio gotivan.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 Bravo, majstore. Idemo po 30-0 za 18-i GS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 10 hours ago, Don Juan said: Novak je fenomen i to ne kažem samo što je naš, nego jednostavno je tako. Njega pobediti je gotovo nemoguće i ne samo kada je u punoj formi, nego i kada se muči kao na dva zadnja meča. I to nije prvi put. Jednostavno kapa dole. https://www.atptour.com/en/news/djokovic-ws-open-2020-final-brain-game 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 (edited) promasih temu pa brisem ovde Edited August 30, 2020 by ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts