Godzo Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Već se pominju neka zanimljiva imena, kao npr Makro Luković, Stefan Pot, Ivan Marinković, Filip Barna, Kutlešić...Sve ste imali poslednjih par godina samo vam je još makro falio [emoji4] 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Quote Mijailović: "Očekujem da će Partizan dovesti veliko trenersko ime" 1 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dl91 Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Uf, ako bi zaista dosao Sale Djordjevic, bez obzira ne shege sa njim povremeno, bio bi vam to veliki zamajac. Mislim da bi imali veliku energiju i povukao bi neka znacajnija imena sigurno Sale nacionale. Jos ako se bude igralo sa navijacima iduce godine, solidna prica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Ostoji i ostalim barabama u upravi KK Partizan ne treba verovati ni kad izjave "mleko je belo", a kamoli "Saša Đorđević". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 1 hour ago, Stiletto said: Ostoji i ostalim barabama u upravi KK Partizan ne treba verovati ni kad izjave "mleko je belo", a kamoli "Saša Đorđević". Ti bi Pekovica za predsjednika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 3, 2021 Share Posted May 3, 2021 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted May 3, 2021 Share Posted May 3, 2021 Trinkijeri uzima Jareta. Smorio sam se kad sam video da Zagorac ima ugovor i za sledeću godinu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 3, 2021 Share Posted May 3, 2021 1 hour ago, Cooper said: . Ovo neka provokacija sa dresom pred današnju utakmicu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted May 3, 2021 Share Posted May 3, 2021 6 hours ago, Jakob Aman said: Trinkijeri uzima Jareta. Smorio sam se kad sam video da Zagorac ima ugovor i za sledeću godinu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted May 3, 2021 Share Posted May 3, 2021 (edited) ne brini nista potpisace novi na jos tri dine takvi igraci nam trebaju ps ziveo vucic Edited May 3, 2021 by ranzo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 5, 2021 Share Posted May 5, 2021 Savić je u PG i uživo prati finale druge lige između SC i SA Sparsa.Navodno je na meti centar SAS Kenny Kamenjaš. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted May 5, 2021 Share Posted May 5, 2021 Novica ubica se povukao. Hvala, legendo! 7 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted May 5, 2021 Share Posted May 5, 2021 Jedina logična odluka. Hvala mu za sve, proživeli smo dosta toga lepog zajedno. Uostalom: 5 titula prvaka Srbije 3 ABA lige 3 puta top 16 2 puta top 8 Ostaje zlatnim slovima upisan kao deo tog neverovatnog perioda. Plus, definicija tog stava koji je imao kada se kao klinac borio sa velikanima evropske košarke: 9 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 Opušteno. https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/partizan-ne-moze-da-dovede-pojacanja/386370 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Mislim da je Vrabac slobodan, jos par takvih i popunice se broj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Treba otici u Laktase i dovesti Bajica za sledecu sezonu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 Da ispuni decacki san 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Pise negde " Partizan nasao zamenu za Novicu", kliknem kad ono izvesni Stepanovic. Idi begaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Bez sarkazma i ironije. Stapanovic je fin materijal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Sretan rođendan budućem kapitenu PS ne mogu da nadjem uinijevu omiljenu sliku 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Gandra, karakterno prolly najveci sin crno-belih naroda i narodnosti 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Kad se samo setim kako smo njega i Luču kritikovali kod VJ... Njih dvojica i Bogdan su mi omiljeni igrači ikada. Još uvek verujem da će zaigrati zajedno u svetom dresu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Novica, Lucic i Gagi - steta samo povreda. Sa takvim sampionskim pristupom sportu, oni su mogli puno vise da postignu u karijeri. Iz ugla reprezentacije, postoji veliki zal sto nisu sastavili par takmicenja u kontinuitetu na najvecem mogucem nivou. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 39 minutes ago, Referent said: Kad se samo setim kako smo njega i Luču kritikovali kod VJ... A posle se videlo šta je, tj. ko je pravi razlog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts