mfmilan Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Taman htedoh da kažem gde ćeš opet trenera da menjaš, al si se izvadio na kraju. S druge strane, ako ne znaju da identifikuju i sklone igrače koji prave problem, onda su svi zajedno nesposobni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Sad bar mozemo da se skocentrisemo na osvajanje Evrokupa. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Ko sledeći napušta ekipu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Podrska za Jareta. Valjda nisu pokidani ligamenti. Ceo tim je sramotan. Ovo sta mi igramo jer KLS nivo. Tuga, jad i cemer. Filipovski nije ni morao da dolazi. Ovako smo izgledali i pod Scepanovicem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Dangubić najefikasniji u Partizanu. Ne treba drugi komentar ove utakmice. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 (edited) Ovim putem da pozelim sto brzi oporavak Jaramazu Edited January 9, 2021 by Mile1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Video sam povredu Jaramaza, uh jbm ti sport... Nek je momku srecno, nek ne bude ono najlosije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Ovo počinje da liči na FK partizan.Taman je i vreme da prestanem sa ovim navijačkim zamlaćivanjem.Kapa dole sns ekipi, uspeva da uništi sve što nameri 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Ајде неко нек' угаси светло и баци кључ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Ali Klej Zagorson. Najopustenije deckonja pali za 3 sa 8m, preko 2 igraca, u najvaznijem momentu meca. Naravno, lomi konstrukciju i kraj. I neko zaista stavlja Miku prvog na listu za odstrel? Pored Dangubica i Radeta Zakurca? Ovoliki impact ni sveti Georgije nije imao na terenu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Još sam iznerviran, tako da ću vrv napisati po koju glupost. Da sam ja na mestu Zagorca jednostavno bih sebi priznao da nisam za ovaj sport. Hero ball 3pt shots, koji nikad ne ulaze... apsolutna sramota u odbrani. Ni Jare danas nije bio ništa bolji. Ne možeš da probiješ centra/krilnog centra kad te preuzme? Očekuješ da igraš za reprezentaciju? Kako tačno? Odbranu ne bih komentarisao, Thomas se gubi kao pile u hektaru gibanice... Jbg, loši smo. Zapamtite ove dane. Pošto uvek može gore, moja prognoza je i da će biti gore. Ali opet, ja ne mogu da ne gledam. Mislim da nam klub duguje kompenzaciju za pretrpljeni duševni bol, ali kapiram da ih savršeno zabole. Oni su kao dileri, navučeni smo i ko nas jebe, uzimamo sve što nam daju... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Nadam se da jare nije ozbiljnije povredjen, ovo ostalo nije vredno pomena Peske da dodju u bgd i onda im saopstiti da ce biti novcano kaznjeni sa jednom ili dve plate (ako ih uopste i placamo redovno) Ne znam sta raditi sa filipovskim izgleda da ima autoritet ko i vlado Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Ne znam što dovode četvorku i što baciše pare na ovog pleja. Mi smo ga izd*vali ove godine.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Uprava ce biti nagradjena novim mandatom, bez nerviranja, potrajace... 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Jel moguce da ne postoji AKCIJA nakon skoro 3 meseca rada? Kakav je to klovn od trenera? Skup klovn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 smešni smo i sramni Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Što vam je Dangubić za odstrel? Ovo je max što je on ikada mogao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Just now, John Terry said: Što vam je Dangubić za odstrel? Ovo je max što je on ikada mogao. Meni nije, to je tačno ono što sam očekivao od njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Igrao je x puta bolje pre mesec i po. Sada je bukvalno sabotaza mod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 3 minutes ago, John Terry said: Što vam je Dangubić za odstrel? Ovo je max što je on ikada mogao. Nekad je umeo da glumi da zna kosarku. Sad vise ni to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Samo da se resimo zagorca i ja cu racunati da je sezona koliko toliko spasena, ma sta spasena = 4+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 9, 2021 Author Share Posted January 9, 2021 Ako meni Filipovski sa početnom -8 petorkom ubije svaku želju za gledanjem, mogu da zamislim kako je igračima koji su na klupi, a bore se za mesto u timu i za što više minuta, a na kraju i za pobedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 dangubic vam je posle mozlija najposteniji igracod njega dobijes tacno to sto moze da isporucito mozda nije mnogo, ali je glavni problem kkp sto to dangino malo ispade vise od svih ostalihprvo radeta neko da posalje na fulltime sindikalisanje pa onda sve ostalo 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts