didžej hel Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 6 hours ago, SteveFrancis#3 said: Bilo bi bas izuzetno glupo ne pojacati se. Ako nema novca za neko iskusnije ime u Evropi, draft je iza krivine i bice da se probere. već sam pominjao na zvezdinoj temi: mislim da će zbog korone mnogo više nedraftovanih igrača nego inače kao proud boys visiti u g league i biti u stand back & stand by modeu. nekako mi izgleda neminovno da će biti zaraženih virusom u buljucima bez bubblea i da će se potpisivati puno 10odnevnih ugovora ove sezone. takođe, nije baš mladima tako lako da započinju profi karijeru u slično - koronaškoj evropi bez minimuma sigurnosti koju matična država nosi drugim rečima, ne verujem u čekanje igrača koji već nisu u evropi ili bar nisu bili, tj znaju gde dolaze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Zabrana okupljanja više od 5 ljudi u zatvorenom znači šta?!Pitam zbog utakmica kkPa, a i zbog termina u lokalnoj sportskoj hali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Gordu je neophodno vratiti iz uloge Zorana Dragića u njegovu prirodnu ulogu drugog pleja, da odigra svojih 15 minuta i promeni ritam utakmice kad zatreba i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 4 hours ago, đubrivo. said: već sam pominjao na zvezdinoj temi: mislim da će zbog korone mnogo više nedraftovanih igrača nego inače kao proud boys visiti u g league i biti u stand back & stand by modeu. nekako mi izgleda neminovno da će biti zaraženih virusom u buljucima bez bubblea i da će se potpisivati puno 10odnevnih ugovora ove sezone. takođe, nije baš mladima tako lako da započinju profi karijeru u slično - koronaškoj evropi bez minimuma sigurnosti koju matična država nosi drugim rečima, ne verujem u čekanje igrača koji već nisu u evropi ili bar nisu bili, tj znaju gde dolaze DON'T SAY THAT! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 4 hours ago, đubrivo. said: već sam pominjao na zvezdinoj temi: mislim da će zbog korone mnogo više nedraftovanih igrača nego inače kao proud boys visiti u g league i biti u stand back & stand by modeu. nekako mi izgleda neminovno da će biti zaraženih virusom u buljucima bez bubblea i da će se potpisivati puno 10odnevnih ugovora ove sezone. takođe, nije baš mladima tako lako da započinju profi karijeru u slično - koronaškoj evropi bez minimuma sigurnosti koju matična država nosi drugim rečima, ne verujem u čekanje igrača koji već nisu u evropi ili bar nisu bili, tj znaju gde dolaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 jebote, prešli ste sa murala na gifove 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Kao proud boys visiti u g ligi. Oplako sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Oprao ih Trinki sinoć pa došli ovde da se sprdaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Provaljeni smo, povlacenje. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Primjecujem da, za razliku od pocetka kacenja gifova jos na starom forumu, vecina ljudi danas kachi neke gifove koji ili totalno nemaju veze sa temom ili sa postovima(rjedji slucaj,), ili je autor posta pogresno razumio gif pa se blamira pred svekolikim forumljem(cesci slucaj,nazalost) 😑 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Oprao ih Trinki sinoć pa došli ovde da se sprdaju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 23 minutes ago, Jakob Aman said: Oprao ih Trinki sinoć pa došli ovde da se sprdaju. Oprao i vas bgm pre par meseci 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 15 minutes ago, Cooper said: . Dobar gif, ali pogresan topic. 😁 Inace, Filipovski vam je trenutno najidealnije moguce rjesenje. Ostoja zna znanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Ostoja je predsednik kluba, apsolutno nema (ne bi trebao da ima) veze sa odabirom trenera. Imamo mi coveka zaduzenog za to, sedeo je juce nedaleko od novog trenera, samo ga kamera slabo hvatala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 2 minutes ago, Alek The Great said: Ostoja je predsednik kluba, apsolutno nema (ne bi trebao da ima) veze sa odabirom trenera. Imamo mi coveka zaduzenog za to, sedeo je juce nedaleko od novog trenera, samo ga kamera slabo hvatala. Nisi upoznat sa desavanjima u vasem klubu. Ostoja je prvi i zadnji koji se pita u vezi trenera. Za sad se pokazao kao odlican predsjednik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Nemoj molim te sa tim rekla-kazala. Kao ovaj gore sto pominje nekog najboljeg igraca koji je protiv drugog najboljeg igraca, ali ne moze vise da kaze i slicno. Ako imas dokaz prilozi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Chisto za potrebu lakseg razumijevanja, na koga ti mislis da vam bira trenera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Sportski direktor naravno. Pa predsednik kluba i ne treba da bude sportska licnost i da se razume u kosarku. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Sportski direktor naravno. Pa predsednik kluba i ne treba da bude sportska licnost i da se razume u kosarku.Tony Parker propo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Pa ti idi u Francusku, pa navijaj tamo za neki klub. Mada videcemo kako ce i oni proci kad pocne da se oseca ovo oko korone. Ovo je Srbija, Partizan nije privatni klub. Predsednik mora imati umeca da nadje sponzore i da nekako finansira klub. Videli smo sta je bilo sa Danilovicem i Pekovicem, posle cijeg vodjenja je napravljen dug koji se jos uvek vuce. Mislis da bi CZV danas postojala da ju je pre 10-ak godina preuzeo npr Nebojsa Ilic ili Rakocevic (da je malo ranije zavrsio karijeru)?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 27 minutes ago, Alek The Great said: Ovo je Srbija, ovde gledamo efempe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Nego ima li kakvih naznaka šta bi smo mi mogli već večeras da očekujemo, korigujemo. Znam da je spisak potreba velik ali ja očekujem bolju koncentraciju pa i bolja bacanja u skladu sa tim. Nešto kontam da bi uloge i minute večeras mogle da ukažu na budući slijed dogadjaja. I da nešto se ne sjećam da se Realni oglasio povodom novog trenera a volio bih čuti njegovo mišljenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Sts se moze ocekivati posle 2 treninga?! Ja zadovoljan da malo stisnemo u odbrani, spustimo ih na 65 poena i pobedimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 39 minutes ago, odupri se ludilu said: Nego ima li kakvih naznaka šta bi smo mi mogli već večeras da očekujemo, korigujemo. Znam da je spisak potreba velik ali ja očekujem bolju koncentraciju pa i bolja bacanja u skladu sa tim. Nešto kontam da bi uloge i minute večeras mogle da ukažu na budući slijed dogadjaja. I da nešto se ne sjećam da se Realni oglasio povodom novog trenera a volio bih čuti njegovo mišljenje. Kad reče bacanja, jesmo mi prošle sezone bili mnooogo bolji u tom segmentu? Iz glave mislim da nam je to jedna od boljih sezona. Mislim da će odbrana da pršti i da će Rade da traži slobodan dan sutra bez treninga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 1 hour ago, đubrivo. said: ovde gledamo efempe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts