K.Dot Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Dobar ovaj mali Vukanović, ne dira loptu ali zato i ne greši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 A Velja će da donese preokret - naročito sa potezima poput ovog kornera gde nije dobacio ni do prve stative. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 13 minutes ago, Don Juan said: Druže, dečka pretrčavaju igrači iz Surdulice. Sa druge strane uticaj na igru ravan nuli. Ne znam, ja nisam optimista. Edit.ja bih bio najsrećniji da me demantuje. Kad spomenu Falka, evo ovaj sa tevea spomenu Bakajoka. Jbt zaboravih da je uopšte tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 4 minutes ago, Knipex said: Idemo da damo gol iz prekida, nema druge. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Kad nema ko onda ga meće Sanogo. Da su nam živi i zdravi prekidi 😄 2 minutes ago, Neme said: Kad spomenu Falka, evo ovaj sa tevea spomenu Bakajoka. Jbt zaboravih da je uopšte tu. Da i Bakajoko je sumnjivog kvaliteta, ali ja nekako imam više nade u njega nego u Falka. Mladi je, može da napreduje. Falko je gotov proizvod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Pavkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 LoL Pavkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 2 minutes ago, Knipex said: Pavkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Da li je jebeno realno ovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Imamo promašaj sezone ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Sanogo ko tenk - ruši sve pred sobom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Evo ga Bakajoko Valjda neće Ivanić napolje. Jedini je koji nešto kreira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 ziv je Bakajoko😃 izborio penal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 12 minutes ago, Don Juan said: Kad nema ko onda ga meće Sanogo. Da su nam živi i zdravi prekidi 😄 Da i Bakajoko je sumnjivog kvaliteta, ali ja nekako imam više nade u njega nego u Falka. Mladi je, može da napreduje. Falko je gotov proizvod. Већ си напоран са Фалком. Чини се да се мало поклизнуо код пенала а није ни први ни последњи странац којем ће требати мало времена, али види се да зна фудбала. За разлику ових измјена што редом улазе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Just now, Perkos2 said: ziv je Bakajoko😃 izborio penal Sad će opet da bude povređen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 17, 2021 Author Share Posted April 17, 2021 Jbt i 2 penal odbranio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Šta je sa tim penalima ljudi jbt život Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Pa jebote,rezervni golman nam odbrani dva penala ,,, 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Ova utakmica je sudjena da se izgubi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Jel zna neko da izvede penal kako treba? Bez skraćenog zaleta, zastajkivanja i sličnih gluposti!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 (edited) daj i treći ali da šutira bakajoko Edited April 17, 2021 by Perkos2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 da li postoji ekipa u kojoj spicevi ne smeju da sutnu penal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 2 minutes ago, Константин said: Већ си напоран са Фалком Čuj ja naporan 🤣 Pa brate ti kada se zakačiš za nekoga ne puštaš ga godinama, a ja sam Falka pomenuo svega nekoliko puta. Jednostavno mislim da to nije to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Ubi čoveka Milunović... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 2 minutes ago, Don Juan said: Čuj ja naporan 🤣 Pa brate ti kada se zakačiš za nekoga ne puštaš ga godinama, a ja sam Falka pomenuo svega nekoliko puta. Jednostavno mislim da to nije to. Ја ако се понављам то је у вези балвана које предуго гледамо, зна се да не знају. Нити је Фалко нешто пуно играо нити је био толико лош колико га представљаш. То је разлика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts