berti Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 3 1 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 23 hours ago, Decembarski said: Što ne igra Dragović ?😏 Slavi pobedonosni gol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Ništa ne brinite braćo, ostavio sam krečenje za četvrtak. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 2 hours ago, berti said: Samo se vi smejte ... Tako ste se i Racicu smejali kada je otisao u Valensiju ... 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
materazzi Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Da smo normalna drzava, Petrovic bi juce posle meca isao u istrazni 30 dana da dokaze otkud u fudbalu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Quote Statistika kaže: Njegoš najkorisniji igrač derbija na Karađorđu https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/statistika-kaze-njegos-najkorisniji-igrac-derbija-na-karaoru/371520 : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBron Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Neka su njemu krenuli kampanju da se proda. Upecace se mozda neka Antalija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Jeste, klubovi iz inostranstva kupuju srpske igrače tako što čitaju Sportski Žurnal i novinske članke sponzorskih medija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 22 minutes ago, Dropkick Murphys said: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/statistika-kaze-njegos-najkorisniji-igrac-derbija-na-karaoru/371520 : ) Статистика за понети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 15 minutes ago, Dzistrou said: Jeste, klubovi iz inostranstva kupuju srpske igrače tako što čitaju Sportski Žurnal i novinske članke sponzorskih medija. Mi tako kupujemo godinama "reprezentativce" po Juznim Amerikama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Koliko sam čuo Katai 99% neće igrati protiv Genta i nije u pitanju primicač. Urađena su testiranja i čekaju se rezultati. Nije korona u pitanju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 36 minutes ago, Knipex said: Koliko sam čuo Katai 99% neće igrati protiv Genta i nije u pitanju primicač. Urađena su testiranja i čekaju se rezultati. Nije korona u pitanju. Neka druga povreda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 1 hour ago, Knipex said: Koliko sam čuo Katai 99% neće igrati protiv Genta i nije u pitanju primicač. Urađena su testiranja i čekaju se rezultati. Nije korona u pitanju. Ovako kad napises na pamet moz' da mi padne samo neka venericna bolest, pu pu daleko bilo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 11 minutes ago, Ruby Rhod (koji lebdi) said: Ovako kad napises na pamet moz' da mi padne samo neka venericna bolest, pu pu daleko bilo. Ma s time se igra, neš' qrtzem da mlatiš. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 14 hours ago, K.Dot said: Ako nam je Eraković talenat pitam se kako izgledaju netalentovani u OŠ. Dosta sam gledao tu generaciju i.... bolje da ne znaš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 (edited) Rece Tvorza da Katai,Gobeljic,Rodic,Sanogo,Kanga ne igraju protiv Genta. Bice veselo... . Nece da prica o dugu, boga pitaj koliki je... . Nista od Marina, jer on ima ugovor trenutno kao ZVONKO Milojevic u Arabiji... Edited November 24, 2020 by Golijat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 12 hours ago, Ruby Rhod (koji lebdi) said: Ovako kad napises na pamet moz' da mi padne samo neka venericna bolest, pu pu daleko bilo. Knipex podigao lestvicu u disciplini bacanje rovca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 (edited) 1 hour ago, Golijat said: Rece Tvorza da Katai,Gobeljic,Rodic,Sanogo,Kanga ne igraju protiv Genta. Bice veselo... . Nece da prica o dugu, boga pitaj koliki je... . Nista od Marina, jer on ima ugovor trenutno kao ZVONKO Milojevic u Arabiji... Ni Kanga ne igra...Veselo.... To verovatno znači Ben i Ivanič, plus Petrović/Nikolić. Desno verovatno Spiridonović, levo Bog zna ko...Gavrić možda, verovatnije Vukanović. Ništa svi u blok i čuvaj živu glavu. Edited November 24, 2020 by Don Juan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Sta je sa Kangom koji kurac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 42 minutes ago, Dragan Mićić said: Sta je sa Kangom koji kurac? Rece tvorza da je povredio primicac na tekmi protiv vojvodine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 sve mi je neprijatno, al ne mogu da ne prokomentarisem :lol: na koju foru je gobeljic sa grujickom, da je lep nesto i nije.. po kvalitetu nije ni u top 12 u zvezdi, ova je i popularnija i ima vise para od njega.. da je elokventan, nije, a i bas ovoj treba elokventan.. :lol: tako da ono, jedino racionalno resenje je da je dole mandigo.. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Jebiga tako su lep kalendar napravili, da nije ni čudo da se igrači masovno povređuju. Plus ova naša jebena liga sa 20 timova. 2 minutes ago, n4l1m said: sve mi je neprijatno, al ne mogu da ne prokomentarisem :lol: na koju foru je gobeljic sa grujickom, da je lep nesto i nije.. po kvalitetu nije ni u top 12 u zvezdi, ova je i popularnija i ima vise para od njega.. da je elokventan, nije, a i bas ovoj treba elokventan.. :lol: tako da ono, jedino racionalno resenje je da je dole mandigo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 13 minutes ago, n4l1m said: sve mi je neprijatno, al ne mogu da ne prokomentarisem :lol: na koju foru je gobeljic sa grujickom, da je lep nesto i nije.. po kvalitetu nije ni u top 12 u zvezdi, ova je i popularnija i ima vise para od njega.. da je elokventan, nije, a i bas ovoj treba elokventan.. :lol: tako da ono, jedino racionalno resenje je da je dole mandigo.. Pogodila ga njena pesma “ti nisi covek ti si greska”. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 21 minutes ago, n4l1m said: sve mi je neprijatno, al ne mogu da ne prokomentarisem :lol: na koju foru je gobeljic sa grujickom, da je lep nesto i nije.. po kvalitetu nije ni u top 12 u zvezdi, ova je i popularnija i ima vise para od njega.. da je elokventan, nije, a i bas ovoj treba elokventan.. :lol: tako da ono, jedino racionalno resenje je da je dole mandigo.. Ako pogledas 51. minut proslogodisnje utakmice osmine finala Kupa Srbije izmedju Zvezde i Macve, sve ce ti se kasti samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Da citiram Džaju "ja im dovedem qrave da jebu, oni ih žene". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts