Don Juan Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 1 hour ago, mare80 said: Vozdovac je na Marakani primio 5 ... Nije da brojim, ali 6.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Zreb je dosta dobar. Uvek je dobro docekati favorita u grupi u 5. ili 6. kolu kad njima vise nije bitno, nego ici tamo na gostovanje. Naravno, za razliku od megalomanskih najava "mi smo Crvena zvezda bre" ja ovaj tim posmatram kao predstavnika Srbije tu negde u rangu sa predstavnicima Bugarske, Madjarske, Kipra, Rumunije, Hrvatske. Klub koji je autsajder u modernom fudbalu i koji mora da bude dosta dobro vodjen da bi imao sanse da ostvari uspehe. Za mene je i ucesce u grupama LE dobar rezultat, prolazak grupe je odlican rezultat, a sve preko toga je fenomenalna sezona i nanovo pisanje istorije kluba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 1 hour ago, goldberg said: Zreb je dosta dobar. Uvek je dobro docekati favorita u grupi u 5. ili 6. kolu kad njima vise nije bitno, nego ici tamo na gostovanje. Naravno, za razliku od megalomanskih najava "mi smo Crvena zvezda bre" ja ovaj tim posmatram kao predstavnika Srbije tu negde u rangu sa predstavnicima Bugarske, Madjarske, Kipra, Rumunije, Hrvatske. Klub koji je autsajder u modernom fudbalu i koji mora da bude dosta dobro vodjen da bi imao sanse da ostvari uspehe. Za mene je i ucesce u grupama LE dobar rezultat, prolazak grupe je odlican rezultat, a sve preko toga je fenomenalna sezona i nanovo pisanje istorije kluba. E ako smo docekali da je Golberg optimista, mozda od Dejana nekad i bude trener 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Ode Garcia...Pratite za više informacija 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selektor Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Objavio je to neki zvanicni profil, a da nisu napisali ni gde je otisao. Jako neprofesionalno. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Kad se sjetim koliko je Robi zelio da dovede Kramarica. Tada smo mogli lagano da ga pokupimo, on je imao neki problem sa Mamicem valjda, a bio je u tom trenutku najtalentovaniji igrac tamo. Nije dosao jer nije odgovarao debilima sa tribine. Posle je preko Lokomotive i Rijeke zaradio transfer u inostranstvo. Gura vec par sezona odlicno u Hofenhajmu i trenutno je najbolji napadac Hrvatske.Izgleda da će u Bajern. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Markovic 3 komada za poluvreme strpao Vosi. Dobar pocetak za njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Ja mislim da to za Kramarica nikad nije bilo nista vise od Robijevog interesovanja. Dinamo je trazio za njega preko milion evra, pa navijaci nisu ni stigli da reaguju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Bio je blizu Zvezdi kao i Levandovski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selektor Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 1 hour ago, Markoss said: Ja mislim da to za Kramarica nikad nije bilo nista vise od Robijevog interesovanja. Dinamo je trazio za njega preko milion evra, pa navijaci nisu ni stigli da reaguju. Koliko je tačno da se Benu ne ide? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 (edited) Е да вам кажем, да су Робију дали одријешене руке завршио би Крамарића на овај или онај начин. Али ко да да одријешене руке када су левати само глумили управу. Зато се ништа није ни десило осим што су медији пренијели оно што су чули, тј. Робијеву идеју... Сад имамо пара (и поред пајсања има пара да се доведе играч) али нема ко таргетирати играча. Edited October 3, 2020 by Константин 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 1 hour ago, Константин said: Е да вам кажем, да су Робију дали одријешене руке завршио би Крамарића на овај или онај начин. Али ко да да одријешене руке када су левати само глумили управу. Зато се ништа није ни десило осим што су медији пренијели оно што су чули, тј. Робијеву идеју... Сад имамо пара (и поред пајсања има пара да се доведе играч) али нема ко таргетирати играча. Da zamolimo "lažnog" Grofa. Prilično dobro pogađa strance 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 22 minutes ago, marko_pantelic said: Da zamolimo "lažnog" Grofa. Prilično dobro pogađa strance 😄 У том је био бољи него што је био тренер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 I Vesela Sveska je uspela uzet bod sa igracem manje. Videcemo da li ce mo na derbiju barem na gol sutnuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 11 minutes ago, Константин said: У том је био бољи него што је био тренер. Slažem se. Mada smo igrali malo dopadljiviji fudbal bez rezultata u Evropi. 10 minutes ago, tsva said: I Vesela Sveska je uspela uzet bod sa igracem manje. Videcemo da li ce mo na derbiju barem na gol sutnuti. Ako se ne varam zadnji derbi koji smo dobili je bio onaj kada je Radonjić dao gol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Evo koga zanima, bas lepa tri gola, ostaje da vidimo dal je pocetnicka sreca ili ima nesto u njemu. Obratite paznju na prijem pre prvog gola, bas lepo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzo Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Ja se izvinjavam, skroz nisam ispratio ali zašto je taj dečko bitan? Pretpostavljam da je on naš igrač pozajmljen tamo ali ne sećam se uopšte priče oko njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 (edited) I ja se isto ne sečam da se je puno spominjao, a na ovim highlightsima baš dobro izgleda. @Markoss , može li par rečenica o ovome dečku? Meni izgleda kao da ima malo problema sa kilažom i da je zbog toga spor. Nebih da grešim dušu ali to možda ukazuje na neki stepen nediscipline i nesportskog života. Pošto obično kad imaš 20 godina možeš vola da progutaš, pa če telo to sve potrošiti u treningu na vrhunskoj razini. Zato mi je čudno. Dok za tehniku nema puno šta da se mu prigovori. Oba prijema kod prva dva gola su fantazija. Finiš odličan kod sva tri. Btw, sedmica kao na motoru kad mu se otvori prostor Edited October 3, 2020 by L' Imperatore 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Niie bitan, i nije se pominjao zato sto je dosao ispod radara, jedva da je neki tekst imao. Inace bivsi igrac Krotone, pa je zbog toga neko napisao da je dosao kao kusur drugih transfera.. inace bio je u mladom timu Juve-a, trenirao sa Partizanom do skoro i na kraju zavrsi kod nas.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Spominjao se da nije trebao da se dovede posto je pobegao pre toga. inace kusur u Vulic transferu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desetka Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Nadam se da je glupost ono sto je pisano kad je doveden, da je potpisao na dve godine. To bi bio jedan od umobolnijih poteza, da mladog igraca dovedes na dve godine, i onda ga prvu pustis negde na pozajmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selektor Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Ima li levog beka na vidiku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Ima li prenosa na B92? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 2 hours ago, Selektor said: Ima li levog beka na vidiku? Zavrsili smo prelazni rok sto se tice dolazaka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Prelazni rok je zavrsen, tim izbalansiran iako nemamo alternativu na levom beku, dok na desnom ne zna se ko je losije resenje. Na stoperu duva li duva, al cemo hrabro na Hofenhajm, ipak smo mi Zvezda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts