mister-no Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ali šta mi hoćemo koji k. U Leskovcu ne može da se skupi sto klinaca da navijaju za svoju zemlju. Duvaju u ove jezive vuvuzele celu utakmicu, probiše mozak. Kao u Čadu da igraju.
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Eto, na kraju samo bod iza Albanije. Nismo imali srece 😛
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Stanković baš dobar igrač. To je jedino pozitivno s ovog meča. Generalno tanka smo reprezentacija. Nema kvaliteta. Naravno da može bolje nego pod Piksijem jer je dunster, ali ne puno bolje.
drgnk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, mister-no said: Ali šta mi hoćemo koji k. U Leskovcu ne može da se skupi sto klinaca da navijaju za svoju zemlju. Duvaju u ove jezive vuvuzele celu utakmicu, probiše mozak. Kao u Čadu da igraju. Šta očekuješ od nefudbalske sredine koja je po ne znam kojoj logici dobila novi stadion. 1
Perkos2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, drgnk said: Šta očekuješ od nefudbalske sredine koja je po ne znam kojoj logici dobila novi stadion. Ne puštaju ni tamo nepodobne na stadion
Markoss Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ali Zivkovic, kakva sitna dusa. Tacno mu se na faci vidi da je jajara. Sram ga bilo za ono sto nije dodao Milosevicu. 9
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Markoss said: Ali Zivkovic, kakva sitna dusa. Tacno mu se na faci vidi da je jajara. Sram ga bilo za ono sto nije dodao Milosevicu. Bjedan potez.
Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Paun je morao da dođe minimum posle kraha na EP kad je pijana legenda bulaznila o čudesnih 2 boda i beton odbranom ( a u stvari je samo Rajković briljirao i čupao sve poraze). Ovo što je sad dočekao je jedna loša i pokvarena čorba koju što više podgrevaš to više bazdi i tera na povraćku. I ovako sa strane deluje da većina igra bezveze, da niko nikog ne jebe 2%, klasik bolekurcija i obilazak familije i švalerki. Živo me zanima da li je spreman za jedan hard reset i svežu krv. Vidim da je sa Radujkom na prs' u dupe, dakle ima leđa za duži rok, pa da vidimo da li je stvarno taj spasilac. Svakako mu ne bio u koži, mnogo toga zavisi od razvoja Maksimovića, Kostova i malog Stankele. Odbranu i špiceve ćemo imati, pa i neko krilo će se nabosti, bez ozbiljnog veznog reda džabe sve. Tu je naša rakčina koja nas izjeda. Jedva čekam da Lukić, N. Maksa, Gudelj, Grujić i slični regeni Raće Petrovića ispare, oni su sinonim sterilnosti i rugobe od fudbala koju trpimo ovoliko. Edited 29 minutes ago by Molina23 3
drgnk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Po priči Paunovića na konferenciji za štampu, ispada da tek treba da donese odluku o svom angažmanu kao selektora.
Teleći sač Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago Nemam poverenje u ove igrace, ali iskreno ni od Paunovica ne treba ocekivati cuda.
Recommended Posts