Jump to content

Reprezentacija Srbije

sohorozo

Recommended Posts

2 hours ago, Stiletto said:

Kvalifikacije će imati 12 grupa sa po četiri ili pet timova u grupi. Dvanaest prvoplasiranih ide direktno na prvenstvo, dvanaest drugoplasiranih plus četiri najbolja iz Lige nacija koji nisu u tih 24 igraju plej of za još četiri mesta.

Osam četvrtfinalista Lige nacija ide u Pot 1, plus četiri najbolja po FIFA rankingu a da nisu u četvrtfinalu.

Iz Lige nacija u Pot 1 će sigurno Portugalija, Hrvatska, Italija, Francuska, Nemačka, Holandija i Španija. Naši i Danci su u igri za još jedno mesto.

Po FIFA listi u pot 1 će sigurno još Engleska i Belgija, a po trenutnom stanju na listi još Švajcarska i Austrija.

Danska je isto sigurna za pot 1 po rang listi, bili među 8 ili ne u LN. Lomi se između nas i Austrije.

Ako mi dobijemo pot 1 su:

Portugal, Hrvatska, Francuska, Italija, Nemačka, Holandija, Španija, Engleska, Belgija, Švajcarska, Danska i mi.

Ako izgubimo ili odigramo nerešeno sa Danskom, onda Austrija upada umesto nas.

Edited by Ledd
  • Thanks 2

3 hours ago, Урош19 said:

Veli sutra nema taktičkih zamisli, pa na šta ćemo tek ličiti ako ih je do sad bilo

Novinari:

Selektore, sutra nam odgovara samo pobeda.

Piksi:

I live for this shit.. 🙂

Elem, bojao sam se ovakvog Piksija bez kočnica. Nadao sam se da ćemo neki hrkljuš da odigramo, pa da im umuvamo neki gol i pobedimo nekako 1-0. Čitam i da su ovi sredili teren u Leskovcu, to nam isto ne odgovara. Da se ja pitam, ostavio bih ga u istom stanju kakav je bio u meču sa Švajcarskom i dodao bih i nešto peska preko.

• Like 2