Cooper Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 E, moj Pantela... Quote Ti si čovek koji može mnogo, ali koji je uvek govorio delima, a ne saopštenjima. Kažeš da su u Savezu ljudi sumnjivih biografija, pretpostavljam da mislis na moju biografiju, pa onda na biografije i ostalih funkcionera, predsednika Kokeze, potpredsednika Bjekovića, sportskog direktora Matijaševića… Zato sada koristim priliku da te još jednom pozovem da dođeš u Fudbalski savez Srbije, kao čoveka čiste i neupraljane biografije i da kreneš u poboljšavanje fudbala. Iznesi svoj plan za rešenje problema koje si naveo, jer sve su ovo opšta mesta ili opšti problemi evropskog fudbala i da se potrudimo zajedno da sve promenimo. U suprotnom utopićeš se u grupu kritičara koji sve znaju posle neuspeha i ne preduzimaju ništa. I na kraju, ne pripada nekadašnjem kapitenu reprezentacije da na ovakav način komunicira niti da u ovako teškom trenutku zabije nož u leđa. Nismo to od tebe očekivali" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Drug najveci ce reci da je Vidara upravu. Smenjuje telohranitelja. Vidara dobija ponudu, nesto poput Save... Ali Vidara je jedini pravi bogotac. Nema sanse da ide u koaliciju sa govnima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Е мој Пантела гађао је прије свих Кокезу а ти улети у офсајд. Видара ти фино напомену да је смијењен селектор који је одвео репку на СП (што заиста јесте преседан за репрезентације који то чекају као озебло сунце). Да нисте ставили ова 2 идиота послије Муслина (какав год да је и сам Муслин) играли бисмо ово проширено ЕП лагано, али као и много пута није сваки неуспјех нужно лош. Реформа у српском фудбалу мора једном да се деси иначе ћемо и даље пропадати. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 neko je Vidić a neko pantljičara ! Sve od prvog do zadnjeg slova kod Vidića je tačno i istina a ovo što je pantelić objavio ne mora ni da se čita, to je klasična priča "fudbalskih" radnika u Srbiji 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Odavno niko nije rekao ono cuveno "da se ne lomi preko kolena"? Da se zabrinemo? 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 1 hour ago, lajavi krelac said: Pantela debilcina. On ovo sastavio? Nema sanse. Nije ni Vidic ono sastavio, tako da ne mora ni Pantelic ovo. Isturena odeljenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Ko je sastavio Nemanji? Ozbiljno pitam..Djilas&Sholak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 e moj markose! kad ćeš izaći iz vojničkih čizama? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Saopstenje velikog Nemanje Vidica je za svaku pohvalu, sta god je iza toga. Ali da li iko misli da ce ovo saopstenje bilo sta da promeni? Fudbal je u rukama najvecih mafijasa u zemlji, sa sve wannabe huliganom kao predsednikom drzave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Vrhunsko polivanje po vucicu i savezu od strane vlade,plavsica i loncarevica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 49 minutes ago, Železničko gnomče said: Saopstenje velikog Nemanje Vidica je za svaku pohvalu, sta god je iza toga. Ali da li iko misli da ce ovo saopstenje bilo sta da promeni? Fudbal je u rukama najvecih mafijasa u zemlji, sa sve wannabe huliganom kao predsednikom drzave. Evo ja verujem da hoce. Nije sada da cu se nesto preterano razocarati ako ne budem u pravu, ali verujem da ako bude pritiska konacno mora malo da se pomeri sa mrtve tacke u tom fudbalu nesto. Naivan sam ok, boli me uvo, ali eto odlucujem da verujem da ce se posle ovoga nesto bar malkice promeniti na bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 On 11/13/2020 at 1:58 PM, Vamos Laki said: Ma Tumba je sarlatan, zarobljen u 90im. Mene vise brine sto Tadic i SMS ne naprave nijedan potez vredan paznje ceo mec. Pa za to nije kriv TuNba. Tadic je vec i u godinama, a i ne igra nesto ni u Ajaxu... imao je top sezonu kad su stigli do polufinala i kad je ponizio Real. Ali to mu je bio momenat karijere. Naravno, odlican je igrac ali ne treba ni od njega ocekivati mnogo Mada je dosta i do odnosa u ekipi i stila igre SMS je nekonstantan igrac, kako u Laciju, tako i u reprezentaciji, nista cudno Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 (edited) Evo kaze Poledica da je Pantelic trenutno u tom savezu mozda i jedini koji ima koliko toliku cistu biografiju. I da je podmetnut da za ovo saopstenje. I da ujutru kad ustane da se umije hladnom vodom i pozove Vidica i da mu se izvini. 🙂 Edited November 19, 2020 by lajavi krelac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Samo da ovo Vidićevo istupanje ne zatrpa tišina, pa da ga se posle tri dana niko više i ne seća. Moraju da iskorače i ostali, od Baneta pa nadalje, aktivni i penzionisani, svi koji nešto znače ili su značili u srpskom fudbalu. Već sam brzinski odgovor (kobajagi) Pantelića u Terza-Vuletić stilu govori da im nije svejedno i sad je najvažnije nagaziti gas do daske i guziti Kokezu i ekipu Ron Džeremi style iz svih oružja. Videćemo narednih dana, iskreno se nadam da je ovo nešto organizovanije od prostog "Vidari puko film." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 javice se karasi, bata đora, alkosan, nesko pecenjara i neki anonimus da podrze rad saveza i opljunu vidića. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Ne znam ko je Vidicu pisao saopstenje al bez i da znam na toj strani sam. Osim ako vesic nije na toj strani onda go Kokeza go. Mada on nema taj vokabular. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 On 11/18/2020 at 8:31 PM, Neme said: Ako ništa drugo, izlazi na teren perverzija od tima. I, ako ništa drugo, startujemo s dva napadača. Možda bih pre iz fazona tutnuo Vlahovića umesto Mitrovića od početka. Milion puta smo pisali, te ovakav sastav te onakav, evo nam sada prilike da gledamo... Još kad puknemo Ruse a Mađari Turke i ostanemo ipak u B, sve će odmah da legne i pakao se nastavlja. Respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Mogao je I taj Nemanja da se oglasi kada su mu tukli narod u Beogradu.Lako je napadati bednog Kokezu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Mogao je i da se zakuca autom u rts u znak protesta. Šta sve može da se uzme kao opravdanje za krimose i skretanje sa teme. Vidić je izneo neke stvari koje su opšte poznate i o kojima smo ovde neki pisali i to je naravno pogodilo one koji su kolovođe tog krimnala. Naravno da će glavni igrači ćutati a boranija napadati Vidića i pronalaziti svaki njegov kiks. To gledamo decenijama 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 (edited) Podrzavam ovo da me ne shvatis pogresno. Samo mi je zaista jadno sto je cutao 10 godina o stanju u srpskom fudbalu i sada je nasao dase oglasi nesto sto u principu svi znamo vec.Samo pitam gde je bio kada su tukli njegov narod u Beogradu.U ovoj izjavi je naveo sva opsta mesta Edited November 19, 2020 by Mile1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 1 minute ago, Mile1 said: Podrzavam ovo da me ne shvatis pogresno. Samo mi je zaista jadno sto je cutao 10 godina o stanju u srpskom fudbalu i sada je nasao dase oglasi nesto sto u principu svi znamo vec.Samo pitam gde je bio kada su tukli njegov narod u Beogradu Bio je tamo gde i 95% Srba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 (edited) 9 minutes ago, Perkos2 said: To gledamo decenijama Gledamo, ali niko da se okuraži da iskopa rupu i vikne "U cara Trojana kozje uši"... 5 minutes ago, Mile1 said: U ovoj izjavi je naveo sva opsta mesta ... makar je iskopao na nekom opštem mestu, posle 10 godina. Edited November 19, 2020 by Neme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 2 minutes ago, Perkos2 said: Bio je tamo gde i 95% Srba Cutao kao p kao i ostale njegove kolege Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 5 hours ago, Barkley#34 said: Očekujem i velikog vođu u dogledno vreme da pozove na jedinstvo u teškim trenucima. Veliki vodja je najavio velike promene u fudbalu. Tako da bih ja sacekao da donosenjem presuda u ovoj prici. A Matic je bio jedan od onih koji su podrzali Acu Srbina, ko zna sta se zbiva ovde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts