ras kass Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 (edited) Koga jos ima sns na njiovom spisku a da ga stave za selektora.?! Evo Babic vazduplohov ostao bez fotelje npr... Edited November 12, 2020 by ras kass 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 7 minutes ago, 12Laki said: A Mitreeeee jebote nije ovo tvoja sezona... Normalno da nije , pogledaj kako se ukrakanio i povecao kilazu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Iz više razloga mi je draže da su Škoti prošli ali svejedno sam se baš žalosno osjećao kad je Mitrović promašio. Nije fer da se to baš njemu dogodi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
holden c. Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Zasluzeno Skoti, potpuni heartbreak bi bas bio nezasluzen, dobar su tim. Limitiran, ali tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Ima boga 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Just now, 12Laki said: Ajde ostavimo klubstvo po strani,Koliko puta nas je on izvukao.I sad zbog ovoga da ga pljujemo?Msm razumem razocarani smo svi.Ali Mitar i Tadic su ovde jedini koji ne zasluzuju pljuvanje.Kritiku da ali pljuvanje(kako mi znamo da cinimo) ne. Ma problem je što on nije smeo da šutira, dečko je u kanalu i morao je neko drugi da bude taj peti. Tu je potrebna užasna psihička snaga, a igrač kome evidentno ne ide, ne treba da šutira. Nije Mitrović kriv što smo ispali, ili nije jedini, ali moramo da se prilagođavamo situaciji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Muslin gleda i smeje se 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Evo, ja navijam za Partizan i tvrdim da vise ne moze da doprinese reprezentaciji. Svaka cast za staru slavu, ali dosta je bilo. Vreme je da se proba nesto drugo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Generalno, ovo su utakmice koje se dobijaju ili gube i igra se ne pamti puno, ali u moru svakakvih meceva u poslednjih 15-20 godina ovaj mec je jak kandidat za najbednije izdanje reprezentacije. Selektoru na dusu ide to sto smo takticki razvaljeni, bez bilo kakve ideje osim da se bunari u 16, a i to je radjeno dosta lose. Na terenu Skoti 5 puta borbeniji. Ne umeju mnogo, ali izginuse. Uglavnom, mirno spavajte, ono u Oslu je bio incident, stvari su se vratile na svoje mesto. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Onaj gol Jovića je samo produžio mučenje. Menjam kanal, zatvaram tab i nastavljam veče kao da se ništa nije desilo. Eventualno možda kasnije ili sutra pogledam šta ih je ovaj put mučilo, kiša, visoka trava, okrugla lopta ili to što svi znaju da igraju fudbal danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Nemojte da padate. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 2 minutes ago, Don Juan said: Ma problem je što on nije smeo da šutira, dečko je u kanalu i morao je neko drugi da bude taj peti. Tu je potrebna užasna psihička snaga, a igrač kome evidentno ne ide, ne treba da šutira. Nije Mitrović kriv što smo ispali, ili nije jedini, ali moramo da se prilagođavamo situaciji. Upravo to.Decko je u kanalu.I u Fulamu je promasio penal.I sad dati njemu da sutira odlucujuci penal(gde je pritisak velik) nije bas mudro.I stim da ce ga ovaj promasaj mozda baciti u jos veci kanal. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 1 minute ago, Don Juan said: Ma problem je što on nije smeo da šutira, dečko je u kanalu i morao je neko drugi da bude taj peti. Tu je potrebna užasna psihička snaga, a igrač kome evidentno ne ide, ne treba da šutira. Nije Mitrović kriv što smo ispali, ili nije jedini, ali moramo da se prilagođavamo situaciji. Penal je trebao da se ponovi. Pokrali su nas, a niko to ne spominje. Nije da mi smeta, ali ako cemo po pravilima on je trebao da stoji na liniji sto nije bio slucaj. Zato je i stigao da skine Mitru sut. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
holden c. Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Za nas šteta, jbg. Nije da smo zasluzili da prodjemo, Isuse, šta je ono bilo prvih 20 minuta, jel smo igrali protiv Brazila u gostima ili Škotske kod kuce... I tokom tekme kasne reakcije, mislim da je nakon njihovog gola odmah trebalo preći na 4 pozadi, sa Gudeljem u vezi, a penale uopšte nije trebalo ni da docekamo kad smo onako volsebno izjednacili. Ali jbg, steta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Jok, dovoljna je 1 noga na liniji i bila je. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Ovo je bio EURO na tacni,ali ovakvim fudbalom ne mozes da postignes rezultat.Izuzetno mi je zao Mitrovica,momka koji najmanje zasluzuje ovakav scenario,ali eto,zivot je to. Jedino mi je u celom ishodu drago sto ce onaj skup ogavnih ljudi bez morala iz FSS ostati kratkih rukava za 10 i kusur miliona.Kroz istoriju je na njihovom mestu sedelo mnogo losih ljudi,ali ono je sljam prve klase. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Sad krece show sa izjavama. Ima da se smejem do jutra njihovim alibi izjavama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 On 10/9/2020 at 9:36 AM, n4l1m said: sta se lozite, i onako se skotlandjani nece proci.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Totalno sam indiferentan posle ovog poraza a Mijatova prečka me još boli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Jbg, dok se mi smejemo izjavama posle poraza drugi igraju EP. Pretpostavljao sam da će se ovo desiti, ne gledam našu reprezentaciju već godinama i nisam je gledao ni večeras, ali ovo je baš ponižavajuće, mislim na ovo što mi dopuštamo da nam se radi sa fudbalom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Mitar dao, Mitar uzeo. Činjenica je da nije bilo njega i njegovih golova mi ne bi smo bili ni blizu ove šanse za prolaz tako da ako uopšte ima nekoga kome ne bih zamerio zbog promašenog penala to je on. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 7 minutes ago, Patriota iz kauca said: Totalno sam indiferentan posle ovog poraza a Mijatova prečka me još boli. meni tacno seva paja, sa mafijaskim savezom i njihovim mafajiaskim trenerima i kombinacijama, totalno me zabole za istu.. nisam pogledao utakmicu repke jedno 2-3 godine.. i da, sto bi se reklo, mijatova precka jos se trese.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Nekako jeste nepravda da se Mitrovicu ovo desi, ali nije trebao da sutira penal, narocito ne peti. Ali je pravda prema svoj kanalizaciji oko reprezentacije da ovako ne odemo na EP na koje se plasirala i jebena Makedonija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Ono sto je svima jasno, osim SnS bandi u savezu, ovim igračima je potreban neko ko zna i radi svoj posao selektora... Skoti su limitirana ekipa, svaka iole organizovanja ekipa bi' im napunila mrežu u produžetku. I koliko god bio navijački obojen, Mitar je ponajmanje kriv za ovo sto se dogodilo veceras. Ni prvi, ni poslednji promasen penal... "Putuj Evropo.... " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Cuj ovu, ovaj put sreca nije pratila hrabre, alooooo.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts