Patriota iz kauca Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Ja bih voleo da se Matiću i Milivojeviću pridruže i reprezentaciju batale Mitar, Bleki, Sergej..i ostave je Kolarovu, Tadiću i ovim polovnjacima Gudelj, Đuričić.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 3 minutes ago, marko_pantelic said: Alibi dodavanja unazad ubijaju svaku želju za gledanjem. Mi imamo POGREŠNU ŠKOLU fudbala od najmlađih kategorija. Ništa ovo ne valja Mislim da je ovo u vezi mladjih kategorija mozda i sustina svih problema,jer naviknuti na takav sistem i formirani na taj nacin igraju fudbal koji se kosi sa danasnjim. Previse pasova unazad,komplikovanja,dodira sa loptom,previse sporo oslobadjnje i neka pas igra koja se svodi na 2/3 terena "prvom do sebe i da slucajno ne pogresim".Nema tu fudbala Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 1 minute ago, Barkley#34 said: Tja, slične stvari odbrana Partizana pravi svake nedelje. Kad vidis kako igraju ovi osmocifrene vrednosti, nije ni Miletic los 😃 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Je li Gudelj odigrao ijednu loptu napred?! Ipak, pored ovakvog Maksimovića glupo je prozivati nekog drugog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Kad vidis kako igraju ovi osmocifrene vrednosti, nije ni Miletic los [emoji2] On je bio i reprezentativac par puta. Majko Božija.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selektor Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Je l bese i prosli put Maksimovic protiv Rusije kiksao kada je izgubio mesto u timu? Horor igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Veći problem je selektor. Kad god smo imali nekog pismenog, plasirali smo se na velika takmičenja. Tumbaković nije ni za LingLong ligu... O kokezaniji da ne govorimo... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Hijaoo sta promasi covek 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Jbt ne znaju ni da šutnu... Tužna družina stvarno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Ova Rusija je bezveze ekipa.. A primismo tri komada..O treneru je rečeno davno, vidi se pečat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Doveo ga je na čelo reprezentacije "patriotski potez" sa Kosovom. Selekcija kadrova kao i u bilo kom drugom segmentu društva. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Ne znam vise sto gledam repku i nadam se kao necemu, nekoj igri... pa lepse je gledati KKCZ, FKP, Vojvodinu nego ovaj skupe "Jedva smo se skupili, daj da se poigramo malo" Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Imamo selektora bezveznjaka i partijskog piona. Imamo tri centralna beka od kojih samo Milenkovic ima neku pokretljivost. Imamo dva igraca u sredini koji su defanzivno orjentisani. Tako dobijamo pet defanzivno orjentisanih igraca, dvojicu na krilima koji su univerzalci i tri ofanzivna igraca. Formacija je ok, jer mi nemamo bekove, ali igraci koji su izabrani za ove uloge su bas bas pogresni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 U principu, imamo prilicno slab tim igracki. Pre smo bar imali neke zvezde tima, Stankovica, Vidica, Matica, Ivanovica, pa cak i Kolarova seljaka, bio je standardan u Sitiju. Ok, ostao je Kolarov ali i on i Tadic su na zalasku, s tim sto Tadic bar moze jos uvek nesto da pokaze. Ovo ostalo sve suvi prosek ili jos gore E sad, moze se i od govana napraviti pita, da ima ko da je napravi... ali Tumba ne bi mogao ni sa 3 puta boljim igracima Atmosfera, pickasti stil igre, nezalaganje i sve ostalo sto prati fudbalsku reprezentaciju je i dalje prisutno, tako da stv nema nikakve nade za buducnost ni po jednom osnovu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Овакви избори за селекторе репрезентације са тоталним почетницима или незналицима који се нису развили ни јоту кроз своју каријеру, могу да направе само олоши или фудбалски дунстери. Нема треће. Уствари у нашем случају има, и једно и друго... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Just now, John Terry said: Imamo selektora bezveznjaka i partijskog piona. Imamo tri centralna beka od kojih samo Milenkovic ima neku pokretljivost. Imamo dva igraca u sredini koji su defanzivno orjentisani. Tako dobijamo pet defanzivno orjentisanih igraca, dvojicu na krilima koji su univerzalci i tri ofanzivna igraca. Formacija je ok, jer mi nemamo bekove, ali igraci koji su izabrani za ove uloge su bas bas pogresni. Ovo mi je bolo oči i kad je igrao "tandem" Milivojević - Matić, i sada mi smeta sa Gudeljom i Maksimovićem, dvojicom igrača koji nit' smrde nit' mirišu. Stalno imamo te neke bezlične zadnje vezne bez tehnike, bez ideje, bez minimuma kreativnosti, praktično nevidljive u igri a o vraćanju lopte unazad i da ne govorim. Kod Hrvata na toj poziciji igra Brozović, koja razlika čoveče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Šta mislite o savezu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 standardno lose od izbora igrača, taktike, tehnike(pola igrača bi trebalo u pionirsku skolu) nedovoljno hrabrosti u igri, neodgovornoati i nefikaanosti. Jedino po meni što nije bilo lose se novi dresovi. Naravno da i ne očekujem da ce biti bolje u srpskoj reprezentaciju koju vode kokezanija i tumbak. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Zašto je ispao sa spiska Nastasić? O.k. zna i on ponekad da kiksne, ali baš ovoliko kao Maksimović ili istremirani Pavlović... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 9 minutes ago, Cooper said: Šta mislite o savezu? Treba ih podržati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Imamo i sada zvezde,samo novinarski nabedjene. A od ove srpske fraze "zadnji vezni" mi se bukvalno i da izvinete na izrazu sere. Postoji jedino i samo cenralni vezni koji moze biti vise defanzivnih ili ofanzivnih karakteristika.A vecina nasih centralnih veznih igraca su iz ove prve kategorije jer licem okrenuti golu veze o fudbalu nemaju.Ono sto fali Srbiji u sredini je jedan Luka Modric i sa takvim tipom igraca bi ova ekipa prodisala.Mozemo da se lozimo da to SMS,ali od toga nista Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Protiv Turaka staviti nekoliko bržih igrača, poput Kostića, Gaćinovića, Radonjića da probamo nešto na brzinu, kad već ne umemo na tehniku i kreaciju. Da probamo i sa nekim od ovih mlađih napadača (Jović, Vlahović) ili eventualno Despotovićem. Ne može da nas košta više, nego što nas inače košta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace Rimmer Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Meni je nerealno da onaj seljančuga onako padne. Kao da to radi namjerno. U Italiji nije baš da toliko kiksa svaku utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Dzyuba napravio,ne decu,nego unuke nesretnom Maksimovicu veceras. Ne bih ni da pocnem da pisem o svemu sto ovde ne valja,docekao bih zoru uz monitor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selektor Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Dobro je sto su nas naduvali da se ne zanosimo bezveze. Ima li ovo kakve takmicarske konsekvence? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts