Jump to content

Reprezentacija Srbije


sohorozo

Recommended Posts

4 minutes ago, Dzistrou said:

Sergej igrač manje na terenu, nije ni čudo što kod Muslina nije imao mesto u timu. 

 

Sergej kod Muslina nije bio ni na spisku da bi mogli da znamo kako igra u reprezentaciji, tako da jeste bilo čudo što nije imao mesto na spisku. Sergej je jedan od naših najboljih igraca u klupskom fudbalu, to što se ne snalazi u reprezentaciji je druga tema. 

Link to comment
Share on other sites

Losi smo na postavljenu odbranu, stoperi i 2 zadnja vezna ne znaju sta ce sa loptom, krila odsecena. Ova formacija da bi se uigrala mora mnogo i mnogo utakmica u istom ili slicnom sastavu. 

 

Za sad bi bilo ok da izadje Gudelj ili Nemanja, a da udje neko konkretniji. Znajuci kako Tumbakovic pravi izmene mozda bude nekih promena oko 80og.

Link to comment
Share on other sites

Nikola Bordo Maksimović. Koliko je čovek negativan.
Muslin bi ovo rutinirao 0:2.
Dresovi dobri, original grb nije reče jednom Milan St. Protić. Mora da ima beli orao i da se zovemo beli orlovi a ne samo orlovi. Evo Rusi imaju zlatnog, mislim i CG, Albanci crnog, Nemci isto. Samo nama naš identitet smeta.
Sergej potvrđuje tezu da reprezentaciju čini najbolji tim a ne 11 najboljih igrača.
Grujić mora da ima mesto startera u ovakvom veznom redu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Lepo. Šta znači dobar selektor. Rusi ne petljaju, igraju strpljivo, šutiraju kad treba. Ovi naši sve pogrešno rade. 50% pasova unazad, sporo, čak i kad uđemo u šansu, biramo najgore rešenje.

 

Sve isto... Truo savez, alibi selektor (koji nema šanse da prođe Norvešku), sistema ni u tragovima... 

Link to comment
Share on other sites

Kako je ovaj momak sto je dao gol jednostavno odigrao,u skladu sa stilom danasnjeg modernog fudbala.Skinuo paucinu,pozdravio se sa saigracima,skromno sagao glavu i krenuo dalje da se bori.I dokazao da je sve to moguce bez istetovirane ruke i dobro namestene frizure,bez uvrede za bilo koga

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...