Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne bih baš išao toliko daleko da ga škartiram, ali je za debelo ribanje. Čovek bi imao prazan gol da mu je dao loptu. Tako se ne igra timski sport.

Posted
1 minute ago, kendrick duckworth said:

Ali i dalje mi nije za tako drastičnu osudu

Da su izjednačili Letonci na 2-2 bilo bi. Naravno da ne treba seći glavu Živkoviću, ali jebiga to je nedopustivo u timskom sportu, plus ga je jasno video u samom prijemu lopte. Moraju igrači da se ponašaju drugačije. U reprezentativnim utakmicama retko imaš više od 2-3 šanse da daš gol, a posebno ovako dobre.

Asist kod prvog gola je za pohvalu, ovo je za kritiku.

Posted (edited)

Gledam sad u kadetima Srbije (U17) igra neki Milvud Ris, Partizanov klinac rođen u Beogradu, od oca Australijanca i majke Srpkinje. Zavali strašnu golčinu Turcima. Treba pojuriti decu iz dijaspore uključujući i polutane sa jednim srpskim roditeljem. BiH je sakupila dosta tih klinaca, mogli bi finu reprezentaciju da skockaju u periodu koji dolazi. Ne znam šta se dešava sa onom dvojicom iz Engleske (Ibrović-Flečer i Zečević-Džon).

Edited by drgnk
Posted
12 minutes ago, drgnk said:

Gledam sad u kadetima Srbije (U17) igra neki Milvud Ris, Partizanov klinac rođen u Beogradu, od oca Australijanca i majke Srpkinje. Zavali strašnu golčinu Turcima. Treba pojuriti decu iz dijaspore uključujući i polutane sa jednim srpskim roditeljem. BiH je sakupila dosta tih klinaca, mogli bi finu reprezentaciju da skockaju u periodu koji dolazi. Ne znam šta se dešava sa onom dvojicom iz Engleske (Ibrović-Flečer i Zečević-Džon).

Taj Milvud je poprilično poznat, pre par godina kad je imao 12,13 godina i kad je dosao u Zvezdu iz Australije su pričali da je novi Mesi (dobro nama je svako novi Mesi). Sad ulazi u godine gde ce polako da se vidi koliko stvarno može u seniroskom fudbalu. 

• Thanks 1
Posted
1 hour ago, drgnk said:

Sve zavisi od menadzera, ako ti klinci iz dijaspore nisu u šemi sa našim menadzerima neće ih niko pozivati u reprezentaciju. Uz to iskustva Pavlovića i Svilara se daleko čuju.