JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne bih baš išao toliko daleko da ga škartiram, ali je za debelo ribanje. Čovek bi imao prazan gol da mu je dao loptu. Tako se ne igra timski sport.
kendrick duckworth Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jebiga, video sam na X-u nešto kraće, istina da nije kako sam inicijalno opisao. Ali i dalje mi nije za tako drastičnu osudu, duboke analize i slično. Igrači naprave loše i sebične poteze na utakmici svakodnevno.
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, kendrick duckworth said: Ali i dalje mi nije za tako drastičnu osudu Da su izjednačili Letonci na 2-2 bilo bi. Naravno da ne treba seći glavu Živkoviću, ali jebiga to je nedopustivo u timskom sportu, plus ga je jasno video u samom prijemu lopte. Moraju igrači da se ponašaju drugačije. U reprezentativnim utakmicama retko imaš više od 2-3 šanse da daš gol, a posebno ovako dobre. Asist kod prvog gola je za pohvalu, ovo je za kritiku.
Janne240 Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago Dolazak Paunovica bi trebalo da znaci da cemo valjda biti skoro prvaci sveta? msm u filmu Odlazak Piksija i o(p)stanak milionera.
Recommended Posts