Jump to content

Recommended Posts

Posted

I meni se svidja, Rogic je bio i kod Antica recimo. Sa ostalima je uglavnom radio po klubovima, mrzi me da proveravam, ovo bi trebalo da mu je ceo tim iz Ovijeda.

• Like 1
Posted

Mislim da nemamo luksuz da se oslanjamo na to koliko ko od nasih igraca igra u klubovima redovno, jer mislim da takvih nemamo ni 10. Treba Paunovic da napravi core ekipe od 20 najboljih koji se biti uvek pozivani, plus nekoliko koji se u medjuvremenu pokazu.

Bez SL vedeta ala Katai, Veljkovic i Dragojevic koji nemaju kvalitet. Nema ni Radonjic, ali tu nam fali igraca.

• Like 1
Posted (edited)
On 11/4/2025 at 12:23 PM, McLeod said:

Meni je Stankovic ovo malo sto sam ga gledao bas nepotizam na spisku. Nije mi bolji od Makse uopste, ali ajde mlad je, mozda ga je pojela "velika scena".

Dejanov sin, imao ociscen put u Interu, i sa 20 godina vec igra Belgiju. Mozda bolje za njegov razvoj, ali nema tu kvaliteta inace bi neko u Italiji pokupio posto su oni slabi na sinove vrhunskih igraca. Danijel Maldini se vrti po Seriji A godinama, evo malo nesto odigrao u Atalanti pre povrede, inace i on da nema to prezime, bio bi odavno van lige. I sad kad se to uporedi sa Stankovicem, nije dobra slika.

Ja mislim da cemo igrati klasicnu 4-5-1, samo mislim da ce biti ofanzivnija, da ce da se transformise u 4-2-2-2. Ovako nesto:

sPwXiO5.jpeg

Za Stankovića nema mesta, radi se o nepotizmu ali zato mora da se nađe mesta za vedete u velikom usponu karijera, Gudelja i Ranđelovića. 🙄

Edited by drgnk
Posted (edited)

Gdje nema mjesta za Stankovića... Kao prvo koliko naših igrača igra redovno u svojim klubovima?  Drugo, još bitnije, koliko naših igrača igra u ligi šampiona?

Dovoljno

Edited by Dzo23
Posted
On 11/4/2025 at 12:23 PM, McLeod said:

Meni je Stankovic ovo malo sto sam ga gledao bas nepotizam na spisku. Nije mi bolji od Makse uopste, ali ajde mlad je, mozda ga je pojela "velika scena".

Dejanov sin, imao ociscen put u Interu, i sa 20 godina vec igra Belgiju. Mozda bolje za njegov razvoj, ali nema tu kvaliteta inace bi neko u Italiji pokupio posto su oni slabi na sinove vrhunskih igraca. Danijel Maldini se vrti po Seriji A godinama, evo malo nesto odigrao u Atalanti pre povrede, inace i on da nema to prezime, bio bi odavno van lige. I sad kad se to uporedi sa Stankovicem, nije dobra slika.

Ja mislim da cemo igrati klasicnu 4-5-1, samo mislim da ce biti ofanzivnija, da ce da se transformise u 4-2-2-2. Ovako nesto:

sPwXiO5.jpeg

Inter se i dalje pita oko Stankovica jer imaju opciju da ga vrate za oko 20 miliona. Tako da nije bas mogao da bira gde ce nego je morao u klub koji ce da prihvati takve uslove. Isti model su koristili prosle sezone sa Lucernom. Prodali ga za 1,6 miliona i kupili ga nazad za 3,2 miliona. Uz to je Briz poprilicno kvalitetan tim, da igraju Serie A verujem da bi se borili za Evropu. 

Posted

Igrala je Zvezda prosle godine pa nismo imali pet njenih igraca na spisku. Realno je trebalo i ove sezone da igra ali je uprskala. Nije to ne znam kakav podvig.