dzoneee Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 3 minutes ago, No name said: Kakav uspeh imaju na SP...jedno 4 mesto, sve ostalo četvrtfinala, osmina finala, x puta grupna faza. Za nekog ko se predstavlja kao kolevka fudbala, I ko ima najjaču ligu , ovo je malo. Na EP imaju dva finala 2000 i 2004 g. ..pre toga zadnjih 20 g praktično ništa nisu uradili. Ovaj zadnji pasus što si napisao ne znam sta bi ti rekao. Piksi i taktika ne idu u isti ravan. Чекај бре јел играли финале са Италијом на ЕП-у, јел играли финале са Шпанцима? Аха мислио си 2020. и 2024. па да. Па небитно је шта је било пре 20 година. Сада је битно. Манимо се прошлости, нема ништа од тога. Edited 6 hours ago by dzoneee
dzoneee Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Немојте играче да критикујете, ја сам их довољно испљувао сада на овој конференцији 😄 2
СтелаРоса Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Treba biti velika ljiga da odrzis ovakvu konferenciju. Izuzetno namazan i inteligentan lik koji nakon poraza od 0:5 i zvizduka celog stadiona odrzi ovako smireno i kontrolisano konferenciju. Nista mu novinari nisu mogli. Kada ode iz fudbala ceka ga politika rasirenih ruku. I da, sad vise nisam siguran da je bivsi.
Zvezdaš96 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Gledam konferenciju i ne verujem šta slušam, no comment!
No name Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, dzoneee said: Чекај бре јел играли финале са Италијом на ЕП-у, јел играли финале са Шпанцима? Аха мислио си 2020. и 2024. па да. Па небитно је шта је било пре 20 година. Сада је битно. Манимо се прошлости, нема ништа од тога. Kažem ti, zadnja dva prvenstva bljesnuli, pre toga truba. Pod Sautgejtom ih razvlacio ko je stigao.
Zvezdaš96 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ljudi hajde za ostavku da se ne zezamo smo mogli da očekujemo da neće, jer on je najplaćeniji selektor ikada na ovim prostorima ne samo u Srbiji mislim. Medjutim da li je on to upravo praktično izvredjao svoje igrače, rekavši da sada imamo drugi tim, pa je logično da smo pobedili u Lisabonu portugal pre 4 godine, a da je skroz normalno da od jedne kako kaže premoćne i velesile i vice prvaka sveta Engleske izgubimo 5-0???
Volter Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pa i da podnese ostavku, ludak će postaviti svog ćacija za selektora, recimo Lalatovića. Ovo je SNS reprezentacija i posle ovoga večeras ne treba je ni pratiti. Neka je prate njegovih pedesetak batinaša i neka skandiraju - Aco Srbine. 1
dzoneee Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Два задња првенства су период од 4 године, то није мало. Јбг, наишла им генерација, раде добро са играчима, избацују младе, лига им је јака, биће они у врху и даље дуго. Гледај ја њих не волим. Ја сам увек више волео шпански фудбал него енглески. Депортиво и Валенсија са почетка 2000-тих су за ово данас, по атрактивности, свемир. Више ми се свиђало како они (Шпанци) играју него било ко из Енглеске. Мени је Сити рецимо одвратан фудбал играо у својем најјачем периоду. Гвардиола је таква сморчина за гледање да је то ужас један. Али јбг не могу да кажем да нису прејаки. Ливерпул данас исто, досадно и ништа посебно и са Клопом исто. Скидам капу за успехе потпуно заслужено, али с обзиром да ме боли уво за то гледам шта ми је занимљиво и угодно оку. Енглези су увек себе прецењивали и увек имају тај хајп у медијима па се разочарају. Ово сада је већ један озбиљан програм и трајаће. Имају таленте, јаки су и ови формирани и ови надолазећи. Edited 6 hours ago by dzoneee
diego Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 24 minutes ago, СтелаРоса said: Treba biti velika ljiga da odrzis ovakvu konferenciju. Izuzetno namazan i inteligentan lik koji nakon poraza od 0:5 i zvizduka celog stadiona odrzi ovako smireno i kontrolisano konferenciju. Nista mu novinari nisu mogli. Kada ode iz fudbala ceka ga politika rasirenih ruku. I da, sad vise nisam siguran da je bivsi. Bas suprotno, pogubio se kao nikad. Pita ga novinar sta je razlika izmedju ove ekipe, i onda kad smo parirali Spancima, a on kaze da mozemo svaki put da igramo nereseno sa najjacima, mi bismo bili Spanci, a oni bi bili mi. I plus kolko oces takvih gluposti kao nikad je izjavio, cak mi bilo i zao kako je izgledao. ( a onda sam se setio da je Caci): Edited 6 hours ago by diego
Darko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, berti said: Ne da me baš briga, nego i volim sto smo deklasirani. Uvek sam navijao za naše, nezavisno od svega sto se dešavalo, ali sad je sve otislo u kurac Ovo. Baš mi je drago što su napunjeni ovako. Naš fudbal, Piksi i ostali "funkcioneri" su oličenje države i ćacija, a dobar deo "navijača" su huligali i bukvalno ćaci. Smučili mi repku koju više i ne pratim. Samo pumpaj.
diego Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kolko mi Tuhel bio nesto antipatican oduvek, postade mi omiljeni menadzer.
Darko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 hours ago, Saxon01 said: Uh sto ga ne oduva Engleska sa petardom, ali opet nece taj otici nikad.... Ahahahahahahaha. Iz tvojih usta u Božje uši.
Zvezdaš96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 minutes ago, Darko said: Ahahahahahahaha. Iz tvojih usta u Božje uši. Ne brini brate ništa, uskoro će i taj oktobar, pa da nas istamburaju Albanci opet pred 50 hiljada ljudi, onda neće imati Kiksi gde, jer je rekao da nam je to jedino jako bitan i ključni meč i da ovaj poraz od Engleza je ok, jer su oni prejaki i velesila, ee sada čekamo tu Albaniju pa da vidimo da li ostaje Kiksi još 2-3 godine makar, ili početkom oktobra kupi prnje i ćaoos
Darko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 minutes ago, Zvezdaš96 said: Ne brini brate ništa, uskoro će i taj oktobar, pa da nas istamburaju Albanci opet pred 50 hiljada ljudi, onda neće imati Kiksi gde, jer je rekao da nam je to jedino jako bitan i ključni meč i da ovaj poraz od Engleza je ok, jer su oni prejaki i velesila, ee sada čekamo tu Albaniju pa da vidimo da li ostaje Kiksi još 2-3 godine makar, ili početkom oktobra kupi prnje i ćaoos Eh, da je samo Piksi problem. Nekako očekujem gubitak od Albanije u Beogradu a mislim da će dugoročno to biti dobro, da se pokaže svima šta znači kada dopustiš da ti čaci kroje sudbinu.
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 3 hours ago, nunilo said: Ne mogu Spanci i Englezi u istu pricu. Englezi su klasetina za Spance u svakom smislu ali imaju mentalnu blokadu i losijeg trenera. Francuzi su isto to ali na steroidima. Te dve reprezentacije da preuzme krsten trener (Tuhel je dobar takticar ali kancer za svlacionicu, Desam je rang Piksija) moze da igra sa njima kao sa klubom, jer imaju toliku sirinu. Spanija to nema, ali ima trenercinu koja je radila sa njima kao klincima i sad tu neki Ojarzabal za kojeg je Vlahovic Batistuta izgleda kao vrhunski igrac, a Injakiju koji je Radonjic da ne juri kurve i pijanci svako drugo vece nabija 100 miliona cenu. Edited 4 hours ago by McLeod
Darko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 24 minutes ago, McLeod said: Englezi su klasetina za Spance u svakom smislu ali imaju mentalnu blokadu i losijeg trenera. Francuzi su isto to ali na steroidima. Te dve reprezentacije da preuzme krsten trener (Tuhel je dobar takticar ali kancer za svlacionicu, Desam je rang Piksija) moze da igra sa njima kao sa klubom, jer imaju toliku sirinu. Spanija to nema, ali ima trenercinu koja je radila sa njima kao klincima i sad tu neki Ojarzabal za kojeg je Vlahovic Batistuta izgleda kao vrhunski igrac, a Injakiju koji je Radonjic da ne juri kurve i pijanci svako drugo vece nabija 100 miliona cenu. Ti i tvoji hot tejkovi, majko mila. Zar nas debakl naših košarkaša nije naučio da pobeđuje najbolji tim a ne tim najboljih individualaca? Takođe, opasno potcenjuješ Špance koji su tehnički sam vrh.
Recommended Posts