dzoneee Posted Sunday at 12:19 AM Posted Sunday at 12:19 AM Ок фале им три озбиљна имена и било којој екипи да фале такви играчи другачије би изгледала, али мени ова Енглеска није нешто прејака сада, мислим у светским оквирима. За нас је ово сигурно довољно да нас рутинирају, у теорији, сада питање је шта може све да се деси на терену. Не очекујем да ми сада нешто боље играмо, или подигнемо игру, од нас то је то што гледамо већ неколико година, није реално очекивати сада неку игру не знам ни ја шта. Него десе се те утакмице где бољи на папиру остави бодове, јбг. Добиће нас пре свега на брзину, то је сигурно. Ако јурну и уђу сконцентрисани у меч то ми је прво пред очима. Како ће нас претрчавати и играти у скроз другој брзини од нас, што ми је и очекивано. Нормално и технички су много јачи и прецизнији од нас... али та брзина у односу на нас ми искаче у први план.
Drug Crni Posted Sunday at 07:53 AM Posted Sunday at 07:53 AM Mi smo jedna veoma kvalitetom skromna ekipa, dosta igrača nam je karijerno u padu i jasno je su Englezi veliki favoriti u Beogradu. Kvalitet jeste na njihovoj strani; to valjda niko ne osporava. Bili su ogromni favoriti i na Evropskom, pa su izvukli samo mršavu 1-0 pobedu. Kane je kod njih glavni baja. Meni igrači poput Maduekea ili Rashforda ne lede krv u žilama.
dzoneee Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Наши назови новинари толико имају клик бејтова и толико су стручни у томе да ти се живот згади, али на конференцијама Драгана Стојковића Пиксија стварно немају потребе да се муче, јер им овај да матерјала на претек да га дословно само препишу. "Што да не победимо Енглезе, јел забрањено?" Јоој мајко мила, само да не буду ови расположени и напаљени као Шпанци против Турака.
Bode Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Koja je kvota da se od zvizduka nece cuti "god save the queen", sta kazu kladionice? 1
СтелаРоса Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mirisi mi na 0:0 veceras. Englezima fali dosta bitnih igraca, a na tabeli su na sigurnoj distanci pa im neko zaletanje i jurcanje za 3 boda nije ni potrebno. Sa druge strane nasa reprezentacija defanzivno izgleda doste bolje nego ranije, a potencijalni bod bi predstavili kao veliki uspeh tako da ni od nas ne ocekujem nista drugacije. Siguran sam da bi oba tima prihvatila 0:0 da im neko ponudi. 1
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Realno, mi smo ove kvalifikacije zavrsili ako pobedimo Albaniju u Bg, a mozda ce nam cak biti dovoljan i remi.
drgnk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne znam čime je Nemanja Maksimović zaslužio toliko poverenje Stojkovića. Bezličan igrač koji konstantno vraća loptu unazad. Nije uspeo da se zadrži u Panatenaikosu duže od godinu dana, sad će u Emirate da igra rekreativni fudbal. Uz Sašu Lukića koji je sličnog profila, to je ozbiljan hendikep za naš vezni red.
drgnk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Srbija (3-4-2-1): Petrović - Eraković, Milenković, Pavlović - Nedeljković, Ilić, Birmančević, Maksimović -Lukić, Živković-Vlahović Engleska (4-2-3-1): Pikford - Džejms, Konsa, Geji, Livramento - Rajs, Anderson - Madueke, Gordon, Rodžers - Kejn. Kakav je ovo karambol od sastava, majko mila. 🫣
L' Imperatore Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sastav koji konkuriše onom Mihinom na gostovanju u Zagrebu 1 1
Molina23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Sastav je zapravo i vrlo smislen, bez standardnog Piksijevog kurčenja bez kurca. Kosta uz Eraka, Birma uz Pavlovića da zatvore opasne bokove Engleza a sposobni da istrče kontru, zgusnuta sredina ( fali plemenita 8 al' povređen Andrija M.) konačno pomeren Živković sa boka na lutajuću 10-ku što mu više leži jer je sporać, gore sam Vlahović i udri. Slično kao protiv Španaca u Beogradu kad smo izgledali taktički zategnuti i dosadni kao Danci. Edited 5 hours ago by Molina23 1
Saxon01 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Kakvog mi fudbalskog trenerskog nepismenjakovica imamo na klupi. Uh sto ga ne oduva Engleska sa petardom, ali opet nece taj otici nikad.... Sramota kakva tumbanja sastava, igraci koji ne igraju u svojim klubovima i verovatno van forme.... Kakvi su ovo nakaradni dresovi 🤣 auuuuu kakav cirkus sa dresovima ))))))) Edited 4 hours ago by Saxon01 1
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mala trivija dok je u toku uvodno ispitivanje snaga na terenu, video sam veceras kod Hrama lika u ONOM Mijatovom dresu iz 1998. Moji kad dodju na vlast nosenje tog dresa ce biti krivicno delo
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Misliš oni ispituju koliko nam je čvrsta odbrana? Jedva smo pola prešli...
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Lol, posle 7 minuta fudbala B tim Engleske ima 99% posed lopte. Ubedjen sam da bi San Marino ozbiljnije parirao. 1
Mr.Consular Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zašto dres nije crven, šorc plav, a čarape plave, ako su njima bele?!? Ko donosi ovakve odluke? Pišanje po tradiciji od 2006.,pišanje po državnoj zastavi... Ovo je jezivo na šta liči oprema, podseća me na mrsku Jugoslaviju i jezivu emisiju "plavi, plavi"... 3
Jakob Aman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Piksi caci da izvede Vlahovica i uvede još jednog veznog.
Molina23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Geji i Konsa dva štopera imaju duplo bolju tehniku od svih naših veznjaka u rotaciji. Tu je kraj diskusije od nama i njima. Ne znam šta ljudi gledaju i šta očekuju od fudbala, B tim Engleza je Argentina za naš suvi prosek. Da gurneš Mitra uz Vlahovića za lažno agresivni 3412 pa da izginemo kao marva sa 2 sidraša i opet poseda bez, kao da to već nije dovoljno viđeno. 1
suptil Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kosta bas u stelt modu. Bas je los. Sta mi igramo ni Piksi ne zna. Bas sramotno.
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Baš veze nemamo. Englezi ako ovo ne rutiniraju, da se ozbiljno zabrinu...
suptil Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ako ovako igramo u Beogradu kako cemo u Engleskoj? NIkad gora reprezentacija. Sad kad smo skunului gace valjda ce da ih podignemo, i da igramo nesto.
Recommended Posts