dzoneee Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ок фале им три озбиљна имена и било којој екипи да фале такви играчи другачије би изгледала, али мени ова Енглеска није нешто прејака сада, мислим у светским оквирима. За нас је ово сигурно довољно да нас рутинирају, у теорији, сада питање је шта може све да се деси на терену. Не очекујем да ми сада нешто боље играмо, или подигнемо игру, од нас то је то што гледамо већ неколико година, није реално очекивати сада неку игру не знам ни ја шта. Него десе се те утакмице где бољи на папиру остави бодове, јбг. Добиће нас пре свега на брзину, то је сигурно. Ако јурну и уђу сконцентрисани у меч то ми је прво пред очима. Како ће нас претрчавати и играти у скроз другој брзини од нас, што ми је и очекивано. Нормално и технички су много јачи и прецизнији од нас... али та брзина у односу на нас ми искаче у први план.
Drug Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mi smo jedna veoma kvalitetom skromna ekipa, dosta igrača nam je karijerno u padu i jasno je su Englezi veliki favoriti u Beogradu. Kvalitet jeste na njihovoj strani; to valjda niko ne osporava. Bili su ogromni favoriti i na Evropskom, pa su izvukli samo mršavu 1-0 pobedu. Kane je kod njih glavni baja. Meni igrači poput Maduekea ili Rashforda ne lede krv u žilama.
Recommended Posts