Ledd Posted Sunday at 12:58 PM Share Posted Sunday at 12:58 PM (edited) 2 hours ago, Stiletto said: Kvalifikacije će imati 12 grupa sa po četiri ili pet timova u grupi. Dvanaest prvoplasiranih ide direktno na prvenstvo, dvanaest drugoplasiranih plus četiri najbolja iz Lige nacija koji nisu u tih 24 igraju plej of za još četiri mesta. Osam četvrtfinalista Lige nacija ide u Pot 1, plus četiri najbolja po FIFA rankingu a da nisu u četvrtfinalu. Iz Lige nacija u Pot 1 će sigurno Portugalija, Hrvatska, Italija, Francuska, Nemačka, Holandija i Španija. Naši i Danci su u igri za još jedno mesto. Po FIFA listi u pot 1 će sigurno još Engleska i Belgija, a po trenutnom stanju na listi još Švajcarska i Austrija. Danska je isto sigurna za pot 1 po rang listi, bili među 8 ili ne u LN. Lomi se između nas i Austrije. Ako mi dobijemo pot 1 su: Portugal, Hrvatska, Francuska, Italija, Nemačka, Holandija, Španija, Engleska, Belgija, Švajcarska, Danska i mi. Ako izgubimo ili odigramo nerešeno sa Danskom, onda Austrija upada umesto nas. Edited Sunday at 01:00 PM by Ledd 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Sunday at 05:33 PM Share Posted Sunday at 05:33 PM Veli sutra nema taktičkih zamisli, pa na šta ćemo tek ličiti ako ih je do sad bilo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted Sunday at 07:12 PM Share Posted Sunday at 07:12 PM 1 hour ago, Урош19 said: Veli sutra nema taktičkih zamisli, pa na šta ćemo tek ličiti ako ih je do sad bilo Sutra ? Na njuma....svi. Hrkljuš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Sunday at 07:20 PM Share Posted Sunday at 07:20 PM Znači sutra: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted Sunday at 08:58 PM Share Posted Sunday at 08:58 PM 3 hours ago, Урош19 said: Veli sutra nema taktičkih zamisli, pa na šta ćemo tek ličiti ako ih je do sad bilo Novinari: Selektore, sutra nam odgovara samo pobeda. Piksi: I live for this shit.. 🙂 Elem, bojao sam se ovakvog Piksija bez kočnica. Nadao sam se da ćemo neki hrkljuš da odigramo, pa da im umuvamo neki gol i pobedimo nekako 1-0. Čitam i da su ovi sredili teren u Leskovcu, to nam isto ne odgovara. Da se ja pitam, ostavio bih ga u istom stanju kakav je bio u meču sa Švajcarskom i dodao bih i nešto peska preko. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted Sunday at 10:49 PM Share Posted Sunday at 10:49 PM Piksi sutra samo može da dobije pošto ni 5% navijača Srbije ne veruje u pobedu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted Monday at 09:09 AM Share Posted Monday at 09:09 AM Nema sanse da nas neko dobije u La Pazueskovcu. Takve oranice nema nigde u Evropi. E sada, da li je to dovoljno za 3 boda protiv Danske? Ja mislim da jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Monday at 09:46 AM Share Posted Monday at 09:46 AM Promenjen je teren, nema više prednosti po tom osnovu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted Monday at 10:28 AM Share Posted Monday at 10:28 AM 42 minutes ago, Barkley#34 said: Promenjen je teren, nema više prednosti po tom osnovu. Ali se zato mozda pojavi magla 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted Monday at 11:46 AM Share Posted Monday at 11:46 AM Pojaviće se Vučić i to je instant loša karma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted Monday at 12:50 PM Share Posted Monday at 12:50 PM (edited) Pobeda ili otkaz za Piksija, to su mi jedine zelje posle danasnje utakmice. Najgora varijanta je X ili poraz protiv Danske bez posledice za Piksija, sto je nazalost i najrealniji ishod. Edited Monday at 12:51 PM by Milko Miller Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted Monday at 01:29 PM Share Posted Monday at 01:29 PM (edited) 37 minutes ago, Milko Miller said: Pobeda ili otkaz za Piksija, to su mi jedine zelje posle danasnje utakmice. Najgora varijanta je X ili poraz protiv Danske bez posledice za Piksija, sto je nazalost i najrealniji ishod. I ja sam bio za odlazak Piksija posle EURA, ali gde ti je logika da Piksi sad dobije otkaz kada je odigrao neresenu sa sampionom Evrope, izbacio Svajcarsku i dogurao na korak opstanka u Ligi Nacija i prvog sesira za kvalifikacije za svetsko prvenstvo? Mislim ok, kapiram da je to tvoja zelja, al nidje veze. Edited Monday at 01:30 PM by diego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted Monday at 01:32 PM Share Posted Monday at 01:32 PM (edited) Dolaskom Radujka i Stojića selektor je samo učvrstio svoje pozicije tako da ga ni poraz protiv Danske neće pomeriti. Zato i najavljuje juriš pošto zna da srpski navijač voli takvu igru na juriš pa kad se izgubi eto slavno smo poginuli, koga briga za neku ozbiljnu igru i dugoročni sistem Edited Monday at 02:14 PM by Perkos2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Monday at 02:42 PM Share Posted Monday at 02:42 PM Kampanja u Ligi nacija, pa i da izgubimo 5-0 od Danaca u poslednjem mecu, je bila uspesna. Sve kampanje Piksija su bile uspeh. Ima mnogo putera na glavi i mnogo losih odluka je doneo, ali on je najuspesniji selektor Srbije u istoriji. To govori mnogo o nama, ali u krajnjem slucaju i o njemu. Ja nisam promenio misljenje, smatram da treba da ode, ali je prica o njemu poprilicno sizofrena, jer on jeste posle svega uspesan selektor. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted Monday at 03:22 PM Share Posted Monday at 03:22 PM Šta god bilo večeras, podrška najuspešnijem selektoru od mene. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted Monday at 03:44 PM Share Posted Monday at 03:44 PM (edited) 2 hours ago, diego said: I ja sam bio za odlazak Piksija posle EURA, ali gde ti je logika da Piksi sad dobije otkaz kada je odigrao neresenu sa sampionom Evrope, izbacio Svajcarsku i dogurao na korak opstanka u Ligi Nacija i prvog sesira za kvalifikacije za svetsko prvenstvo? Mislim ok, kapiram da je to tvoja zelja, al nidje veze. Pa zavisi od ishoda danas. Ako ne dobijemo Dansku nama je dovoljno da izgubimo u baražu protiv drugoplasirane ekipe iz Lige B da prakticno imamo isti rezultat kao da smo bili zadnji u grupi. A i da pobedimo u baražu, treće mesto u Ligi nacije ne može da kompenzuje neuspeh na svetskom prvenstvu, u kvalifikacijima za evropsko prvenstvo i na samom evropskom prvenstvu. Ukoliko pobedimo danas, onda je naravno već druga priča jer drugo mesto donosi ozbiljan benefit: prvi šešir za kvalifikacije za svetsko, 1/4 finale Lige Nacije i siguran opstanak u A ligi. Edited Monday at 03:47 PM by Milko Miller Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Monday at 04:52 PM Share Posted Monday at 04:52 PM 7 hours ago, Barkley#34 said: Promenjen je teren, nema više prednosti po tom osnovu. Vazda smo sami sebi bili najveći neprijatelj. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Monday at 06:30 PM Share Posted Monday at 06:30 PM Lepo reče McLeod, poprilično šizofrena situacija. Pikseto ne deluje kao trener koji će nas odvesti korak dalje, unaprediti tim taktički, a opet pobedom večeras ovo bi bila jedna veoma uspešna kampanja u LN koja bi nam donela dosta dobrog za nastupajući ciklus. Da mi dobijemo ovo kako god, pa šta bude. U suprotnom svakako nema ništa od promena, pa kada je već tako... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Monday at 06:40 PM Share Posted Monday at 06:40 PM Petrović - Veljković, Milenković, Pavlović - Živković, Gudelj,. Samardžić, N.Maksimović, Terzić - Vlahović, Mitrović Sve očekivano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted Monday at 06:40 PM Share Posted Monday at 06:40 PM Ajde more....pa Mančester junajted je pod Fergijem čekali titulu 7 godina, a tek posle 4 godine počeli da osvaja FA Kup, pa KPK....samo strpljivo, ponovo ćemo mi da oduđevimo Montevideo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Monday at 07:43 PM Share Posted Monday at 07:43 PM Jeste Leskovac, ali isti seljaci kao u Beogradu. Zviždi se himni Danske toliko da mora regler da radi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Monday at 07:44 PM Share Posted Monday at 07:44 PM Upravo htedoh to da napišem. Dokle, bre, stoko nevaspitana?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Monday at 07:53 PM Share Posted Monday at 07:53 PM U odbrani igramo sa četiri pozadi, Gudelj igra štopera u liniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted Monday at 07:55 PM Share Posted Monday at 07:55 PM Igramo odlično za sad 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted Monday at 07:56 PM Share Posted Monday at 07:56 PM Zivkovic bas neprecizan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts