Мџе Posted October 11 Share Posted October 11 24 minutes ago, diego said: Boskov, Antic, Ljupko Loše sam se izrazio, mislio sam u odnosu na veličinu kluba. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted October 11 Share Posted October 11 Nama je zapravo i najveci problem sto jedan trener poput Jovanovica spada u top5 srpska trenera. To dovoljno govori o trenutnom stanju trenerske struke u Srbiji, ali ni ne cudi kad znamo ko je ovde decenijama ucio trenere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted October 11 Share Posted October 11 2 hours ago, Milko Miller said: Nama je zapravo i najveci problem sto jedan trener poput Jovanovica spada u top5 srpska trenera. To dovoljno govori o trenutnom stanju trenerske struke u Srbiji, ali ni ne cudi kad znamo ko je ovde decenijama ucio trenere. Kako bi uopšte izgledalo top 5/top 10 aktivnih trenera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 11 Share Posted October 11 Pa ti vidi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted October 11 Share Posted October 11 1 hour ago, Ikac said: Kako bi uopšte izgledalo top 5/top 10 aktivnih trenera? Evo šta kaže ChatGPT (baš mršavo): 1. Dragan Stojković (Piksi) 2. Vladimir Ivić 3. Mladen Krstajić 4. Ivan Jovanović 5. Slaviša Jokanović 6. Vladan Milojević 7. Aleksandar Stanojević 8. Nenad Lalatović 9. Dejan Stanković 10. Marko Nikolić Spominje još Rastavca, Sašu Ilića, Aleksandra Jankovića, Batu Mirkovića, Vignjevića i Drulovića. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 11 Share Posted October 11 Čet neka se samoukine ako mu je Krstaja na trećem mestu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted October 11 Share Posted October 11 Jezivo smo tanki sa trenerskim kadrom i ne vidi se ni milimetar boljih u budućnosti. Naprotiv, sa onom lažnom trenerskom školom samo će se štancovati Krstajići i Lalatovići do iznemoglosti. Moralo se još pre koju godinu kao u Sloveniji, da se uvezu Italijanski i španski treneri nižih liga, do sad bi stasali neki kršteni pomoćnici po dubini, gore ne bi bilo sigurno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted October 11 Share Posted October 11 30 minutes ago, Barkley#34 said: Čet neka se samoukine ako mu je Krstaja na trećem mestu. Nije rang lista već samo lista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 11 Share Posted October 11 Svejedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentatonik Posted October 11 Share Posted October 11 Chat GPT i nije za tu vrstu upita jer barata bajatim informacijama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted October 11 Share Posted October 11 (edited) A nije da su se pojavili ne znam kakvi treneri u medjuvremenu. Tu eventualno Lazetić i Paunović fale. Edited October 11 by Мџе Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentatonik Posted October 11 Share Posted October 11 Pa ne može chat GPT da ti izbaci trenere koje nemamo. To je otprilike stanje s početka prošle godine. Piksi je pre toga odveo Srbiju u Katar, Krstajić bio selektor Srbije, Bugarske, trener nekih klubova... Chat GPT radi s onim što pokupi na internetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted October 11 Share Posted October 11 3 minutes ago, pentatonik said: Chat GPT i nije za tu vrstu upita jer barata bajatim informacijama Da, ali u ovom konkretnom slucaju mislim da je solidno pogodio listu sem Lalatovica i Krstajica. Ali ajde nek uzmemo da je to Top10, to su onda pet bez angazmana plus selektori Srbije i Grcke i treneri Zvezde, Vojvodine, CSKA i Spartaka. To je nasa trenerska elita. A i nije da je samo nezgodan trenutak u karijeri, ovde niko nije bio ni blizu da vodi tim koji se bori za Evropu u nekoj jacoj ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted October 11 Share Posted October 11 2 minutes ago, pentatonik said: Chat GPT radi s onim što pokupi na internetu. Znam brate, ne živim u pećini. Poenta je što bi lista bila skoro ista i da radi sa podacima od juče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentatonik Posted October 11 Share Posted October 11 Moja poenta nije bila da ti otkrijem toplu vodu da mu trening set dolazi s interneta nego relevantnost toga što pokupi. Garbage in, garbage out Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted October 11 Share Posted October 11 31 minutes ago, Мџе said: A nije da su se pojavili ne znam kakvi treneri u medjuvremenu. Tu eventualno Lazetić i Paunović fale. Ja bih čak rekao i Cokna, bolji je od pola iz onih 10, a onu dodatnu listu ne vredi ni komentarisati. Vignjevića sam morao da guglam. Selektori Piksi, Krstajić, kao i Stanojević, Lalatović i Stanković, ne bi smeli ni da su blizu top 10. Naša najbolja šansa u neko dogledno vreme bi mogao da bude Kosta Runjaić, trener Udinezea, nemačka škola. Navodno čovek je tražio od domaćih medija da ga vode kao Srbina. Paunović se već predugo mlati po Severnoj Americi, a i u Redingu je to jako loše izgledalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 11 Share Posted October 11 8 hours ago, McLeod said: Ivan Jovanovic je u rangu Lalatovica. Mi nemamo nikoga ko je bolji od Piksija, uz sve njegove mane, zato selektor treba da bude stranac. Jokanovic je u kljucnom trenutku karijere bio alav i glup, on je mogao da postane nesto vise, ali je to davno proslo vreme. Jovanović je fudbalski trener a tralalatović kombinacija i tu sva prič oko njih dvoje završava. Što se Jovanovića tiče dovoljno je pametan a i ne mora da radi u srpskom fudbalu. Imamo mi siviće, matiće, kruniće 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted October 11 Share Posted October 11 8 hours ago, McLeod said: Ivan Jovanovic je u rangu Lalatovica. Mi nemamo nikoga ko je bolji od Piksija, uz sve njegove mane, zato selektor treba da bude stranac. Jokanovic je u kljucnom trenutku karijere bio alav i glup, on je mogao da postane nesto vise, ali je to davno proslo vreme. Nadam se da nisi ozbiljan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentatonik Posted October 11 Share Posted October 11 8 minutes ago, Ikac said: Naša najbolja šansa u neko dogledno vreme bi mogao da bude Kosta Runjaić, trener Udinezea, nemačka škola. Navodno čovek je tražio od domaćih medija da ga vode kao Srbina. Paunović se već predugo mlati po Severnoj Americi, a i u Redingu je to jako loše izgledalo. Ima i Ognjen Zarić, momak poreklom iz RS, trenira švajcarski Vintertur. Isto se kalio kao trener po nižim nemačkim ligama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted October 11 Share Posted October 11 25 minutes ago, CuaTheTime said: Nadam se da nisi ozbiljan U vezi cega, Lalatovica ili Jokanovica? Ne vidim bitnu razliku izmedju njih, da Lalatovic nije dijabola sigurno bi mogao da ode u neki Al Ahli koji je vrhunac i ovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted October 11 Share Posted October 11 3 minutes ago, McLeod said: U vezi cega, Lalatovica ili Jokanovica? Ne vidim bitnu razliku izmedju njih, da Lalatovic nije dijabola sigurno bi mogao da ode u neki Al Ahli koji je vrhunac i ovima. Samo ova utakmica je veca od svih Lalatovicevihhttps://www.uefa.com/uefachampionsleague/match/2007681--apoel-vs-real-madrid/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted October 12 Share Posted October 12 Veštačka inteligencija će preuzeti vlast na Zemlji ... Oćekivanje : Spoiler Realnost : Spoiler 14 hours ago, Мџе said: 3. Mladen Krstajić 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 12 Share Posted October 12 (edited) Rajković - Eraković, Milenković, Pavlović - Nedeljković, N.Maksimović, Samardžić, Lukić, Grujić, Birmančević - Mitrović Edited October 12 by Stiletto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 12 Share Posted October 12 Krenulo je sa zviždanjem švajcarskoj himni 🤣 Koje face u loži. Pošto nas i Mica gleda, ovo ne može da krene po zlu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted October 12 Share Posted October 12 Seljoberi na tribinama sa zvizdanjem, a seljoberi i u reziji sto to nisu malko mutirali (za razliku od svakog Vucicu pe*eru). A koj moj ja ovo gledam nije mi bas jasno... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts