Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ocajno pozicioniranje stopera Vojvodine. A i jedan dobar potez ga ne spasava od 39 gresaka koje je napravio.
Pa tako je kod svih napadaca. Moze i 100 da napravi, ali ako da gol koji resava sve se prasta.
Posted (edited)

Ne znam sta se buni Milosevic i sta ovaj sa Arene pominje zuti obojici.

Drincic je zakacio Sumu i zato je dobio zuti, Suma ga je prvo u padu udario, pa jos posle kad se pridigao.

Cist crveni za Sumu.

Edited by goldberg
  • Like 1
Posted

Samo zbog ovog poteza, Suma je zasluzio da popije pedalu u timu. Takva kolicina kurcobolje je jednostavno nedopustiva. A veceras je resio i da zacini.

Posted

Drincic je zakacio Sumu i zato je dobio zuti, Suma ga je prvo u padu udario, pa jos posle kad se pridigao.

Cist crveni za Sumu.
Ako hoces realno. Prvi zuti za lakat Drince, onda zuti za lakat Sume, a obicno obojica zbog koskanja dobijaju zuti. Tako da bi trebalo obojica po crveni.
Posted

Ne znam, po meni ono namerno spustanje lakta (MMA fazon), dok je protivnik na travi je crveni direkt. Jadno i dziberski, da dziberskije ne moze.

• Like 1
Posted (edited)
5 minutes ago, Alek The Great said:
8 minutes ago, goldberg said:

Cist crveni za Sumu.

Ako hoces realno. Prvi zuti za lakat Drince, onda zuti za lakat Sume, a obicno obojica zbog koskanja dobijaju zuti. Tako da bi trebalo obojica po crveni.

Koliko sam uspeo da vidim, Drincic je nakon udarca ustao i uhvatio Sumu i jos mu se uneo u lice, sto moze da se protumaci kao odbrana. Suma je nakon Drincicevog hvatanja opet zamahnuo da ga udari.

U oba slucaja je u pitanju preterana reakcija Sume na prekrsaj za zuti karton.

Edited by goldberg
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...