Xpert Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ova nasa odbrana nije vise ni za komentarisnje. To sto nismo primili gol 2-3 utakmice moze samo da zamaze oci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Jel moguce da je ovoliko slabasan Padik i da ovoliko lose skace? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Sadik tik iznad prečke, za malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Sadik na nekim drogama veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Evo linka, leba ne jede 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Drvo najvece, nema osnovno fudbalsko znanje. Ne ume da primi loptu, ne ume da digne glavu dok vodi loptu. Te stvari se uce na prvom treningu jos u petlicima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 (edited) Evo i Vitasa, mesara. Kakve glave mi imamo u timu, lebtenejebo. Edited August 30, 2020 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Oba stopera sa zutim, a nije prosla ni polovina meca. Ako sad ne izbaci Sadika iz igre, ja stvarno ne znam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Oba stopera sa zutim, a nije prosla ni polovina meca. Ako sad ne izbaci Sadika iz igre, ja stvarno ne znam... Say what? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Klasan Sadik, skinuo paučinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 I onda napravi ovako nesto. Igrac potpunih kontrasta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ocajno pozicioniranje stopera Vojvodine. A i jedan dobar potez ga ne spasava od 39 gresaka koje je napravio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Eto belaja... Jeste za crveni. Maloumni potez Sume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ocajno pozicioniranje stopera Vojvodine. A i jedan dobar potez ga ne spasava od 39 gresaka koje je napravio. Pa tako je kod svih napadaca. Moze i 100 da napravi, ali ako da gol koji resava sve se prasta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ja: Vrati Sumi klovnu kljakavi!Isto ja: Bravo Sadiče virtuozu pokreta, akademiče igre! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ja: Povratna Sumi bemteusta Ja posle 5 sekundi: Bravo Sadiče, JNA ti kliče! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 (edited) Ne znam sta se buni Milosevic i sta ovaj sa Arene pominje zuti obojici. Drincic je zakacio Sumu i zato je dobio zuti, Suma ga je prvo u padu udario, pa jos posle kad se pridigao. Cist crveni za Sumu. Edited August 30, 2020 by goldberg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Samo zbog ovog poteza, Suma je zasluzio da popije pedalu u timu. Takva kolicina kurcobolje je jednostavno nedopustiva. A veceras je resio i da zacini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ne znam sta se buni Milosevic i sta ovaj sa Arene pominje zuti obojici. Drincic je zakacio Sumu i zato je dobio zuti, Suma ga je prvo u padu udario, pa jos posle kad se pridigao. Cist crveni za Sumu. Ako hoces realno. Prvi zuti za lakat Drince, onda zuti za lakat Sume, a obicno obojica zbog koskanja dobijaju zuti. Tako da bi trebalo obojica po crveni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Najpederskija varijanta žuti-crveni Žuti Sumi ili dva žuta, kakvi crveni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ne znam, po meni ono namerno spustanje lakta (MMA fazon), dok je protivnik na travi je crveni direkt. Jadno i dziberski, da dziberskije ne moze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 (edited) 5 minutes ago, Alek The Great said: 8 minutes ago, goldberg said: Ne znam sta se buni Milosevic i sta ovaj sa Arene pominje zuti obojici. Drincic je zakacio Sumu i zato je dobio zuti, Suma ga je prvo u padu udario, pa jos posle kad se pridigao. Cist crveni za Sumu. Ako hoces realno. Prvi zuti za lakat Drince, onda zuti za lakat Sume, a obicno obojica zbog koskanja dobijaju zuti. Tako da bi trebalo obojica po crveni. Koliko sam uspeo da vidim, Drincic je nakon udarca ustao i uhvatio Sumu i jos mu se uneo u lice, sto moze da se protumaci kao odbrana. Suma je nakon Drincicevog hvatanja opet zamahnuo da ga udari. U oba slucaja je u pitanju preterana reakcija Sume na prekrsaj za zuti karton. Edited August 30, 2020 by goldberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Neki stream? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Mali na golu na moze da iznese sezonu. Suvise je nesiguran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts